- Konu Sahibi Kirmizi1710
-
SGK anlaşmalı özel merkezde kullanacağımRaporu özelde mi kullanacaksın, yoksa üniversitede mi
Rica ederim, yalniz yukarda bir yorumunuza rastladım bubayki adetle tedaviye başlayacağım yazmışsınız.muhakkak ki hastaneye göre farklılıklar gosteriri ancak yinede rapor hemen çıkan bişey değil.yani eksiksiz evrakla gitmeniz tabiki işinizi kolaylastirir ama raporu alabilmek için tüp bebek bölümü sizi, dahiliye genel cerrah psikiyatri ve anestezi bölümlerine gönderecek oralarda kan vereceksiniz test dolduracak siniz meme ultrasonu cektireceksiniz vs işlemler var.yien belirtiyorum hastanenin prosedürüne göre farkliliklar gösterebilir tabiki ama hepsinden onay alıp o şekilde rapor onaylanıyor.sufec biraz uzayabiliyor yani.sizin gideceginiz hastanenin işlemlerine göre değişebilir bu durum.bazilari çabuk veriyormuş diye duymusdum.Teşekkür ederim cevaplarınız için bir ay sonraya randevu bulabilmiştim ancak iyi ki almışım o zaman gidip görüşeyim, rahim filmi vs var zaten olur kolayca inşallah..
Her üniversite dışarıya vermeyebilir canım, bunu da öğren. Benim gittiğim maalesef sadece kendinde kullandırıyor raporuSGK anlaşmalı özel merkezde kullanacağım
Ooo o kadar detaylı olduğunu bilmiyordum ben sadece kadın doğum tüp bebek doktoru bakar tahliller ister diye düşünmüştüm sebebimiz de belli ya sonuçtaRica ederim, yalniz yukarda bir yorumunuza rastladım bubayki adetle tedaviye başlayacağım yazmışsınız.muhakkak ki hastaneye göre farklılıklar gosteriri ancak yinede rapor hemen çıkan bişey değil.yani eksiksiz evrakla gitmeniz tabiki işinizi kolaylastirir ama raporu alabilmek için tüp bebek bölümü sizi, dahiliye genel cerrah psikiyatri ve anestezi bölümlerine gönderecek oralarda kan vereceksiniz test dolduracak siniz meme ultrasonu cektireceksiniz vs işlemler var.yien belirtiyorum hastanenin prosedürüne göre farkliliklar gösterebilir tabiki ama hepsinden onay alıp o şekilde rapor onaylanıyor.sufec biraz uzayabiliyor yani.sizin gideceginiz hastanenin işlemlerine göre değişebilir bu durum.bazilari çabuk veriyormuş diye duymusdum.
Ooo o kadar detaylı olduğunu bilmiyordum ben sadece kadın doğum tüp bebek doktoru bakar tahliller ister diye düşünmüştüm sebebimiz de belli ya sonuçtaRica ederim, yalniz yukarda bir yorumunuza rastladım bubayki adetle tedaviye başlayacağım yazmışsınız.muhakkak ki hastaneye göre farklılıklar gosteriri ancak yinede rapor hemen çıkan bişey değil.yani eksiksiz evrakla gitmeniz tabiki işinizi kolaylastirir ama raporu alabilmek için tüp bebek bölümü sizi, dahiliye genel cerrah psikiyatri ve anestezi bölümlerine gönderecek oralarda kan vereceksiniz test dolduracak siniz meme ultrasonu cektireceksiniz vs işlemler var.yien belirtiyorum hastanenin prosedürüne göre farkliliklar gösterebilir tabiki ama hepsinden onay alıp o şekilde rapor onaylanıyor.sufec biraz uzayabiliyor yani.sizin gideceginiz hastanenin işlemlerine göre değişebilir bu durum.bazilari çabuk veriyormuş diye duymusdum.
Hımm anladım, tamam önce onu netleştireyim o zaman benHer üniversite dışarıya vermeyebilir canım, bunu da öğren. Benim gittiğim maalesef sadece kendinde kullandırıyor raporu
Benimde 2 tüpüm alındı zeynep kamile gitmiştim rapor için ameliyatın orda olmustu öyle direk rapor vermiyolar evrak listesi veriyorlar bunları yapıp gelin diye diğer sebepsiz gebe kalamayanlar gibi aynı süreçten geçiliyor orda bi kaç hanımla görüştüm biri 3 aydır uğrasıyrum biri 6 aydır rapor için uğraşıyorum dedi ben rapor almadan özel merkeze gittim direkAynı soruların cevabını ben de arıyorum, ben 3 kez dış gebelik geçirdim sonuçta iki tüpüm de alındı yani benim tüp bebekten başka şansım yok, geçen sene üni. hastanesini aradığımda burda iki kez tüp bebek yapma şartı var demişlerdi özele rapor almak için, ben de özelde yaptım negatif sonuçlandı. Tekrar başlayacağım şimdi, biraz araştırdım aşılama şartı varmış ama bize aşılama olmuyor zaten direkt alabilmemiz lazım diye düşünüyorum ama arıyorum telefonlara bakan yok şimdi deBen randevu aldım önümüzdeki ay için infertiliteden, denemek lazım bence hastaneyi arayıp sorabilirsiniz şartlar konusunda bilgilendirirler en azından
Merhaba ben yeni başladım tedavi yeArkadaşlar size bir şey sormak istiyorum. İki buçuk yıllık evliyim ve evlendikten hemen sonra dış gebelik geçirdim. Sol tüpümü açık ameliyatla aldılar. Sonrasında uzun bir süre korunduk fakat çocuk istediğimiz zaman da bir türlü olmadı. Sürekli yineyelen kistler, düzensiz adet, ve sadece lekelenme şeklinde adetlerim devam ediyor. En son klomen ile denedik fakat ilaçlar ters etki yapara kanamalı kistlere sebep oldu. Doktorlar bu yöntemin dış gebelik geçiren birisinin tekrardan geçirme riskini artırdığını söylediler. Direk tüp bebeğe gitmem gerektiğini söylediler. Ben daha önce dış gebelik geçiren kadının direk rapordan faydalandığını duymuştum. Bu doğru mu gerçekten? Dış gebelik geçirip rapor alan arkadaşlar lütfen deneyimlerinizi yazabilir misiniz?
Sanada çok geçmiş olsun canım çok zor bi durum hem fiziksel hem ruhsal bide üç bide üç kere geçirmişsin Rabbim çektiğin o acıların mükafatını hem bu dünyada hem ahirette versin inşallah hayırlı sağlıklı evladın olsunÇok geçmiş olsun, benim de ilk ikisi sağ tüpte oldu sonda sol tüp sağlam normal deneyelim bir daha dedi doktorum onda da dış gebelik olduNormal düşükten bahsetmişlerdir belki ama bu Farklı birşey çok tehlikeli olabilir, bak ben ilkinde iç kanama geçirdim aşırı ağrıyla hastanede buldum kendimi apar topar ameliyata sonra, yoğun bi iç kanamam varmış kansız kalmışım iyice hayati riski var bu durumun yani aman dikkat edin kendinize. Rahim filmi çektirdikten sonra da normal deneyebilirsiniz zaten diğer tüp iyi durumdaysa
Aynen kuzum üstüne yüklenen sorumluluğu bilemezmişim ben ameliyat hane kapılarında beklerken o dış gebelik geçirsem bidaha daha beteri olacak bu düşüncesizlikleri çok sıkıyor insanıBu süreçte bir de eşlerin bilmişliği ile uğraşıyoruz benimki de benim başıma doktor oluyordu bazen. Kötülüğüme değildi ama o bile o zaman da batıyordu işte. Kendisi yaşamadığı bilmez o korkuyu acıyı. Asla film çektirmeden düşünmeyin. Belki film sırasında verilen sıvı ile tamamen açılır. En azından içiniz rahat eder. Çok geçmiş olsun
Malesef detaylı canım ama hastaneye göre süreç değişiyor örneğin bir arkadaş Zeynep Kamile 3 6 ay yazmış süreç için benim rapor alma sürecim 25 gün sürdü örneğin.cok şükür hiç bir sonucumda sıkıntı cikmadi her isim rast gtti.ama sonuçlarda sorun çıkarsa ederse önce ona yöneliyorlar, süreçler genellikle bu sebepden üzüyor.soyle düşün tüp bebekde sen bir anestezi alacaksın opu işleminde vs bu sebeple bu işleme vücudun hazır mı herhangi bir rahatsızlığın var vs herşeye bakiliyor ondan sonra raporu alabiliyorsun.Ooo o kadar detaylı olduğunu bilmiyordum ben sadece kadın doğum tüp bebek doktoru bakar tahliller ister diye düşünmüştüm sebebimiz de belli ya sonuçtaNeyse artık bi gider görüşürüm olursa olur olmayacak gibiyse de daha fazla ertelemek istemiyorum zaman aleyhime işliyor çünkü
Fiyat da indiidm oluyor anlaşmalı olan kurumlarda.devletin direk kendisinde yaptırırsanız tüp bebeği ilaçlar vs ler dahil bayağı düşük bir tutar ile yaptiriyorsunuz.(3 ile 6 bin TL arası)özellerde de indirim sağlanıyor.Kızlar tüp bebek raporu olduğunda nasıl faydaları oluyor hiç bilgim yok benim bu konuda
Teşekkür ederim canım benimFiyat da indiidm oluyor anlaşmalı olan kurumlarda.devletin direk kendisinde yaptırırsanız tüp bebeği ilaçlar vs ler dahil bayağı düşük bir tutar ile yaptiriyorsunuz.(3 ile 6 bin TL arası)özellerde de indirim sağlanıyor.
ücret düşük oluyor canım. İlaçlara ve tüp bebeğe az ödüyorsun. Yarı yarıya fark ediyor. Hatta daha fazlaKızlar tüp bebek raporu olduğunda nasıl faydaları oluyor hiç bilgim yok benim bu konuda
düzelebilir canım, ama tabi net sonuç hsg de belli olurKızlar bi soru daha soracam belki bilenler vardır benim bir tüpümde az sıvı vardı diğer sağlam tüpüm gitti o sıvı olan kalmıştı doktor nasıl bi işlem yaptı bilmiyorum mavi bi sıvı verecem demişti ameliyat sırasında hafif geçiş gördüm dedi ne durumdadır sizce o tüp bunun kesin bilinmesi rahim filmi ile olacak da yinede merak ediyorum baya uğraşmış galiba o tüplen açılsın diyede sıvı olunca düzelirmi acaba normal tıkalı değildi benim tüpüm
Ben de 3 kez denedim özelde zaten ama artık biraz zorluyor ekonomik yönden rapor olsa çok daha rahat yaparım o yüzden araştırıyorum ben deBenimde 2 tüpüm alındı zeynep kamile gitmiştim rapor için ameliyatın orda olmustu öyle direk rapor vermiyolar evrak listesi veriyorlar bunları yapıp gelin diye diğer sebepsiz gebe kalamayanlar gibi aynı süreçten geçiliyor orda bi kaç hanımla görüştüm biri 3 aydır uğrasıyrum biri 6 aydır rapor için uğraşıyorum dedi ben rapor almadan özel merkeze gittim direk
Sağol kuzum benimücret düşük oluyor canım. İlaçlara ve tüp bebeğe az ödüyorsun. Yarı yarıya fark ediyor. Hatta daha fazla
İnşâAllâh kuzum bu konu yüzünden o kadar bunalıma girdim ki inşallah o ihtimal vardır çok teşekkür ederimdüzelebilir canım, ama tabi net sonuç hsg de belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?