• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek icin korkuyorum ya negatf olursa

Canım takma kafana allah hayirlisini versin.
Bende 28 yasindayim 4. Tüp denememi cuma günü oldum şu an bekliyorum sonuç için. 2 kez negatifi gördüm. 1 kez 6 haftalik bebegim düştü. İnşallah bu tutar ve kucagimiza aliriz.
Negatif lerinde dünyam yıkılırdi ağlayan ağlaya gözlerim şişer kimseyle görüşmek istemezdim. Amaaann boşver yaaa deneye deneye buluruz hayırlı evladı allahim nasip ederse. Çok sukur ki deneyebiliyoruz ya deneyemesek ya hiç deneme sansimiz olmasa.
Allahım hayırlı sağlıklı evlat versin negatifti sonra 3. De hamile kaldım o da düştü. O an sadece şunu dedim allahim keşke negatif olsaydı.
Çok emek veriyoruz tam oldu derken hayaller gerceklesmisken bi bakıyoruz ki bebeği kaybettik. Müthiş bir yıkım. Ustune kurtaj oldugunla kal..hayallerin suya...Şimdi çok takmiyorum dualar ediyorum allahim hayirliysa nasip etsin. Kurban olduğum rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat versin kimsenin kucağıni boş koymasin..
Diyeceğim odur ki olursa olur kasma stres yapma üzülme
Yasin çok genç allah güzel gönlüne göre versin kardesim
Basladim bugun canim ilk tup bebegim bu igneler ilaclar o kadar cok ki cuma kntrol hayirlisi olsun hakkimizda

Cook cook transfer olunca bitiyor anlamına gelmiyor ben transferden sonra kendime kan sulandırıcı iğne vuruyor um her gün. Allah kolaylık versin
Yaaa gonal f ve lucrin vuruluodum smdi yeni bi igne daha cikti lucrini birak dedi cetrotide adi hayrlisi baklaim nolcak pazartesi gene kontrl

Cook cook transfer olunca bitiyor anlamına gelmiyor ben transferden sonra kendime kan sulandırıcı iğne vuruyor um her gün. Allah kolaylık versin
Hepsi bitti sukur yumurta top ve transfer 30 yumurta toplandi 26 dolu 12si dollendi transferinde yaptik pazartesi kan vercem ogrencez bakalim kasik agrisi ggslerde hassesiyet akinti ve kahverengi akinti var hayrlisi bakalim allah herkese nasip etsin evlat kokusunu....

Aynen cnm bende pkoyum yas 26.2asilama ardindan tup yaptik ve sen gbiydim.halada aklima gelmio degil.bugun transeferimin 6.gunu btiyor.hayirlisi dicez Rabbim isterse olcak
Hepsi bitti sukur yumurta top ve transfer 30 yumurta toplandi 26 dolu 12si dollendi transferinde yaptik pazartesi kan vercemogrencez bakalim kasik agrisi ggslerdehassesiyet akinti ve kahverengi akinti varhayrlisi bakalim allah herkese nasip etsinevlat kokusunu....

Hepsi bitti sukur yumurta top ve transfer 30 yumurta toplandi 26 dolu 12si dollendi transferinde yaptik pazartesi kan vercemogrencez bakalim kasik agrisi ggslerdehassesiyet akinti ve kahverengi akinti varhayrlisi bakalim allah herkese nasip etsinevlat kokusunu....

Amin cnim Allah kimsenin kucani bis brakmasin ins.hadi hayirlisi bakalim bigun var ogrenmene demekki..mujdeli haber verirsin ins

ayy canım çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. bana ve benim gibi durumunu merak eden arkadaşlarım için durumunu özetler misin kuzum.senin adına çok sevindim gerçekten:KK200:
sen sor ne ogrenmek.isdiosan ben sana cvp verim.canim bende bi aralar herkese soruyodum naptiniz ne yedinz ne ictiniz 3 asilama 1.tup bebek benimki allaha sukur tuttu ilk tup bbegim

sen sor ne ogrenmek.isdiosan ben sana cvp verim.canim bende bi aralar herkese soruyodum naptiniz ne yedinz ne ictiniz 3 asilama 1.tup bebek benimki allaha sukur tuttu ilk tup bbegim

Tebrik ederim canım
Rabbim sağlıklı bir şekilde almak nasip etsin
Darısı başımıza inşallah
Dua bekleriz

Back
X