• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Ilac Yardim

caprediem86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2021
302
169
53
37
Arkadaşlar Allah nasip ederse bu ay tup bebeğe basliyoruz.Cetrodite ilaç piyasada bulamıyorum.Yakinlarinda eczanede bu ilacdan temin eden arkadaşlar var mı Istanbul avrupa yakasindayim bulamazsak tedavi bir sonraki aya kalabilir dediler.Yardimlarinizi rica ediyorum

Arkadaşlar Allah nasip ederse bu ay tup bebeğe basliyoruz.Cetrodite ilaç piyasada bulamıyorum.Yakinlarinda eczanede bu ilacdan temin eden arkadaşlar var mı Istanbul avrupa yakasindayim bulamazsak tedavi bir sonraki aya kalabilir dediler.Yardimlarinizi rica ediyorum
Çok olmuş yazalı ama Ankara gümüş eczanesinde buldum ben de bu ay

Elimde gonolf 300 soguk zincir korunmuş sıfır kutu var fazla kaldı ihtiyacı olan ulaşabilir

Buldunuz mu acaba

Back
X