Tüp bebek için devlet raporu nasıl alınır?

Teşekkür ederim cevaplarınız için bir ay sonraya randevu bulabilmiştim ancak iyi ki almışım o zaman gidip görüşeyim, rahim filmi vs var zaten olur kolayca inşallah..
Rica ederim, yalniz yukarda bir yorumunuza rastladım bubayki adetle tedaviye başlayacağım yazmışsınız.muhakkak ki hastaneye göre farklılıklar gosteriri ancak yinede rapor hemen çıkan bişey değil.yani eksiksiz evrakla gitmeniz tabiki işinizi kolaylastirir ama raporu alabilmek için tüp bebek bölümü sizi, dahiliye genel cerrah psikiyatri ve anestezi bölümlerine gönderecek oralarda kan vereceksiniz test dolduracak siniz meme ultrasonu cektireceksiniz vs işlemler var.yien belirtiyorum hastanenin prosedürüne göre farkliliklar gösterebilir tabiki ama hepsinden onay alıp o şekilde rapor onaylanıyor.sufec biraz uzayabiliyor yani.sizin gideceginiz hastanenin işlemlerine göre değişebilir bu durum.bazilari çabuk veriyormuş diye duymusdum.

Ooo o kadar detaylı olduğunu bilmiyordum ben sadece kadın doğum tüp bebek doktoru bakar tahliller ister diye düşünmüştüm sebebimiz de belli ya sonuçta Neyse artık bi gider görüşürüm olursa olur olmayacak gibiyse de daha fazla ertelemek istemiyorum zaman aleyhime işliyor çünkü

Ooo o kadar detaylı olduğunu bilmiyordum ben sadece kadın doğum tüp bebek doktoru bakar tahliller ister diye düşünmüştüm sebebimiz de belli ya sonuçta Neyse artık bi gider görüşürüm olursa olur olmayacak gibiyse de daha fazla ertelemek istemiyorum zaman aleyhime işliyor çünkü

Benimde 2 tüpüm alındı zeynep kamile gitmiştim rapor için ameliyatın orda olmustu öyle direk rapor vermiyolar evrak listesi veriyorlar bunları yapıp gelin diye diğer sebepsiz gebe kalamayanlar gibi aynı süreçten geçiliyor orda bi kaç hanımla görüştüm biri 3 aydır uğrasıyrum biri 6 aydır rapor için uğraşıyorum dedi ben rapor almadan özel merkeze gittim direk

Merhaba ben yeni başladım tedavi ye

Bana rapor alınabilmesi için hsg filminde tüpler de sorun görülmesi gerektiği eğer sorun yoksa 2 aşılama ( veya 3 tam hatırlayamadım ) sonrasi rapor alınabileceği söylenmisti

Siz de de tüp ameliyatı geçmişiniz olduğu icin gittiğiniz kurum raporla ilgili yardımcı olacaktır size

Sanada çok geçmiş olsun canım çok zor bi durum hem fiziksel hem ruhsal bide üç bide üç kere geçirmişsin Rabbim çektiğin o acıların mükafatını hem bu dünyada hem ahirette versin inşallah hayırlı sağlıklı evladın olsun ilk dış gebelik geçirdiğinde tüpün alınmamışmıydı canım iç kanama olduğunda nasıl tekrar aynı tüpten hamile kaldın çok üzüldüm inşallah sağlıklı evlat nasip etsin Allah sana da acılarını unuttursun
Akşam tartıştık büyük ihtimal annesi dedi sonra ben çıkıştım ölmemi mi istiyorsun ben normal düşük yapmadım dedim çektiririz felan dedi geri

Aynen kuzum üstüne yüklenen sorumluluğu bilemezmişim ben ameliyat hane kapılarında beklerken o dış gebelik geçirsem bidaha daha beteri olacak bu düşüncesizlikleri çok sıkıyor insanı
Yok zaten hsg çekilmeden olmaz ne durumda belli değilki tüp şuan intihar gibi bişey olur dış gebelik hafife alınacak bişey değilki hoş ölsem kurtulurum gibi de geliyor da bana ondanda ailesinde de

Malesef detaylı canım ama hastaneye göre süreç değişiyor örneğin bir arkadaş Zeynep Kamile 3 6 ay yazmış süreç için benim rapor alma sürecim 25 gün sürdü örneğin.cok şükür hiç bir sonucumda sıkıntı cikmadi her isim rast gtti.ama sonuçlarda sorun çıkarsa ederse önce ona yöneliyorlar, süreçler genellikle bu sebepden üzüyor.soyle düşün tüp bebekde sen bir anestezi alacaksın opu işleminde vs bu sebeple bu işleme vücudun hazır mı herhangi bir rahatsızlığın var vs herşeye bakiliyor ondan sonra raporu alabiliyorsun.

Kızlar tüp bebek raporu olduğunda nasıl faydaları oluyor hiç bilgim yok benim bu konuda
Fiyat da indiidm oluyor anlaşmalı olan kurumlarda.devletin direk kendisinde yaptırırsanız tüp bebeği ilaçlar vs ler dahil bayağı düşük bir tutar ile yaptiriyorsunuz.(3 ile 6 bin TL arası)özellerde de indirim sağlanıyor.

Teşekkür ederim canım benim

Kızlar bi soru daha soracam belki bilenler vardır benim bir tüpümde az sıvı vardı diğer sağlam tüpüm gitti o sıvı olan kalmıştı doktor nasıl bi işlem yaptı bilmiyorum mavi bi sıvı verecem demişti ameliyat sırasında hafif geçiş gördüm dedi ne durumdadır sizce o tüp bunun kesin bilinmesi rahim filmi ile olacak da yinede merak ediyorum baya uğraşmış galiba o tüplen açılsın diyede sıvı olunca düzelirmi acaba normal tıkalı değildi benim tüpüm

düzelebilir canım, ama tabi net sonuç hsg de belli olur

Ben de 3 kez denedim özelde zaten ama artık biraz zorluyor ekonomik yönden rapor olsa çok daha rahat yaparım o yüzden araştırıyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…