- 17 Haziran 2020
- 65
- 23
- 3
- 31
- Konu Sahibi kafabirmilyon
-
Hayirli olsun canim insallah guzel sonuc alirsin. İgne kullanimin yaklasik 2 hafta surecek. Bana hemsire saat vermisti banada uygun olan bir saati belirlemistik her gun ayni saatte yapiyodum. Yumurta toplama bayrama denk gelirse onunla ilgili aciklama yaparlar muhtemelen islem gerceklesir ertelenecek bisey degil cunku endiselenme.Merhabalar, tüp bebek tedavisine başlama sürecindeyim adet tarihini bekliyorum. İğneleri kaç gün boyunca kullandınız saatleri hakkında dikkat etmem gerekenler neler? Ve en korktuğum şey böyle giderse yumurta toplama veya transfer bayrama denk gelecek gibi görünüyor ne yapmam lazım çok üzgünüm doktordan ayrılınca fark ettim bayrama geldiğini soramadım da. Bana adetin 3. günü gel dedi iğnelere başlayalım dedi
Onlar bayram seyran ayarlıyor canım üzülme benim transfer pazar günü oldu mesela geçen yıl yapmıştık iğneler 10 ile 12 gün arası sürüyor son 3 gün gelişen yumurta catlamasin diye başka bir iğne daha yapıyorsun hepsi göbektenMerhabalar, tüp bebek tedavisine başlama sürecindeyim adet tarihini bekliyorum. İğneleri kaç gün boyunca kullandınız saatleri hakkında dikkat etmem gerekenler neler? Ve en korktuğum şey böyle giderse yumurta toplama veya transfer bayrama denk gelecek gibi görünüyor ne yapmam lazım çok üzgünüm doktordan ayrılınca fark ettim bayrama geldiğini soramadım da. Bana adetin 3. günü gel dedi iğnelere başlayalım dedi
meraba hayırlısı olsun... herkese göre değişiyor yumurta gelişme süresine göre 10-15 gün arası olabiliyor bazen daha da az eğer özeldeyse nöbetçi doktor vardır ama devletse direk öbür aya erteliyorlar iğnelere başlamadanMerhabalar, tüp bebek tedavisine başlama sürecindeyim adet tarihini bekliyorum. İğneleri kaç gün boyunca kullandınız saatleri hakkında dikkat etmem gerekenler neler? Ve en korktuğum şey böyle giderse yumurta toplama veya transfer bayrama denk gelecek gibi görünüyor ne yapmam lazım çok üzgünüm doktordan ayrılınca fark ettim bayrama geldiğini soramadım da. Bana adetin 3. günü gel dedi iğnelere başlayalım dedi
Merhabalar tedaviniz hayırlı olsun umarım her şey gönlünüzce olur. Benim iğneler 9 gün sürdü 10. Gün çatlama iğnesi vurup 12. Gün yumurta toplama işlemi yapıldı. Gonalf kullanırken normalde saat veriyor hemşire o saat aralığında yaptım ama 1 gün dışarda olduğum için saatlerde değişiklik yaptım doktorumun bilgisiyle. Sıkıntı olmadı.Endişelenmeyin bayrama denk gelirse ayarlama yaparlar ona göre.
meraba hayırlısı olsun... herkese göre değişiyor yumurta gelişme süresine göre 10-15 gün arası olabiliyor bazen daha da az eğer özeldeyse nöbetçi doktor vardır ama devletse direk öbür aya erteliyorlar iğnelere başlamadan
Onlar bayram seyran ayarlıyor canım üzülme benim transfer pazar günü oldu mesela geçen yıl yapmıştık iğneler 10 ile 12 gün arası sürüyor son 3 gün gelişen yumurta catlamasin diye başka bir iğne daha yapıyorsun hepsi göbekten
Hayirli olsun canim insallah guzel sonuc alirsin. İgne kullanimin yaklasik 2 hafta surecek. Bana hemsire saat vermisti banada uygun olan bir saati belirlemistik her gun ayni saatte yapiyodum. Yumurta toplama bayrama denk gelirse onunla ilgili aciklama yaparlar muhtemelen islem gerceklesir ertelenecek bisey degil cunku endiselenme.
adet devam edıyor canım tabikide.Çok teşekkür ederim ilginiz için gerçekten içim rahatladı bir nebzede olsa. Adetimin 3. günü gittiğimde ilaçlar hakkında bilgi verecekler sanırım günüme az kaldı. Bir sorum daha olacak ilk iğneyi vurulunca adet kesiliyor mu yoksa adet olmaya devam mı ediyoruz?
Üzülerek söyliycem maalesef ertelerler bana öyle demişlerdi tabi gene hastanesine göre değişir ama istanbul zeynep kamildi benim hastanemÖzel değil devlet benimkisi de bir ay daha ertelenmesi düşüncesi bile üzüyor
Geliyorlar tabi embriyo durumuna gorede hareket ediyorlar benim 5ci güne gitseydi embriolarim salıya denk gelecekti ama 3 cü güne bile zar zor gittiği içinEvet 4 ayrı ilaç yazmış 4ü de iğne sağlık raporu çıkarttığımız kağıtta gördüm. Maşallah pahalılar da bide :) İnşallah benimde sizin gibi olur hafta sonu yada bayramda olsa gelirler umarımm.
Yok canim oyle bisey olmuyor ben yasamadim oyle bi sikinti. Bende suan tedavideyim hap kullaniyorum haftaya lucrin diye bi igneye basliycam sonra adetimle gidip diger ignelere basliycam ve aksam sana cevap yazdiktan sonra farkettim ki benim beklenen adet tam bayram gunu haftaya gidince soracam ne yapicaz diye. Gecen yildan hatirliyorum bayramin bir gunu oglene kadar acikti merkez cunku tedavisi denk gelenler olmustuİnşallah öyle olur henüz ilaçları kullanmaya başlamadım ya o yüzden bu ay başlamayalım bayrama denk gelir önümüzdeki ay başlayalım derler diye üzüldüm ben bir ay bile ertelenmesi çok üzüyorTeşekkür ederim cevabınız için. Bir sorum da şu olacak ilk iğneyi adetin 3. günü vurulmaya başlayınca adet kesiliyor mu o iğneden sonra?
Trabzonda universite hastanesi ertelemiyor demekki doktora ve hastaneye gire degisen bir durumÜzülerek söyliycem maalesef ertelerler bana öyle demişlerdi tabi gene hastanesine göre değişir ama istanbul zeynep kamildi benim hastanem
Yok canim oyle bisey olmuyor ben yasamadim oyle bi sikinti. Bende suan tedavideyim hap kullaniyorum haftaya lucrin diye bi igneye basliycam sonra adetimle gidip diger ignelere basliycam ve aksam sana cevap yazdiktan sonra farkettim ki benim beklenen adet tam bayram gunu haftaya gidince soracam ne yapicaz diye. Gecen yildan hatirliyorum bayramin bir gunu oglene kadar acikti merkez cunku tedavisi denk gelenler olmustu
Trabzonda universite hastanesi ertelemiyor demekki doktora ve hastaneye gire degisen bir durum
Geliyorlar tabi embriyo durumuna gorede hareket ediyorlar benim 5ci güne gitseydi embriolarim salıya denk gelecekti ama 3 cü güne bile zar zor gittiği içinpazar günü doktorum geldi transferi yaptı cokta iyilerdi hep diyordum ya pazar olursa diye oda ben gelicem kafana takma stres yapma diye uyarıyordu yani stres o kadar önemliki moralini yüksek tut onlar herşeyi ayarlıyor
Jinamed bursa tüp bebek merkezi evet çok şükür ikizlerim oldu 8 aylık şu anSiz nerede yaptırdınız çok merak ettim hayırlı sonuç almışsınızdır inşallah.
Jinamed bursa tüp bebek merkezi evet çok şükür ikizlerim oldu 8 aylık şu an
Çift embriyo ama benim yumurta kalitem çok düşüktü transfere kadar embrolarimin çoğu öldü son 2 kalmıştı onlar da tuttu şükür şu siz iğne aşamasındasiniz anladığım kadaritka5Ayyy Allah bağışlasın nazarlardan sakınsın inşallah çok sevindim adınıza :) peki tek embriyo transferi miydi çift miydi ? Çok merak ediyorum bizi neler bekliyor acaba diye ilk denememiz olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?