Tüp bebek idrar sonucu

Nrglhsyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2020
219
65
48
33
18 ağustosta transfer oldum. Transferden sonra ara ara kahverengi rengi akıntı oldu. Bende 2. Denemem bu şekilde olduğu için dayanamadım bu sabah idrar testi yaptım. Çıkmadı çok üzüldüm. Fazlasıyla maddi manevi yıprandım. İlaçlarımı kesmedim ancak ne yapacağım bilmiyorum. Transferi saymazsak 7. Gün bugün çıkmaması normal mi benim gibi durumu yaşayan var mı? Genelde bugünde idrarda çıkıyor herkesin okuduğum yorumlarda gördüğüm kadarıyla. sonradan kanda pozitif görme durumu olur mu ? 5. Günün embriyosudu. Test günüm 28 ağustos o günde kan vereceğim .

Benim önceki denememde de sizin gibi 7. Gün çıkmamıştı, 9. Gün kanda pozitifi görmüştüm. Moralinizi hiç bozmayın, test gününe kadar daha test yapmadan bekleyin bence. Herkesin bünyesi farklı herkeste hemen göstermeyebilir.

Insallah öyledir bu sefer çok umutlanmistik

Embriyonuzun kalitesi neydi acaba? Bir de ikinci denemem demişsiniz. İlkinde neden tutmadı diye doktorla görüşmüş müydünüz?
Benim 5aa kalite 5. Gun embriyosuydu. Hiç bir sorun yok testleri mi de yaptırmıştım. Geçen sefer de 2 embriyo transferi oldu. Doktor dabiri tutmazsa biri tutar diye düşünmüştü.

Peki siz 7. Gun yaptığınız çıkmadı ya sonraki günde yaptınız mı yani 8. Gun yoksa 2 . Gun mu beklediniz

Ben de 7 ağustosta transfer oldum. Dayanamayıp 8. gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Hiçbir belirtim de olmadı ama 19 ağustosta yani test günü 444 çıktı bhcg. 21 ağustosta 891 ve 24 ağustosta da 2537.
Ümidinizi kaybetmeyin ve test gününü bekleyin bence

Bende negatif çıkınca kan verdim sağlık ocağında yarin bakicam ama çok üzüldüm.

Benim 5aa kalite 5. Gun embriyosuydu. Hiç bir sorun yok testleri mi de yaptırmıştım. Geçen sefer de 2 embriyo transferi oldu. Doktor dabiri tutmazsa biri tutar diye düşünmüştü.
Kalitesi çok iyiymiş. Tutmaması için bir neden de yokmuş. Sizin rahatlığınıza kalmış artık devamı bence. Zor evet ama kendinizi ne kadar rahat bırakıp düşünmezseniz o kadar güzel olur. Stres çok etkiliyor bence.

kaçıncı gün ebriyosu tazami donmuşmu bunlar önemli canınızı sıkmayın ilaçalarınızı kullanın 2 gün sonra kan verin net sonuç alırsınız.

Aslında çok sakin ve stressizdim. Bu sefer hersey yolunda sandım.
Daha kan testi belli olmadı, umudunuzu kaybetmeyin lütfen olmasa bile yeniden denersiniz. 13 kere yaptırıp pozitif alan tanıdığım var. Ben de 2. Çocuk için 3. Kere deneme sürecindeyim şuan. İlki de tüp bebekti, 2. İçin bile 3. Denememi yapıyorum, hala uğraşıyorum. asla pes etmek yok

Teşekkür ederim bakalım bekleyelim görelim kan sonucumuzu da belki hrsey güzel olur

ümidini kesme. Kan tahlil gunüne daha var. bende 31 ağustosta kan teati verecem. inşallah bebeklerimize kavuşuruz

Ümidini kesme. Kan tahlil gününe daha var. Bende 19 unda 5. hün a kalite embriyo taransferi oldum.31 ağustosta kan testi vermem söylendi. inşallah bebeklerimize kavuşuruz

Son 2 gününüz var.Sabretmek gerçekten çok zor. Bende 31 ini bekliyorum. Bu gün transferim tam 1 hafta oldu.2 tane idrar testi aldım bu gün ama yazilanları okuyunca vazgeçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…