Tüp bebek icin korkuyorum ya negatf olursa

Ankarasengul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2017
204
228
53
32
3 asilama sonrasi smdi tup bebek zamani 24 yasinda pko ve tiroid hastasiyim esim 29 onda bisy yok ama ben ya tutmassa naparim die dusunmekten.alamiorum kendimi benim gibi olanlar varsa gelin konusalim kizlar

Aynen cnm bende pkoyum yas 26.2asilama ardindan tup yaptik ve sen gbiydim.halada aklima gelmio degil.bugun transeferimin 6.gunu btiyor.hayirlisi dicez Rabbim isterse olcak

Ben de iki sene çok uğraştım. Bir ton tedavi, aşılama. Yazın başında hiç düşünmediğim zaman hamile kalmışım. Hep bahsederlerdi ama inanmazdım. Kafandan atman lazım. Yasin çok küçük ayrıca.
Immmmm cok sevdim insallah kucagina almayi nasip eder allahim canim bi atabilsem kafamdan 3 senedr evliyim

Sizdemi pkosunuz tup bebekmi yaptirdiniz?

Teşhis konulamadi bana. Herşey sorunsuz görünüyordu. Ama gebe kalamiyodum. 2 sene uğraştım, klomendr, çatlatma ignesidir, asilamadir; en düşünmediğim an hamile kalmışım. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun, her gün dua ediyorum bebek isteyenler için. En kısa zamanda Rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun.

Teşhis konulamadi bana. Herşey sorunsuz görünüyordu. Ama gebe kalamiyodum. 2 sene uğraştım, klomendr, çatlatma ignesidir, asilamadir; en düşünmediğim an hamile kalmışım. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun, her gün dua ediyorum bebek isteyenler için. En kısa zamanda Rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun.
3.tuttu benim..ama kimyasal dendi 3 aylikkn.dustu smdi hayrlisi cannim hamilelirn duasi kabul olur bol bol.dua et bize

Saol cnm Allah razi olsun..amiin.eee Rabbim cok buyuk ummadigin anda vermis bebegini neguzel

Evet ilaclar ne kadar bilmiorum ama 500 tl ise 250 vercem yari fiyatina olucak raporlu ve devlet hastanesi öyle sen ne kadara yaptrdin kacinci gunun

Bizim tamamen ozeldi cnm.sgk yla amlasmasi hic yoktu.3.gun embiryosu konildu bana 2tane.once witamin takviyeleri oluyor.ney dusukse depolarin dolduruluyor sora ignelerle yumurtalari buyutup topluuolar anestezi altinda.daha sora dölleme islemi oluyor sora transfer cnm

Bizim tamamen ozeldi cnm.sgk yla amlasmasi hic yoktu.3.gun embiryosu konildu bana 2tane.once witamin takviyeleri oluyor.ney dusukse depolarin dolduruluyor sora ignelerle yumurtalari buyutup topluuolar anestezi altinda.daha sora dölleme islemi oluyor sora transfer cnm
Agri sizi falan bisey hiseetn mi ne kadar kullandin ignleri kuzum

Back
X