tüp bebek için dogru yeri arayanlar mutlaka okuyun!!!

Şuanda sizi güldürecek bir Şeyler yapsanız ne güzel olur... Önce bir komedi filmi izleyip modunuzu düzeltseniz sonra biraz namaz zikir derken ruhunuz tekrar canlansa... Tutunacağı varsa bile embriyocuk zorlanacak sizin mutsuzluğunuz dolayısıyla

COK az bir zaman kaldiii son 3 gunumuz beisim tutunduysa bana tutunmustur hersey rabbimden geliyoo dilimden duami elimden kuranimi eksik etmedim ama 9 sene hep olumsuz ciktigim icin bundada oyle olcak sandim ve yenilgiye düstüm sanki bilmiyorum hakkimda hayirlisi herseyin kendimi gelecek bütün sonuclara hazirladim

Daha iyi olmanıza çok sevindim. Rabbim gönlünüzün muradını versin. İnşallah güzel haberlerinizi duymak nasip olur bize, sevgiler

Rabbim sonuna kadar daim etsin inşallah sende bize dua et Cnm

Hikayenizi okuyunca çok sevindim inşallah kucağınıza sağlıklı bir biçimde alırsınız. :)

Bende sizin gibi düşünüyorum ama 5 gün olanlar tutunuyor nasıl ikna oldunuz Banada yazarmısınız

hıc sasırmadım aynı rezıl hıkayede ben de var.bosuna yapılmıs amelıyatlar ve 3 bosuna deneme..allahtan mustafa acet vardı da tek amelıyatla kurtuldum..kızım 6 ayını bıtırdı bıle rabbıme sukur olsun..

kesınlıkle medıpole gıdın..hem fıyat uygun hem hoca cok ıyı.profılımı ıncelersenız neler cektıgımı gorursunuz..mustafa acete gıdın halen tedavıdeysenıx..medıcana zaman ve para kaybı en onemlısı duygusal cokuntu

selamm arkadaslar hemen hemen 2 seneye yakindir görüsmüyoruz en son denedigim tüp bebek tedavisnde buraya uye olmustum bilgiler almistim ilk denememizde negatif sonuc aldik ve 2 ci denememizi yaptik bugun transferimin 5 gunu ve ben ayaklandim geziyorum fazla yatmiyorum bunda cift emriyo konuldu boyna bir arastirma icindeyim suan hic bir belirtim yok illa olmasi lazim degil demii ama moralim iyi ilkinde surekli tutmuycak diodum tutmadi ama bunda daha pozitifim sizlerden biraz moral alayim dedimm :) 4 adet dondurlmusum vardi gecen seneden kalan 2 si suan benle 2 si hala hastanede nolur dua edin bebislerim benle kalsin

selam kızlar bugun tranferimin 8 günü gecen hafta cuma yaptirmistik ve ben dayanamadim idrar testi aldim yaptim bugun 2 cizgi silik gibi ama belli oluyo sizce tutmusmudur simdiye kadar yaptim idrar testlerinde hic böyle olmamistimm

Merhaba hanımlar,

Bende Allah izin verirse bu ayın sonunda tüp bebeğe başlayacağım. Daha önce Dr. çağcıl yetim'e gitmiş duymuş olan var mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Merhaba,

Ben de hastane arayışı olanlar için deneyimlerimiz paylaşmak istedim. Önemli ve stresli bir süreç, bu konuda herkes dünyanın masrafını yapıyor. Umarım yardımcı olur.

Ben Doç. Dr. Deniz Gökalp Kaya'nın hastasıydım. Normal yollarla hamile kalamadığım için Arda Lembet beni ona yönlendirmişti. Bir kere yumurta toplama işlemi oldu. Embriyolar gelişimini tamamlamayınca transfer yapılamadı. Yumurta kalitesini artırmak için bir süre ara verdik. Bunu konuştuğumuz gün beni rahatsız eden bir gelişme de yaşandı. Eşim ve benim raporlarımın olduğu dosyanın kapağında başka bir çiftin fotoğrafı vardı. Buna ne hemşireler ne de Deniz Hanım dikkat etmişti.

Eşim bu hatadan rahatsız olduğu için ara verdiğimiz dönemde bir arkadaşımın ısrarı üzerine Memorial'da Semra Kahraman'la görüşmeye gittim. Gittiğimde Semra Hanım'ın tüp bebek teşhisi için sorduğu tahlillerin çoğunu Liv'de yapmamıştım. Bu tahliller olmadan tedaviye başlamamıza çok şaşırdı. Tahlilleri tamamlamamızı istedi.

Liv'in yeni bir hastane olması, Semra Hanım'ın referansları nedeniyle Memorial'da devam etmeye karar verdik. Ve bam başka bir tedavi süreci yaşadık. Öncelikle adetin 2. gününden itibaren 2 günde 1 kan tahlilleri ile hormonlar kontrol ediliyor ve yumurta ölçümü yapılıyor. Buna göre ilaçların dozajı yeniden ayarlanıyor. Her tahlilden sonra hastaneden mesajla kullanmanız gereken doz geliyor, ayrıca aranıyorsunuz, ilaçlarınızı doğru alıp almadığınız kontrol ediliyor. Yumurta toplama işlemi için doğru gün bu ölçümlerin sonucunda belirleniyor. Bu işlemin hazırlık sürecinde de sürekli aranarak işlemlerinizi doğru yapıp yapmadığınız kontrol ediliyor, gerekli yönlendirmeler yapılıyor.

Bugün benim yumurta toplama işlemi yapıldı şimdi sonuçları bekliyoruz. Buraya kadar ki deneyimimle kıyaslarsak:

Liv Hospital'da Deniz Hanım bilgilendirici ve ilgili bir doktor. Fakat sekreterlik ve hemşire kadrosuna gelince aynı şeyleri söyleyemem. Öncelikle biz süreçle ilgili birkaç defa hatalı bilgilendirilme yaşadık. Örnek vermek gerekirse yumurta toplama işlemi yarım saatlik bir işlem dediler, işe gidebilir miyim diye sorduğumda kendinizi iyi hissediyorsanız tabii ki dediler. İşlem günü ise keşke izin alsaydınız, işlem yarım saat ama öğleden önce çıkış yapamazsınız, narkoz da alacağınız için işe gitmeniz doğru olmaz dediler. İlaçlarla ilgili ayak üstü bilgilendirme yapıyorlar. Bazen telaştan yanlış anlatıp, sorduğumuz sorularda düzelttikleri oldu. Telefonla bilgi istediğim bazı konularda dönüş yapmadıkları için kendim takip etmek zorunda kaldığım zamanlar da oldu.

Sonrasında da tedaviye devam etmek istemeyince kendime ait embriyo raporlarını istedim. Ki bu raporlar yeni tedaviye başlamak için gerekliydi. Bana hemen gönderiyoruz dedikleri halde 1,5 ayda dönüş yaptılar. Bu yüzden yeni tedaviye 1 ay geç başlamak zorunda kaldım. Kısacası takip ve ilgide çok titiz olduklarını söyleyemeyeceğim.

Sürece gelince 2. gün ultrasonla muayene dışında herhangi bir kan tahlili, hormonların kontrolü ya da yumurta takibi yapılmadı. İlaçlara başladık ve 9 ya da 10. gün, tam hatırlayamıyorum, yumurta toplama işlemi yapıldı. Arada bir kere daha ultrasonla muayene olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Memorail'deki süreçle kıyaslayınca daha kontrolsüz bir süreç olduğunu hissediyorum.

Bunlar benim kıyaslamam. Kimseye Deniz Hanım'a git ya da gitme diyemem. Doktor olarak hiçbir rahatsızlığım olmadı ama bu iş sadece doktor işi değil, ekip işi.

Diğer konu Liv Hopital'ı kesinlikle önermiyorum. Bu kadar lüks ve maliyetliyken hizmet çok kötü. Yumurta toplama işlemi sırası ve sonrası hemşireler hiç bizimle ilgilenmedi.

Tedaviye devam etmek istemediğimiz için iade etmeleri gereken 1.000 TL'yi 3 aydır iade etmiyorlar. Muhaseden Kartal Bey'e yönlendirdiler telefonlarımızı açmıyor, geri dönüş yapmıyor. Deniz Hanım'ın ekibi konu bizimle ilgili değil diyor. Bakalım kısmet, kim bu sorumluluğu kabul edip ödemeyi geri yapacak:)

Umarım yardımcı olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…