Tüp Bebek iğne ilaç maliyeti

-HerseyGuzelOLacak-

İnan ve Yaşa ! 🌺
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2021
320
148
33
31
Selam kızlar biz bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağız fakat 2022 yılı itibariyle tüp bebek tedavisine başlayıp iğne ve ilaçları alanlardan fiyat bilgisi almak istiyorum aldığınız iğne ve ilaçlar ne kadar tuttu bilgi verirseniz çok sevinirim bulmakta zorlandığınız mı yoksa hastane'nin anlaştığı eczanelermi var nasıl buldunuz yardımcı olur musunuz

Aralıkta başlamıştık şu ana kadar not ettim hep 8640 tl tutmuş hala ilaçlara devam 12.hafta bırakacağım nasipse. Doktorun ordaki eczanelerden alıyorum ben sorun olmuyor bulması sgk karşılamayan ilaçlar olduğu için hepsi biraz indirimde yapıyor.

Bu ilaçlar kişiye göre değişirmi acaba sizin hikayeniz nedir ilk denememi yaşınız kaç acaba
İlaçların dozu kişiye göre değişiyor ben pcoslu olduğum için çok düşük doz uygulandı dolayısıyla daha az ilaç kullandım yumurtalarım hemen büyüdü çünkü. Yaş 27 ilk deneme.

Oncelikle hayirlisi olsun insaAllah Benimde ilk denemem vee ben baya bulmakta zorlandim bu ay igneleri, 20 eczane gezmisimdir istanbul gibi biyerde depolarda bile yokmus zamlardan dolayi eczanelere vermiyorlar bu ay boyle gecicekmis dendi, neyseki buldum sonunda ve bitti igne tedavim . Tup bebek merkezlere yakin yerlerde biraz daha kolay bulunuyor. Stokladiklari icin.

Fiyata gelirsek: Benim igneler 4500₺ tutmus toplamda. Banada cok yuksek dozlar kullanilmadi bendede pko oldugu icin herhalde. 7 gun gunluk 225 gonalf vuruldum.

Toplam tedavimde suana kadar hersey dahil 26.500₺ tutmus

Bende polikistik hastasıyım .
2 adet Gonalf 900
1 adet Gonalf 450
12 adet cetrotide
2 adet çatlatma iğnesi
Toplam da 9000 falan civarında

Hangi hastanede tedavi oluyorsunuz

Merhaba ben bugün başladım ilaçların toplam fiyatı 3.450 tl tuttu anlaşmalı oldukları eczene gönderdi ilaçları kliniğe 15 binde tüp bebek fiyatı toplam 18.450 tl tuttu bu ayın 20 si gibi falan %50 ile 60 arası ilaçlara zam gelecekmiş

Bende bugün başladım 4 günlük iğne ve ilaç tedavisi. 1500 TL ödedik şimdilik bu raporsuz fiyatı. Rapor cuma çıkınca tedavi sonunda ödediğimiz toplam miktardan birazı geri iade edilicek

Selam canm ben de bu ay başladm tedaviye bugün 5.ignelerimi vurulcam şuana kadar 3400 verdik Perşembe günü yine alcaz

Merhaba 26500 içinde neler var yumurta toplamaya kadar mı .bi de sgk raporuyla mı bu fiyat

zaten hersey ates pahası valla sınır oluyorum yaa

Bende dun basladim tedaviye tup bebek 15.500 dun gonalf verdi anlaşmalı eczaci teknikeri hastaneye getirdi aldim 2985 tl verdim suanda daha yolun basindayiz ayin 20sinden sonra tekrar zam gelecegini soyledi allah yardimcimiz olsun

Ben tüp bebek serüvenine başladım başlayalı tüm ilaçlar için 4500-5000 arası bir tutar ödememişimdir ama ben raporlu ilaç satan eczane bulamadığım için raporsuz almıştım

Erkek hastaya evinde iğne yapıyordum siyah çorap ve terlik giymiştim sürekli bacağıma baktı neden bacağıma baktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…