- 15 Temmuz 2025
- 2
- 2
- 1
- 36
- Konu Sahibi Dilos Uzun
-
Merhaba iğneler duruyor muTüp bebek tedavisi oldum elimde soğuk hava iğneleri kaldı 2 adet Cetrotide 250 mcg, 1 adet Gonal f 300IU/0,5 ml var.İlaçları ihtiyaç sahibi biri varsa Zeynep Kamil Hastanesinin orada teslim edebilirim veya Ümraniye Çarşıda da teslim edebilirim yakın olan ve ihtiyacı olan bana buradan yazabilir. O kadar para verdim çöpe atmak istemem bari birilerine yardımım dokunsun. Son kullanma tarihleri 2026/08 de bitiyor
İlaçlar duruyormuTüp bebek tedavisi oldum elimde soğuk hava iğneleri kaldı 2 adet Cetrotide 250 mcg, 1 adet Gonal f 300IU/0,5 ml var.İlaçları ihtiyaç sahibi biri varsa Zeynep Kamil Hastanesinin orada teslim edebilirim veya Ümraniye Çarşıda da teslim edebilirim yakın olan ve ihtiyacı olan bana buradan yazabilir. O kadar para verdim çöpe atmak istemem bari birilerine yardımım dokunsun. Son kullanma tarihleri 2026/08 de bitiyor
Merhaba, Kocaeli-İzmit’ten 3 tane gonal f verebilirimİlaçlar duruyormu
TamamMerhaba, Kocaeli-İzmit’ten 3 tane gonal f verebilirim
Özelden dönüş yaparmısınız
Merhaba iğneler duruyormu eğer hala vermediyseniz yarın alabilirimMerhaba, Kocaeli-İzmit’ten 3 tane gonal f verebilirim
Merhabalar hala elinizde var mı vermediyseniz cts alabilirim sizdenTüp bebek tedavisi oldum elimde soğuk hava iğneleri kaldı 2 adet Cetrotide 250 mcg, 1 adet Gonal f 300IU/0,5 ml var.İlaçları ihtiyaç sahibi biri varsa Zeynep Kamil Hastanesinin orada teslim edebilirim veya Ümraniye Çarşıda da teslim edebilirim yakın olan ve ihtiyacı olan bana buradan yazabilir. O kadar para verdim çöpe atmak istemem bari birilerine yardımım dokunsun. Son kullanma tarihleri 2026/08 de bitiyor
Tüp bebek tedavisi oldum elimde soğuk hava iğneleri kaldı 2 adet Cetrotide 250 mcg, 1 adet Gonal f 300IU/0,5 ml var.İlaçları ihtiyaç sahibi biri varsa Zeynep Kamil Hastanesinin orada teslim edebilirim veya Ümraniye Çarşıda da teslim edebilirim yakın olan ve ihtiyacı olan bana buradan yazabilir. O kadar para verdim çöpe atmak istemem bari birilerine yardımım dokunsun. Son kullanma
Mrb bende yeni tup bebege basladim zeynep kamile gidiyorum ümraniye carsida oturuyorum gonalf ve cetroditeye ihtiyacim var durumum yok ucretli hastayim yarinda kontrole gidicem sabah yardimci olursaniz dua ederim lutfenTüp bebek tedavisi oldum elimde soğuk hava iğneleri kaldı 2 adet Cetrotide 250 mcg, 1 adet Gonal f 300IU/0,5 ml var.İlaçları ihtiyaç sahibi biri varsa Zeynep Kamil Hastanesinin orada teslim edebilirim veya Ümraniye Çarşıda da teslim edebilirim yakın olan ve ihtiyacı olan bana buradan yazabilir. O kadar para verdim çöpe atmak istemem bari birilerine yardımım dokunsun. Son kullanma tarihleri 2026/08 de bitiyor
Merhaba süreciniz nasıl bende baslicamda ilk çatlama iğnesiylemi başlıyorlar yani aşılama olmadan deneniyorMrb bende yeni tup bebege basladim zeynep kamile gidiyorum ümraniye carsida oturuyorum gonalf ve cetroditeye ihtiyacim var durumum yok ucretli hastayim yarinda kontrole gidicem sabah yardimci olursaniz dua ederim lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?