Tüp bebek ilacı isteyenler 2019

Betusssssssssssssssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
7
3
1
33
Merhaba arkadaşlar. Tüp bebek sürecinin ne kadar heyecanlı ve bir o kadar da maddi manevi meşakkatli bir süreç olduğunu biliyorum. 2 hafta önce olumsuz sonucumu öğrendim. Devlette yaptırdım ve gerçekten Aralıktan beri ilaç tedavisi gördüğümüz için bize göre yüklü miktarda ilaçlara para ödedik. Keşke birini ben de bulabilseydim, ilaçları uyguna alabilseydğm ama nasip olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Tüp bebek sürecinin ne kadar heyecanlı ve bir o kadar da maddi manevi meşakkatli bir süreç olduğunu biliyorum. 2 hafta önce olumsuz sonucumu öğrendim. Devlette yaptırdım ve gerçekten Aralıktan beri ilaç tedavisi gördüğümüz için bize göre yüklü miktarda ilaçlara para ödedik. Keşke birini ben de bulabilseydim, ilaçları uyguna alabilseydim ama nasip olmadı.

Neden satıyorsunuz negatif olmuş bidaha denersiniz.. benim ilâçlarım duruyor tekrar lazım olacak sonuçta 2. Tedavi için.. tarihleri de uzun satmayın kullanın bir sonraki tedavide..

Son düzenleyen: Moderatör:
Kadının ihtiyacı varmış ondan yazdı bunda bi suç var mı yasaksa da site yöneticisi uyarır ama bence satmayın tedavinize devam edin Rabbim. Büyüktür elbet nasip eder

Kadının ihtiyacı varmış ondan yazdı bunda bi suç var mı yasaksa da site yöneticisi uyarır ama bence satmayın tedavinize devam edin Rabbim. Büyüktür elbet nasip eder

Siteye uyarı geliyormuş saglik bakanligindan zamaninda ben bagişlamak istedim ve siteden uyari aldim... Ben yapmam gerekeni yaptim sizde mumkunse saygi duyun. Anlayissiz bir insan degilim yani.

Siteye uyarı geliyormuş saglik bakanligindan zamaninda ben bagişlamak istedim ve siteden uyari aldim... Ben yapmam gerekeni yaptim sizde mumkunse saygi duyun. Anlayissiz bir insan degilim yani.
Ben anlayışsızsiniz demiyorum sağlık Bakanlığı neden böyle bişey yapıyor ki ihtiyacımız olmasa zaten satmayız veye almayız ben buna kızıyorum. Yoksa herkes kendine veya başkasına yardımcı olmak için bu sayfaya üye oldu.

Mesajımı silemedim bi türlü 🙈nerden tamamen kapatabilirim biliyor musunuz

Canim içerik silmekte yasak 😊 Mune Mune ye yazabilirsin konunu kapatsin. Sende eczanelere sor lutfen eminim almak isteyen eczaneler olacaktir. Ben kalanlari tup bebek merkezine bagişlamistim

OTE="Pink_Butterfly92, post: 60144488, member: 668930"]
Canim içerik silmekte yasak 😊 Mune Mune ye yazabilirsin konunu kapatsin. Sende eczanelere sor lutfen eminim almak isteyen eczaneler olacaktir. Ben kalanlari tup bebek merkezine bagişlamistim
[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim hepinize. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Ben anlayışsızsiniz demiyorum sağlık Bakanlığı neden böyle bişey yapıyor ki ihtiyacımız olmasa zaten satmayız veye almayız ben buna kızıyorum. Yoksa herkes kendine veya başkasına yardımcı olmak için bu sayfaya üye oldu.

Bunun açiklamasi yapilmişti ama şuan aklima gelmiyor. Evet keşke yasak olmasa ama emir buyuk yerden...

Back
X