Tüp bebek il deneyim

kbissyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2025
4
0
1
32
Hanımlar merhaba
İlk defa tüp bebek sürecinden geçiyorum genelde yapay zekaya sorarak ilerledim ama sonradan sizler çıkınız karşıma yazmak istedim 15 eylülde yumurta toplama işlemi olucak sonrasında nasıl bir yol izleniyor tecrübelerinizi paylaşır mısınız

Yumurta ile eş zamanlı sperm alınıyor, embriyo için. daha sonra 3. Yada 5. Gün embriyosu transfer ediyolarr sonra bekleyiişş

Yumurta ile eş zamanlı sperm alınıyor, embriyo için. daha sonra 3. Yada 5. Gün embriyosu transfer ediyolarr sonra bekleyiişş
Yani bir sonraki regli döngüsü beklenmeden 2 yada 5. Gün trasfer oluyor ozaman

Toplama isleminden sonra embriyolog size bilgi verecek gün gün bazen 3.gün bazen 5.gün embriyosu oluyor. Taze transferse hemen transferiniz olur ama dondurulmuş transferse 1-2 regl beklersiniz regl olunca transfer hazırlığına başlanıyor

Sizce hangisinin tutma olasılığı daha çok taze mo dondurulmuş mu

Genelde pkos olanlara yada rahim kalınlığı vs uygun olmayanlara dondurulmuş transfer uygulanıyor başarı oranı rahimde sorun varsa elbette daha yüksek ama eşit şartlarda eşit başarı dedi doktorum bende donmuş transfer olacağım pkosum cunku

Aa bende pcosum ama doktorumla transfer şeklini konuşmadık henüz

Pk
Aa bende pcosum ama doktorumla transfer şeklini konuşmadık henüz
Pkosta taze transfer yapılmıyor çünkü gebelim olursa ohss riski artiyor oda ölümcül olabiliyor eğer çok yumurtanız gelişirse taze yapmaz diye düşünüyorum opudan önceki çatlatma ignesi ovitrelle HCG içerdiği için onu bile değiştirip gonapeptyl yaptırdı 2 doz.o bile ohss sebebi olabiliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…