Tüp bebek ilaçları FSH yükseltir mi?

Fiona34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2018
145
75
48
51
Merhaba ben geçen ay tüp bebek tedavisi gördüm. 100 mg menapur iğne oldum göbekten sekiz gün. Tedaviye yumurtalarım cvp vermeyince sonlandirdik. Bu ay adet oldum ve hormon testi yaptırdım adetin 3. Günü. Çıkan FSH 74. Acaba bu ilaçlar mi bu kadar yükselmesine sebep oldu anlayamadım moralim çok bozuldu. Bu kadar yüksek FSH ile adet nasıl oldum onada çok şaşırdım. Tedavi olanlar yardimci olursa çok sevinirim.

Merhaba ben geçen ay tüp bebek tedavisi gördüm. 100 mg menapur iğne oldum göbekten sekiz gün. Tedaviye yumurtalarım cvp vermeyince sonlandirdik. Bu ay adet oldum ve hormon testi yaptırdım adetin 3. Günü. Çıkan FSH 74. Acaba bu ilaçlar mi bu kadar yükselmesine sebep oldu anlayamadım moralim çok bozuldu. Bu kadar yüksek FSH ile adet nasıl oldum onada çok şaşırdım. Tedavi olanlar yardimci olursa çok sevinirim.
Kesinlikle ilaçlar yükseltiyor. Zaten ilaçların içinde fsh var.

Benim Dr um FSH 10-12 iken başlayalım dedi..
Merhaba durumunuzu merak ettim. Ilk tahlilleriniz neydi nasıl gelişmeler oldu hangi doktora gidiyorsunuz. Hangi işlemler yapıldı size. Durumumuz çok benziyor o yüzden yazmak istedim.

Aynisi oldu adet olmayınca fsh baktık 45 olmuş 😭😭😭 normalde 8 9 10 Benim fsh

Aynisi oldu adet olmayınca fsh baktık 45 olmuş 😭😭😭 normalde 8 9 10 Benim fsh
Bende once çok sasirdim fsh 74 olunca ama ben adet oldum bu kadar yuksek olmasına rağmen. Bu ay ki adetimde tekrar test yapicam umarim düşer 😥

Merhaba tekrar o kadar yüksek fsh a ragmen adetlerim düzenli kac aydir. En son mart ayai icinde fsh ve diger hotmon testlerim yapildi ve su an 16 fsh im şükür normale döndü.

Back
X