- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Ayselaydin86
-
Teşekkür ederim, evet olabilir ama bu 2 sini vermişti bir önceki denemede sanırım yine bu ilaçlar olacakHer hastanın tup bebek ilaclari ve dozu farklı olur. Doktorun size verdiği ilaçları yazarsanız direk var ya da yok diye belirtiler. Hayirli olsun simdiden
Aşağı yukarı benzer ilaçlar oluyor ama tek tek yazmasına gerek yok benceHer hastanın tup bebek ilaclari ve dozu farklı olur. Doktorun size verdiği ilaçları yazarsanız direk var ya da yok diye belirtiler. Hayirli olsun simdiden
Çok teşekkür ederim 3 tüp Protestan var ben aslında göbekten vurulan gonal a ihtiyacım olacak çok teşekkür ederim yinede evetYarım kutu estrofem 3 ampul progestan 50mg 2 ampul progestan dex var ama kargo ödemeye değerli bilemedim
Gonal f hem çok pahalı hemde kullanma süresi kısıtlı bir ilaç.Allah yardımcınız olsunÇok teşekkür ederim 3 tüp Protestan var ben aslında göbekten vurulan gonal a ihtiyacım olacak çok teşekkür ederim yinede evet
Nerde oturuyrsnzMerhaba tüp bebek tedavi sürecine girdim, acaba elinde açılmamış tarihi geçmemiş ilaçı kalan kadın arkadaşlarımdan destek istiyorum. Desteklerinizi rica ederim.
İstanbul gaziosmanpaşaNerde oturuyrsnz
Merhaba buldunuzmu ilaclariMerhaba tüp bebek tedavi sürecine girdim,gonal f, ilaç elinde kalan mayıs haziran tarihli ilaçı kalan kadın arkadaşlarımdan destek istiyorum. Desteklerinizi rica ederim.
İlaç satışı yasak.bende var 3 kutu 7000 tl mayıs son tarihi isanbuldayım
Varmı elinizde halabende var 3 kutu 7000 tl mayıs son tarihi isanbuldayım
Trabzondaysanız ben yardımcı olurumMerhaba tüp bebek tedavi sürecine girdim,gonal f, ilaç elinde kalan mayıs haziran tarihli ilaçı kalan kadın arkadaşlarımdan destek istiyorum. Desteklerinizi rica ederim.
Hangi şehir acabaMerhabalar elinde gonal f 900 olan var mı Mayıs ve sonrası tarihli
Kimseden bu şekilde ücretle satın alım yapmayın ne şekilde sakladıgını bilemezsiniz koca bi tedavi süreci çöp olur . Eczaneler bile geri alım yapmıyor riske girmemek için nasıl güveneceksinizVarmı elinizde hala