Devlet zaten tup bebegi raporsuz yapiyosan karsilamiyor ki ilaclari. Malesef bende vardi fakat actiktan sonra 1 ay icinde kullanilmadi gerektigi icin ve kullanilmayacagi icin attim gonal fi baskada ilac yok zaten kullanicagim sayida yaziyordu doktorum.Merhaba arkadaşlar.dün itibariyle tüp bebek tedavisine başladım.fakat devlet ilaclarimi karsilamadi.Su anda Gonal-f ilacina ve tup bebekte kullanilan ilaclara acilen ihtiyacim var.tedavisi bitipte elinde ilaç olan varsa bana ulaşırsa çok memnun olurum.05426108684
Merhaba ilaç hala duruyormu birde bekleyince bozulmuyor değil miElimde gonal f var isteyen olursa iletişime geçsin.hıc acılmamıs kutu
Kapalı paket son kullanma tarihine kadar uygun kosullarda saklandiğinda kullanılabılıyor.benimkide buzdolabında beklıyor ve epey tarıhı var.Merhaba ilaç hala duruyormu birde bekleyince bozulmuyor değil mi
Merhaba ilaçlar hala elinizde mi. Açılmamışsa son kullanma tarihi uygunsa almak isterim.Merhaba Arkadaşlar elimde gonal f 2 kutu bulunmakta almak isteyen varsa cüzi bir miktara satıyorum
Maalesef canım ilaçları verdimMerhaba ilaçlar hala elinizde mi. Açılmamışsa son kullanma tarihi uygunsa almak isterim.
yarı yarıya ödeniyorMerhaba kizlar, bende yarin ilac raporumu alicam sormak istedigim su, rapor olunca ilaclar ne kadar tutuyor?
Merhaba elimde Menegon var raporlu fiyattan yardımcı olabilirim muadili oluyor aynı ilaç yaniMerhaba arkadaşlar benim menapura ihtiyacım var elinde olan bana ulaşabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?