• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ilaç sorunu

Kedidelisii

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
50
32
18
33
Merhaba

Tüp bebek ilaçları 6 ay önceki tedavimde ilaçlar bulunmuyordu. Şimdi ekim ayında tekrar başlıcam piyasa hakkında bilgisi olan var mı?? Artık korkar oldum çok eczane gezdim. Rapor ile ilaç alıyorum.

Merhaba

Tüp bebek ilaçları 6 ay önceki tedavimde ilaçlar bulunmuyordu. Şimdi ekim ayında tekrar başlıcam piyasa hakkında bilgisi olan var mı?? Artık korkar oldum çok eczane gezdim. Rapor ile ilaç alıyorum.
Nerede tedavi görüyorsunuz ? Bulunmaması şaşırttı,gerçi her eczane de olmuyor hassas ilaç olduğu için ama getirebilecekleri yerler olması lazım depolar felan.

Nerede tedavi görüyorsunuz ? Bulunmaması şaşırttı,gerçi her eczane de olmuyor hassas ilaç olduğu için ama getirebilecekleri yerler olması lazım depolar felan.
Raporlu olunca eczaneler vermiyorlar maalesef tüp bebek ilaçlarını

Büyük şehirlerdeki eczaneleri deneyebilirsiniz belki, daha önce 2 sefer transfer olmuştum hiç böyle bir sıkıntı yaşamamıştım, umarım yine yaşamayız 🌸

merhaba eşinde fazladan Meriofert 150 varsa yazabilir mi almak istiyorum hiç bi yerde bulamadım yardımcı olur musunuz

Back
X