Benim önceki denememde de sizin gibi 7. Gün çıkmamıştı, 9. Gün kanda pozitifi görmüştüm. Moralinizi hiç bozmayın, test gününe kadar daha test yapmadan bekleyin bence. Herkesin bünyesi farklı herkeste hemen göstermeyebilir.18 ağustosta transfer oldum. Transferden sonra ara ara kahverengi rengi akıntı oldu. Bende 2. Denemem bu şekilde olduğu için dayanamadım bu sabah idrar testi yaptım. Çıkmadı çok üzüldüm. Fazlasıyla maddi manevi yıprandım. İlaçlarımı kesmedim ancak ne yapacağım bilmiyorum. Transferi saymazsak 7. Gün bugün çıkmaması normal mi benim gibi durumu yaşayan var mı? Genelde bugünde idrarda çıkıyor herkesin okuduğum yorumlarda gördüğüm kadarıyla. sonradan kanda pozitif görme durumu olur mu ? 5. Günün embriyosudu. Test günüm 28 ağustos o günde kan vereceğim .
Insallah öyledir bu sefer çok umutlanmistikBenim önceki denememde de sizin gibi 7. Gün çıkmamıştı, 9. Gün kanda pozitifi görmüştüm. Moralinizi hiç bozmayın, test gününe kadar daha test yapmadan bekleyin bence. Herkesin bünyesi farklı herkeste hemen göstermeyebilir.
Embriyonuzun kalitesi neydi acaba? Bir de ikinci denemem demişsiniz. İlkinde neden tutmadı diye doktorla görüşmüş müydünüz?Insallah öyledir bu sefer çok umutlanmistik
Benim 5aa kalite 5. Gun embriyosuydu. Hiç bir sorun yok testleri mi de yaptırmıştım. Geçen sefer de 2 embriyo transferi oldu. Doktor dabiri tutmazsa biri tutar diye düşünmüştü.Embriyonuzun kalitesi neydi acaba? Bir de ikinci denemem demişsiniz. İlkinde neden tutmadı diye doktorla görüşmüş müydünüz?
Peki siz 7. Gun yaptığınız çıkmadı ya sonraki günde yaptınız mı yani 8. Gun yoksa 2 . Gun mu bekledinizBenim önceki denememde de sizin gibi 7. Gün çıkmamıştı, 9. Gün kanda pozitifi görmüştüm. Moralinizi hiç bozmayın, test gününe kadar daha test yapmadan bekleyin bence. Herkesin bünyesi farklı herkeste hemen göstermeyebilir.
8. Gün de bakmıştım testte negatifti. 9. Gün prediktor pozitif göstermiştiPeki siz 7. Gun yaptığınız çıkmadı ya sonraki günde yaptınız mı yani 8. Gun yoksa 2 . Gun mu beklediniz
Kalitesi çok iyiymiş. Tutmaması için bir neden de yokmuş. Sizin rahatlığınıza kalmış artık devamı bence. Zor evet ama kendinizi ne kadar rahat bırakıp düşünmezseniz o kadar güzel olur. Stres çok etkiliyor bence.Benim 5aa kalite 5. Gun embriyosuydu. Hiç bir sorun yok testleri mi de yaptırmıştım. Geçen sefer de 2 embriyo transferi oldu. Doktor dabiri tutmazsa biri tutar diye düşünmüştü.
kaçıncı gün ebriyosu tazami donmuşmu bunlar önemli canınızı sıkmayın ilaçalarınızı kullanın 2 gün sonra kan verin net sonuç alırsınız.18 ağustosta transfer oldum. Transferden sonra ara ara kahverengi rengi akıntı oldu. Bende 2. Denemem bu şekilde olduğu için dayanamadım bu sabah idrar testi yaptım. Çıkmadı çok üzüldüm. Fazlasıyla maddi manevi yıprandım. İlaçlarımı kesmedim ancak ne yapacağım bilmiyorum. Transferi saymazsak 7. Gün bugün çıkmaması normal mi benim gibi durumu yaşayan var mı? Genelde bugünde idrarda çıkıyor herkesin okuduğum yorumlarda gördüğüm kadarıyla. sonradan kanda pozitif görme durumu olur mu ? 5. Günün embriyosudu. Test günüm 28 ağustos o günde kan vereceğim .
Daha kan testi belli olmadı, umudunuzu kaybetmeyin lütfenAslında çok sakin ve stressizdim. Bu sefer hersey yolunda sandım.
5. Gun embriyosu 5aa kalite donmuş embriyo o yüzden dedim bu sefer tutar inşallah diye ama olmadı galibakaçıncı gün ebriyosu tazami donmuşmu bunlar önemli canınızı sıkmayın ilaçalarınızı kullanın 2 gün sonra kan verin net sonuç alırsınız.
Teşekkür ederim bakalım bekleyelim görelim kan sonucumuzu da belki hrsey güzel olurDaha kan testi belli olmadı, umudunuzu kaybetmeyin lütfenolmasa bile yeniden denersiniz. 13 kere yaptırıp pozitif alan tanıdığım var. Ben de 2. Çocuk için 3. Kere deneme sürecindeyim şuan. İlki de tüp bebekti, 2. İçin bile 3. Denememi yapıyorum, hala uğraşıyorum. asla pes etmek yok
Umudunuzu kaybetmeyin inşAllah our ben 9. gün pozittifi görmüştüm idrarda5. Gun embriyosu 5aa kalite donmuş embriyo o yüzden dedim bu sefer tutar inşallah diye ama olmadı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?