• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek için hastane tavsiyesi acilll!!!

canım rapor için ebemizin nikahını istiyorlar nasıl çıkarttın sen

ya valla çok güldüm :D
rapor için devlet önce presedürleri izlettiriyo 3 ay klomen veriyo mesela git iç normal hamıle kalmayı dene sonra 3 aşılama ımmm olmadımı sonra tüp bebek için rahim filmi laproskopi ameliyatı raporu vs... ve çok zaman emek sabır ve yaş faktörü evlilik yılına göre mesele 22 yaşında olup 2 yıllık evliysen bekle gibi ayrıca nette de var istedikleri evraklar..

Son düzenleme:
ben dün anatolia da tedaviye başladım kesinlikle tavsiye ediyorumm

Bu işlem maalesef çok ticarileşti artık. Ben Amerikan da denedim. Bence büyük bir isimden başka en pahalı yer olmayı haklı çıkartacak bir özelliklerini görmedim. Doktor ilgisinden hiç memnun kalmadım. Meşhur embriyoloji bölümü neden diğer yerlerdfen farklı onu da anlamış değilim. Bütün merkezler yurt dışında yapılmış bir araştırma sonucunu gösterip yaşa göre bizim başarı oranımız bu diyor. Gerçekte teorik olarak söyledikleri doğru. Ama pratik olarak hiç bir yer bu istatistiği tutmuyor tutsa bile devlet denetimi gibi bir şey olmadan bu rakamların hiç biri güvenilir değil. Bence doktor ve emriyoloğu gözün tutuyorsa bulabildiğin en ucuz yere yaptır. Bence şansını azaltış olmazsın. En azından fiyat sonuç ilişkisi diye bir şey yok. Buna eminim .

slm tekrar hanımlar kime ne oldu naptınız bilmiyorm :( ama ben hala adet olmadımmm ayyy delircemm 4 ay olcak 3,kutu hapta bitti yok yok olmuyo olmuyo denek miyiz yoksa sadece tek istediği bir bebek sahibi olmak isteyen insanlarmı belli diil bi sürü presedürü aş yada git paranla hemen yaptır tüp bebeği he paranla rezil olmakta var tabi yok bu olmadı ıkıncıyı deneyelım yok bu olmadı 3,yü ya benım anlamadıım madem bukadar ilerlemiş genetik tetkikler araştırmalar var ozaman neden en baştan ve ilk denemede yapılmıyo bunlar ...? illa 4-5 kezmi denencek nerde o maddiyat ve en önemlisi nerde okadar sağlam moral?

Ben ole bi merkez isterdimki benim hastalıım belli ney olduum endometriyosiz eşimin belli sperm azlığı hareket azlığı
yap bütün gerekli işlemleri adama ver ilacı spermleri çoğalt hareketlendir kalıtesini arttır
benım yumurtlama rezervimi düzelt kalıtesini arttır sonra al bu spermle yumurtayı genetik tahlıllerını yap en iyilerini dolle transferi yappp yanlış olan ne burda aa

bir derdi çeken bilir ben oraya paramla gidip rezil olmak tan parayı alana kadar ilgiliymiş gibi davranan sonrada o ağrılar içinde seni saatlerce bekleten dr.lardan sıkıldım para bürümüş gözlerini senin ne hissettiğin hiç önemli diillll hiç sen hastasın o dr. sen çok bilmicen o bilcek sıkıldım ya gerçekten sıkıldımmm...

önceki denememi özel bi hastanede ücretli yaptırmıştım neden sordun ?

Son düzenleme:
Şayet 2. deneme ise American Hastahanesinde 2,600 dolar artı ilaçlar. İlk deneme daha pahalı. Ama Americanı tavsiye etmiyorum . Belli bir doktorun yok gibi. Bir doktorla başlıyorsun kimin vakti varsa ultrasonu o yapıyor, kimin vakti varsa yumurtayı o topluyor vs. Bence pahalı yerlere ismi var diye gitme . En azından o kadar param boşa gitti diye stress yapmazsın. Google tüp bebek araması yaparsan epeyi bir yer çıkıyor. Bence biraz zaman ayır ve tek tek kendin incele ve bazıları ile gidip ön görüşme yap. Bazı yerler ön görüşmeye ya az ücret alıyor ya hiç almıyor.

Arkadaşlar merhaba,
bu yeni çıkacak tüp bebek yasasından dolayı biz ani bir kararla, bu ay ilk tüp bebek tedavisini denemeyi düşünüyoruz. Benim sorunum eşimde.sayı az ve hareket yok.Bugün regl oldum.yarın gidip başlamayı düşünüyoruz.Siz Ankarada hangi merkezi tavsiye edersiniz? Lütfen zaman ayırıp yazın arkadaşlar.Dediğim yarın sabah 2.günüm ve tedaviye başlamayı düşünüyoruz.

Maalesef Ankarada merkez bakıyoruz.Eğer olumsuz sonuç alırsak İstanbul'u da düşünürüz ama belki de tutar değil mi ilk seferde?

peki bu 3500 ilaçlar dahil dediğin yer benden rapor ıstıycekmi yani ne blmm benım raporum yok bi türlü alamadım ben :(

bende erdem de denedim biri donmuş 2 micro negatif sonuç aldım ama genel ilgiden bende memnundum
çok araştırdım en uygun yer oraydı bütün personel bayan rahat oluyoo
raporsuz fyat dı o ama donduracak kadar yumoşun olursa 500 tl daha ödüyosun dondurma işlemi için
ben 2 ay önce negatif sonuç aldım 2500 tl artı ilaçlardı yanılmıyosam

Çok üzgünüm çoook

üzülme demek yersiz bu ara bende iyice bunaldım resmen depresyondan korkuyorum
ama duadan başka yapacak bişey yok sakın isyan etme lütfen :((
off ne zorr arkadaşım yaa
mersindesin sanırımm orda mı yaptıracaksın yoksa istanbul mu düşünüyosun

Back
X