- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
-
Canım merhaba ben raporla tedavi oldum. Fiyat yarı yarıya düşüyor maddi olarak rahatlatıyor insanı heryerde geçmiyor sgk raporu ben bahçeci umut tüp bebek merkezinde yaptırdım tedavimi Allaha şükür hamileyim . Şuanki şartları bilmiyorum merkezi arayıp bilgi istesene canm ilgilenen insanlar var süreçleri gayet güzel aktarıyorlarTüp bebek de rapor çıkartan var mi aranızda kızlar . Varsa şartlar ne . Indirim ne kadar oluyor . Bilgilendirirseniz sevinirim.
Rapor hangi şartlarda çıkıyor peki biliyor musunuz? Bir sorun mu olmasi gerekiyor?Canım merhaba ben raporla tedavi oldum. Fiyat yarı yarıya düşüyor maddi olarak rahatlatıyor insanı heryerde geçmiyor sgk raporu ben bahçeci umut tüp bebek merkezinde yaptırdım tedavimi Allaha şükür hamileyim . Şuanki şartları bilmiyorum merkezi arayıp bilgi istesene canm ilgilenen insanlar var süreçleri gayet güzel aktarıyorlar
Canım merhaba ben raporla tedavi oldum. Fiyat yarı yarıya düşüyor maddi olarak rahatlatıyor insanı heryerde geçmiyor sgk raporu ben bahçeci umut tüp bebek merkezinde yaptırdım tedavimi Allaha şükür hamileyim . Şuanki şartları bilmiyorum merkezi arayıp bilgi istesene canm ilgilenen insanlar var süreçleri gayet güzel aktarıyorlar
https://www.instagram.com/p/BsdexnNhFjA/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1o3wdvpz34s2e
Bahcecinin instagram sayfasında anlatmış doktor hanım
Bol şans dilerim :))Çok sağol canım. Çok güzel anlatmış doktor büyük ihtimal rapor çıkarabiliriz
raporsuz 500 verip üstüne 400 daha mı vereceksin canmKızlar kafama takılan bir soru var ben rapor çıkmadan ignelerimo aldim kutuları getireceksin rapor çıkınca para iadesi yapılacak dedi eczane. Bana yazılan raporda 5 kutu ganol f 12 kutu merional 1 çatlama iğnesi 5 kutuda cetrotide
ben 2 kutu ganol f aldim 8 kutu merional 2 kutu cetrotide ve 1 kutu çatlama iğnesi. Eczaneye dedi ki şuan aldıklarım 500 tl peki kalan ilaçları alırsam ne kadar vericem dedim 400 daha vereceksin dedi.yani bana rapor çıkmış ve devlet o kadar ilacı uygun görmüş tek bir rakam vermem gerekmez mi.bende ihtiyacım olanı aldim fazla rakam çıkınca ne düşünüyorsunuz bu konuda
raporsuz 500 verip üstüne 400 daha mı vereceksin canm
raporu özel hastaneler vermıormu peki toplam sadece tüp bebek tedavisi ilaçlar dahil başka sıkıntı yoksa ne kadara mal oluyor acabaEvet canım ama almadım rakam çıkınca zaten tedavim sona erdi
raporu özel hastaneler vermıormu peki toplam sadece tüp bebek tedavisi ilaçlar dahil başka sıkıntı yoksa ne kadara mal oluyor acaba
bende hiç bilmıorm canm malesef canm bende arastırıom yakın yer arıorm bahçeçiyi soluyorlar ama bana baya uzak calısıorm benim sürekli işten izin alıp oralara gitmem malesef zor.Merhaba ben 1 defa tedavi oldum şu anda ara verdik 2.deneme için devlet desteğiyle denemeyi düşünüyoruz rapor nasıl ve nerede çıkartılıyor acaba ?
raporu özel hastaneler vermıormu peki toplam sadece tüp bebek tedavisi ilaçlar dahil başka sıkıntı yoksa ne kadara mal oluyor acaba
Ben de İstanbul’da arıyorum hayırlısı olsunbende hiç bilmıorm canm malesef canm bende arastırıom yakın yer arıorm bahçeçiyi soluyorlar ama bana baya uzak calısıorm benim sürekli işten izin alıp oralara gitmem malesef zor.
NERDE İKAMET EDIOSNZBen de İstanbul’da arıyorum hayırlısı olsun
Zonguldak sizNERDE İKAMET EDIOSNZ
istanbulda canm :)Zonguldak siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?