• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek için hastane önerisi lütfen çok kararsızım

Iyi aksamlar ...takviye iac hibi dediysen bise yapmadim.hatta transferin 2.gunu bademciklerim şişti inanamazsin rapor aldim ve mecburen dinlendim.okula gitmedim yani atesim co yuksekti dogal yollarla hallettim sukur ama transferden hemen sonra hissetmistim sanki icime igne batiyor gibiydi.:)sen sadece sakin ol ...allah buyuk olacagi varsa inan olacak..hic sikinti yapma..stres sadece kotu dusunceleri getiriyor.allah yardimcin olsun.ben simdi her gece dua ediyorum.kucagimiza aldigimiz bebekleri n yuzu suyu hurmeti rabbim isteyen herkses nasip etsin diye..
canım çoook teşekkür ederim ağzın dualı olsun Allah dualarını kabul eder de inşallah benim gibi isteyen herkese nasip olur. nasip olunca oluyor dediğin gibi.

Amin insllah canim.ben cok dua aldim.rabbim kabul etti e simdi sira bende...hep dilimde tanidigim tanimadigim insanlar.bizi en cok biz anlariz.kendine cok iyi bak..allah var dert yok

Merhaba ben memorıal Ataşehir zeki saları Tesadüfen buldum ve hamilelik süresince kendisine gittim hayatımda bukadar zorla açıklama yapan kesinlikle hamilelik psikolojisinden anlamayan soru sormaya korkar olmuştuk eşimle ....bence bu doktor memorıal Ataşehir için eksi referans -) daha sonrasında başka hastane ve doktora gittim oh be hamileliğim sorular mütevazilik Güler yüz budur dedim sizlere tavsiyem kesinlikle zeki salara gitmeyin doğum süreciniz negatif geçer

Back
X