Bende kanama oldu ilac hemşiresi ile iletişime gectim şunu bırak şuna devam et dedi sadece cok fazla ayrıntıyı normal takip yapan kadın doğumcumla hallediyorumBende şubat 3. Haftası transfer olurum sanırım ilaç konusunu çok merak ediyorum kanama felan olursa mustafa hoca ilaçları düzenliyor mu diye
Yozgattan gidip geliyorum burda doğru düzgün kadin doğum yok bakalım aslında acibademe gitmek isterdim ama yine 2 saat zor inş o günler gelsin bakariz bi yol açar rabbimBende kanama oldu ilac hemşiresi ile iletişime gectim şunu bırak şuna devam et dedi sadece cok fazla ayrıntıyı normal takip yapan kadın doğumcumla hallediyorum
Tüp bebek sonrası takip biraz sık oluyor yani bende öyle oldu sizinki belki farklı olur ama sürekli gidip gelmekte zor olurYozgattan gidip geliyorum burda doğru düzgün kadin doğum yok bakalım aslında acibademe gitmek isterdim ama yine 2 saat zor inş o günler gelsin bakariz bi yol açar rabbim
Tutunma sonrası takip bir süre yapıyorlar mı ben pozitif görünce başka bakmıyor sanmıştımTüp bebek sonrası takip biraz sık oluyor yani bende öyle oldu sizinki belki farklı olur ama sürekli gidip gelmekte zor olur
Mustafa hocama mi yaptırdınız yoksa kendi doktorunuza mi gittiniz sonrasındaTüp bebek sonrası takip biraz sık oluyor yani bende öyle oldu sizinki belki farklı olur ama sürekli gidip gelmekte zor olur
Kalp atışını duyduktan sonra başka doktora geçtimMustafa hocama mi yaptırdınız yoksa kendi doktorunuza mi gittiniz sonrasında
Pozitif gördükten sonra ücretli evet kalp atışı ve kese görmek istersen muayene ücreti istiyorTutunma sonrası takip bir süre yapıyorlar mı ben pozitif görünce başka bakmıyor sanmıştım
Hayırlı olsun öncelikle bende ikiz gebelik yaşadım transfer sonucum pozitif olmuştu doktora 4. hafta muayene olmuştum sanırım o zaman keseler gözüküyordu hatta doktor ikiside atıyor demişti ama sesini duymamız için erken demişti işte 6. Haftada da çağırdı kalp atışını duymuştuk sağlıklı olsunlar inşallah sağlıkla gelsinler sizin için hayırlısını diliyorum inşallah ikizleriniz sizinledirKızlar merhaba biz bugün kalp atışını duyduk çok şükür6+1 haftalık ultrasona göre. İkiz gebelik fakat keseler birbirine yakın ama hala diğer kesede yolk sac göremedi doktor vajinal baktı. Benim sormak istediğim ikiz gebelik olup ikinci kese içinde bebeği 7. Haftada gören oldu mu yani sonradan gören? Allahım sağlıklı versin çok istiyorum ikiz evlat sahibi olmayı inşallah diğer bebeğim de benimledir
Anladim iğneleri ilaçları ne zamana kullanılmasını öneriyor bumu merak ediyorum diyor mu mesela 10. Hafta kadar oksapar yapmaya devam et gibiPozitif gördükten sonra ücretli evet kalp atışı ve kese görmek istersen muayene ücreti istiyor
Ewet onların haftasını söylüyor hemşireler genel bilgiyi veriyor sonradan soru soruncada cevaplıyolarAnladim iğneleri ilaçları ne zamana kullanılmasını öneriyor bumu merak ediyorum diyor mu mesela 10. Hafta kadar oksapar yapmaya devam et gibi
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim bir tane bebeğim sağlıklı ilerliyor çok şükürHayırlı olsun öncelikle bende ikiz gebelik yaşadım transfer sonucum pozitif olmuştu doktora 4. hafta muayene olmuştum sanırım o zaman keseler gözüküyordu hatta doktor ikiside atıyor demişti ama sesini duymamız için erken demişti işte 6. Haftada da çağırdı kalp atışını duymuştuk sağlıklı olsunlar inşallah sağlıkla gelsinler sizin için hayırlısını diliyorum inşallah ikizleriniz sizinledir
Allah razı olsun inş sağlıkla bebislerinize kavuşunca rabbimin izni ileEwet onların haftasını söylüyor hemşireler genel bilgiyi veriyor sonradan soru soruncada cevaplıyolar
Amin inşallah Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla gelsinGüzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim bir tane bebeğim sağlıklı ilerliyor çok şükürdiğer kese boş kaldı o da kendisi kaybolurmuş doktor öyle söyledi. Hayırlısıyla sağ salim kavuşurum bebeğime inşallah
Allah sizede isteyen herkesede nasip etsin inşallh en kolayından sağlıklısındanAllah razı olsun inş sağlıkla bebislerinize kavuşunca rabbimin izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?