- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Ankarasengul
Agri sizi falan bisey hiseetn mi ne kadar kullandin ignleri kuzum
E tabi oluyo biraz agrin sizin ama cok degil rahat ol.10gun falan atildim sanirim yada 9gun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Agri sizi falan bisey hiseetn mi ne kadar kullandin ignleri kuzum
E tabi oluyo biraz agrin sizin ama cok degil rahat ol.10gun falan atildim sanirim yada 9gun
Immm hayirlisi peki e zmna kan vericeksin ne zamn belli olucak bebis varmi yokmu
Ay insallah vardir yaaa bebisin sana tutnsunnn dualrim seninle bende persembe kontrle gtcem cuma kagtlari toplayip vercem insallah basliycam tiroid ve pko var bende deBu cumartesi vericem kan nasipse.hayirlisi cnm warsada yoksada
Ay insallah vardir yaaa bebisin sana tutnsunnn dualrim seninle bende persembe kontrle gtcem cuma kagtlari toplayip vercem insallah basliycam tiroid ve pko var bende de
Benimde ilac kulllaniiorum tatlim ya tiroid icin ama Normal suan ins. Olur rabbim isdeyen herkese verrir insallahIns cnim ins..Rabbim isteyen hrkese versjn tez zamanda...saol cnm.pkoyum iste bende tiroidimde yuksekti dustu cok skur
Benimde ilac kulllaniiorum tatlim ya tiroid icin ama Normal suan ins. Olur rabbim isdeyen herkese verrir insallah
Tiroid levitron 75mgIlacinin adi ne kac mg?
Tiroid levitron 75mg
Sonucu bana bildr canim yaaa ins olumlu olur kuzumBende euthyrox 75
Sonucu bana bildr canim yaaa ins olumlu olur kuzum
Denemeye calisiorum canim bende basliycam allahin izniyle kagitlari toplayipcanim bende ilk tüp bebek deneyimi yasadim haziran'da. bende de pko, kilo ve troid sorunu var. malesef yumurta toplama isleminde hic saglikli yumurta bulunamadi. cesaretimi cok kaybetmistim, bir daha denemek isteyip istemedigim konusunda emin de degildim. maddi masraflari da göz ardi edilebilecek masraflar degil malesef. simdi 11. ayda tekrar denemek icin basvurcam. Allahim hayirlisini versin. Cok üzülmüstüm, cok yipranmistim. Ama hayat devam ediyor ve ben elimden gelen herseyi yapmaya hazirim. Allah hepimizin yardimcisi olsun.. kafana fazla takma yeter!
Denemeye calisiorum canim bende basliycam allahin izniyle kagitlari toplayip
Denemeye calisiorum canim bende basliycam allahin izniyle kagitlari toplayip
canim bende ilk tüp bebek deneyimi yasadim haziran'da. bende de pko, kilo ve troid sorunu var. malesef yumurta toplama isleminde hic saglikli yumurta bulunamadi. cesaretimi cok kaybetmistim, bir daha denemek isteyip istemedigim konusunda emin de degildim. maddi masraflari da göz ardi edilebilecek masraflar degil malesef. simdi 11. ayda tekrar denemek icin basvurcam. Allahim hayirlisini versin. Cok üzülmüstüm, cok yipranmistim. Ama hayat devam ediyor ve ben elimden gelen herseyi yapmaya hazirim. Allah hepimizin yardimcisi olsun.. kafana fazla takma yeter!
Canım takma kafana allah hayirlisini versin.Vallaha insanin pskolojisi bozuluo...