Tup bebek için heyet raporu alanlar

Alevce7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
253
230
103
35
Merhaba arkadaşlar tup bebek için heyet raporunu ne kadar surede aldınız ayrıca heyet raporu hazırlanırken tup bebek işlemlerine başlanabilir mi? Haftaya heyet raporu icin basvuru yapacagiz ama kasimin sonunda esim yurtdisina calismaya gidecek bu ay icinde tup bebek yapma ihtimalimiz var midir?

Merhaba sorularının bir Kısmına cevap vermiş olacam, tüp bebek raporunda bazı durumlarda 2 aşılama şartı var; ancak Benim gibi aşırı azalmış yumurtalık rezervin varsa işin daha kolay, benim rapora başvurmam ve elime geçmesi 15 gün sürmedi.

Tesekkür ederim. Bizde sorun eşimde hızlı bir şekilde sperm sayısı düşüyor. Su an 2 milyonun altında ve hızlı hareketlilik görünmüyor. Umarım bizde hızlı bir şekilde alırız. Siz nerde yaptırdınız?

Merhaba sorularının bir Kısmına cevap vermiş olacam, tüp bebek raporunda bazı durumlarda 2 aşılama şartı var; ancak Benim gibi aşırı azalmış yumurtalık rezervin varsa işin daha kolay, benim rapora başvurmam ve elime geçmesi 15 gün sürmedi.
Merhaba bendede yumurtalik rezervi dusuk amh:1.14 ama doktorum rapor vermedi.siz rapor aldiginiz da amh degeriniz kacti ve nereden rapor aldiniz?

Merhaba bendede yumurtalik rezervi dusuk amh:1.14 ama doktorum rapor vermedi.siz rapor aldiginiz da amh degeriniz kacti ve nereden rapor aldiniz?
Mrb kusura bakmayın rahatsız ediorum soru. Olacaktı bende rapor için smear vs aşamasındayım amh düşük çıkmazsa rapor verilmiyır mu zor mu rapor almak

Mrb kusura bakmayın rahatsız ediorum soru. Olacaktı bende rapor için smear vs aşamasındayım amh düşük çıkmazsa rapor verilmiyır mu zor mu rapor almak
Canim bnm yumurtalik rezervim dusuk rapor nedenim o oldugu icin amh bakiolar.senn sikintin neyse ona gore tahlil isterler amh bakmazlar durduk yere

Merhaba arkadaşlar tüp bebek heyet raporu için nereye başvurmamız gerekiyor istenen evraklar nelerdir.. Rica etsem bilgi verir misiniz?

Back
X