Tüp bebek ilaçları

salihaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
12
3
6
42
Merhaba arkadaşlar.dün itibariyle tüp bebek tedavisine başladım.fakat devlet ilaclarimi karsilamadi.Su anda Gonal-f ilacina ve tup bebekte kullanilan ilaclara acilen ihtiyacim var.tedavisi bitipte elinde ilaç olan varsa bana ulaşırsa çok memnun olurum.05426108684

Devlet zaten tup bebegi raporsuz yapiyosan karsilamiyor ki ilaclari. Malesef bende vardi fakat actiktan sonra 1 ay icinde kullanilmadi gerektigi icin ve kullanilmayacagi icin attim gonal fi baskada ilac yok zaten kullanicagim sayida yaziyordu doktorum.

Normalde 2.800 TL tutuyor.ama gonal f ı tek tek aldık elimizde kalmadı iyi oldu.normalde 5 tane gidiyor gonal f ama bize 2.5 gitti yarısını da tedavi merkezine verdim.

Merhaba kizlar, bende yarin ilac raporumu alicam sormak istedigim su, rapor olunca ilaclar ne kadar tutuyor?

Merhaba Arkadaşlar elimde gonal f 2 kutu bulunmakta almak isteyen varsa cüzi bir miktara satıyorum

Mrb benm de elimde puregon 600 var 1 kutu almak isteyen olursa daha uygun fiyattan vericem 10 gün önce aldim tedavim sonlaninca kullanamadim Kastamonu da yaşıyorum

mrb arkadaşlar elimde ikinci olumsuz tüpbebek denemesinden kalan iki tane gonalf 450 (şubat2018) bir tane organultran(2019) ilaç vardır ihtiyacı olan arkadaşlar özel msj atarak iletişime geçebililer uygun fiyatttan verebilirim

Merhaba arkadaşlar benimde iki kutu cetrotide ye ihtiyacım var yarın vurulmam gerekiyo İstanbul içi alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…