- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
- Konu Sahibi Celineyadel
slm kızlarr bilginizden yararlnmak istiyorum lütfen yardım ank en iyi tüp merkezi hangisi bilen varmı??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oncelikle hayırlı olsun bende aynı doktora gitmeyi planlıyorum ama beni maliyet düşündürüyor ondokuz mayıs üniversitesinde ilk denememizi yaptık samsunda olmadı 7000 gibi maliyet oldu bilgi verirseniz memnun olurumTekrar tekrar söylüyorum memorial şişli hastanesi prof.dr semra kahraman.
Ben 4 kez antep te yaptırdım olmadı 5 kez memorialda yaptırdım ve şuan 15+3 haftalık hamileyım çooooookkkk şükür.
Allah herkese versin inşallah...![]()
Canim hayırlı olsun bende orda yaptırmayı planlıyorum fiyatları nedir bilgi verirmisinCanım ben ilk denememi memorial da yaptım geçen sene negatifti,bu ay ikinci denememi dondurulmuş embriyomla
yaptım ve pozitif oldu çok şükür.Memorial bu konuda gerçekten uzmanlaşmış,en ince ayrıntısına kadar inceliyorlar.Ama bide şöyle düşün bazende duyuyoruz çok bilinmedik bir yerde yaptırıp pozitif alanda oluyor.Rabbim ol dicekte olacak.
Dondurulmuş embriyo transferi 1960 tl idi canım.Canim hayırlı olsun bende orda yaptırmayı planlıyorum fiyatları nedir bilgi verirmisin
Dondurulmuş embriyo transferi 1960 tl idi canım.[/QUOTdondurulmuş embriyom yok canım
Merhaba ben de yeni üye oldum izmir üniversitesi medicalparkta tüp bebek tedavisi görüyorum şimdilik biesteron ginera gibi ilaclar kullaniyorum.agustosta igtoplama ve transfer olacak inşallah.Ahmet zeki ışık bey de tedavi görüyorum.burada tedavi görüp başarı elde eden var mi bilgilerini paylaşirsa çok sevinirim
Ben de şuan tatlı oglumu büyütmekle meşgulüm şuan 9 aylık 2 yaşına gelince ikinci bebek için Bülent beye gidicegim orada yumurtalarımı dondurmuştum bu sefer ilaçsız dondurulmuş yumurtalarla tedaviye başlıyacağım.Bu kez farklı olucak çünkü miniğimde benim yanımda annesine destek olucak.Rabbim ikinciyi de nasip eder inşallah oglumunda bir kardeşi olmasını çok istiyorum bakalım kaderde ne varsa o olur ikizlerinle mutlu ömürler diliyorumben de 2. ve 3. tüp bebeği Prf Bülent baysal da yaptım kesinlikle fazla ilaç kullanımı olmadı 2. tutmadı bnim yumurtalar kalitesizdi onla alakası yoktu onun verdiği güvenle 3.de de ona gittim ve bir gün önce lale bebek rahme tutundu dedi heyecanla gitmiştimn vu bunu ona da anlatmıştım neyse yumurta transferi sonrası bana bu sefer umutluyuz dedi ve şuan 2 yaşlarında müthiş ikizlerim var.Para sıkıntınız yoksa yada özele gidecekseniz mutlaka Bülent Baysala görünün derim
Merhabalar herkeseslm kızlarr bilginizden yararlnmak istiyorum lütfen yardım ank en iyi tüp merkezi hangisi bilen varmı??
Merhabalar herkeseArkadaşlar bende bir tavsiye üzerine İstanbul Şişli Kolan International Hospıtal'da Prof. Dr. Kadir SAVAN'a gidiyorum. doktorumdan çok çok memnunum. İyiki arkadaşım tavsiye etmiş gerçekten. Bu konuda yardımcı olmak isterim çünkü gerçekten bu tedavide doktor çok çok önemli! Kesinlikle sizlere de tavsiye ediyorum. Memnun kalacağınızdan eminim. Rabbim bebeğimizi kucağımıza aldığımız günleri nasip etsin inşallah
![]()
hayırlı olsun. hangi yöntemi kullandılar . sizdeki problem neydi. kaçıncı gün embriosuydu. kaç tane embrio koydularMrb benim ikinci denemem transferi 12 ağustosta oldu Florans nintingelde ve suan 14 haftalik ikızlerimé hamileyim allahım çok şükür doktorum ve hastane çok iyi herkeze nasip etsin insl....