• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek icin korkuyorum ya negatf olursa

Ay insallah vardir yaaa bebisin sana tutnsunnn dualrim seninle bende persembe kontrle gtcem cuma kagtlari toplayip vercem insallah basliycam tiroid ve pko var bende de

Ins cnim ins..Rabbim isteyen hrkese versjn tez zamanda...saol cnm.pkoyum iste bende tiroidimde yuksekti dustu cok skur

canim bende ilk tüp bebek deneyimi yasadim haziran'da. bende de pko, kilo ve troid sorunu var. malesef yumurta toplama isleminde hic saglikli yumurta bulunamadi. cesaretimi cok kaybetmistim, bir daha denemek isteyip istemedigim konusunda emin de degildim. maddi masraflari da göz ardi edilebilecek masraflar degil malesef. simdi 11. ayda tekrar denemek icin basvurcam. Allahim hayirlisini versin. Cok üzülmüstüm, cok yipranmistim. Ama hayat devam ediyor ve ben elimden gelen herseyi yapmaya hazirim. Allah hepimizin yardimcisi olsun.. kafana fazla takma yeter!

canim bende ilk tüp bebek deneyimi yasadim haziran'da. bende de pko, kilo ve troid sorunu var. malesef yumurta toplama isleminde hic saglikli yumurta bulunamadi. cesaretimi cok kaybetmistim, bir daha denemek isteyip istemedigim konusunda emin de degildim. maddi masraflari da göz ardi edilebilecek masraflar degil malesef. simdi 11. ayda tekrar denemek icin basvurcam. Allahim hayirlisini versin. Cok üzülmüstüm, cok yipranmistim. Ama hayat devam ediyor ve ben elimden gelen herseyi yapmaya hazirim. Allah hepimizin yardimcisi olsun.. kafana fazla takma yeter!
Denemeye calisiorum canim bende basliycam allahin izniyle kagitlari toplayip

Nasil gidio

Valla negatif olursa iki zırlarız sonra tekrardan denemek için hazırlanırız .herşeyin hayırlısı olsun

Vallaha insanin pskolojisi bozuluo...
Canım takma kafana allah hayirlisini versin.
Bende 28 yasindayim 4. Tüp denememi cuma günü oldum şu an bekliyorum sonuç için. 2 kez negatifi gördüm. 1 kez 6 haftalik bebegim düştü. İnşallah bu tutar ve kucagimiza aliriz.
Negatif lerinde dünyam yıkılırdi ağlayan ağlaya gözlerim şişer kimseyle görüşmek istemezdim. Amaaann boşver yaaa deneye deneye buluruz hayırlı evladı allahim nasip ederse. Çok sukur ki deneyebiliyoruz ya deneyemesek ya hiç deneme sansimiz olmasa.
Allahım hayırlı sağlıklı evlat versin negatifti sonra 3. De hamile kaldım o da düştü. O an sadece şunu dedim allahim keşke negatif olsaydı.
Çok emek veriyoruz tam oldu derken hayaller gerceklesmisken bi bakıyoruz ki bebeği kaybettik. Müthiş bir yıkım. Ustune kurtaj oldugunla kal..hayallerin suya...Şimdi çok takmiyorum dualar ediyorum allahim hayirliysa nasip etsin. Kurban olduğum rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat versin kimsenin kucağıni boş koymasin..
Diyeceğim odur ki olursa olur kasma stres yapma üzülme
Yasin çok genç allah güzel gönlüne göre versin kardesim

Kızlar günaydın dün transferimin 7. Günüydü fena adet ağrısı bel ağrısı vs gibi durumlar oldu hafif açık kahve bir akıntı gibi birşey dr umu aradım . Tutma da olabilir reğl belirtisinde olabilir ikiside aynı sabırla bekleyeceksin dedi . ☹️Sabaha doğru yine hafif ağrıyla uyandım ev gittim yüne çook hafif bir renk yatağıma uzandığımdada hapşırık ama o kasıklarımı sanki parçaladılar hapşırdığımda, ve bir anda tüm ağrı kesildi neler oluyor sizce inanılmaz korku aldı beni gerçi korkunun olacağa çaresi yok ama o kasıl yırtılması gibi olan şey dedim bebişler gittimi tutunacakken ☹️Ay Allah bekleyen bunu yaşayan herkesin yardımcısı olsun mantıcımı yitirdim

Back
X