peki Prp ve ekzosom tedavisi kac gün/ hafta/ ay sürüyor? ikisi ayni anda mi oluyor yoksa aralarinda zaman mesafesi koyuluyormu acaba?
Aynı gün görüşüp, tedaviye aç karna gidiyorsunz kan idrar örneği veriyorsunuz anestezi eşliğinde bitiyor. Uzun bı sure yok prp ve eksozom ikisi birlikte oluyor

Merhabalar canım değerlerine baktırdınmı ne durumdasın tedavi işe yaradımı acaba

Kizlar ilk ay adet gecikmesi yasadiniz mi peki yoksa normal döngude mi geldi

Ben de de sağlıklı embriyo bulunamıyordu pgt den hep sağlıksız geliyordu en son embriyologlar protein+exozom önerdiler ama kanıtlanmış ciddi bir başarı oranı olmadığı için ben yaptırmamıştım ben de Brüksel tüp bebek merkezinizde tedavi oldum 63.500dü geçen sene fiyatı sonra tekrar oku yaptırdım şükür bulduk sağlıklı emriyo

Merhaba cnm 33 yaşıma yeni girdim. 2 senedir hiç gebe kalamadım 1 senedir tüp bebeğe gidip geliyorum hiç bişey elde edemedim 1 kere bile yumurta toplama yapılamadı 2 kere tedavim iptal oldu gelismedi diye 1 kerede gelişmedi denilen yumurtalar takipsiz jaldigim için sonradan gelişip kist oldular kist operasyonu oldum başıma gelmedik kalmadı. Geçen sene mart nisanda 4 yumurtam vardı. En son kasım ayında 2 yumurtam vardı tedavi iptali yaşadım. Fsh tavan yaptı artık . Eylül ayında prp işlemi yapıldı hiç bir fayda goremedim ne kalitesi ne sayısı artmadı. Bende kist operasyonu ile prp işlemine 27.000 tl ücret ödedim. 5.000 tl ye gelmiş oldu prp bana eylül ayında ama fayda sağlamadı. En son kasım da doğal adet gördün bi daha yok ocakta 1 yumurtam vardı adet ol gel dediler ilaçla adet oldum fsh çok yükseldiği için gittim ki kaybolmuş şimdi 2 aydır yumurtam gözükmüyor. En son arefe günü bayram öncesi menapoz teşhisi koydu doktor daha uğraşma olmaz çocuğun dedi gönderdi

Çok şükür benim bir evlâdım var 10 yaşında bir kızım var ben ikinci için çabalıyorum menapoza girmeden kızıma bir kardeş nasip olması için o da olmadı malesef hala da çabalıyorum yakın zamanda tekrar eski doktoruma kontrole gideceğim. Ankaradayım

Merhaba kaç opu yapıldı bir de kaç tane kalıyordu 5. Güne

Merhaba kaç opu yapıldı bir de kaç tane kalıyordu 5. Güne
Toplamda 3opu yapıldı bende 5.güne 4-5 embriyo gitti ama genetiğe yollayabilmek için blast aşamasına 2taneden fazla geçemedi ama bu bünyeye göre değişir bir kıstas değil benim durumum tabiki

Toplamda 3opu yapıldı bende 5.güne 4-5 embriyo gitti ama genetiğe yollayabilmek için blast aşamasına 2taneden fazla geçemedi ama bu bünyeye göre değişir bir kıstas değil benim durumum tabiki
Genetiğe göndermek için yani blast olan mı 2 oldu yoksa kalite açısından mı birde yaşınız kaç acaba

Genetiğe göndermek için yani blast olan mı 2 oldu yoksa kalite açısından mı birde yaşınız kaç acaba
Kaliteleri hep aaydı onda sorun yok ben normal yolla hamile hep kaldım ama düşüğüm çok oldu o yüzden riske girmemek için genetikli tüp bebek yaptık. Evet daha önce de söylediğim gibi genetik için blast seviye gerekli hep 2şer embriyo tolladık genetiğe en son 1 tane sağlıklı geldi sadece yaşım 39. Siz tam olarak ne öğrenmek istiyorsunuz

Benim yaşımda 39 4 embeiyo transfer oldum ama hepsi negatif bu sefer genetik yaptıralım dedi doktorum ama benim blast az oluyor 2 tane kalıyor genelde geçen 4 tane kaldı ama amh düşük onlarda negatif oldu işte. Yani merak ettiğim eninde sonunda geliyor sanırım bu sağlıklı embriyo

ben de çok şaşırmıştım eşimle birlikte genetik bir sorunumuz olmamasına rağmen sağlıklı embriyoyu bulmak tedaviye başlamamdan sonra 1 yılımı aldı, artık şöyle düşünüyorum bu işin bizim için yazılmış bir zamanı var ve o zamanı bekliyor zorlamaya gerek yok akışta kalıp gerkeen tedavileri uygulamak lazım. Kesinlikle genetikli ilerlemenizi öneririm içiniz rahat olsun sonradan fetal dna yaptıracağınıza embriyonuzun dnasını incelettirmek çok daha güvenli ve mantıklı. Hiç endişelenmeyin umarım en kısa zamanda sağlıklı embriyoya kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…