• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ilaçlarında mide bulantisi yasayan oldu mu?

Evet ilk tup bebek surecim.tuplerimde hidrosalpinks vardi 4 ay once sol tupum alindi sag ve sol yumurtamda cikolata kistlerim ve emndometrizist vardi bunlarda alindi.4.ay sonunda sag tupumdede genisleme oldugunu soyledi doktor belki tekrar ameliyat olmam gerekebikir ama bunun oncesinde yumurtalarim toplanacak .8 gundur igne vuruyorum kendime zayif ve hassas oldugum icin kaldiramadi galiba bunyem:)
Durumlarımız birebir aynı benim opu gerçekleşti transfer hazırlığındayım

Yaa insallah guzel sonuclanir sizinde mi tupleriniz alindi opu nasil gecti
Opu güzel geçti çok şükür. Çikolata kisti ameliyatı sırasında tüpleri acmaya çalışcaz dendi ama kötü derecede su toplamıs sol tüp alındı. Opuya hazırlık sürecinde sağ tüpte şişkinlik görüldü ameliyat gerekecek dendi bağlama yada çıkarma gerekecek dendi. Sonradan bu sorun düzeldi çok şükür

Opu güzel geçti çok şükür. Çikolata kisti ameliyatı sırasında tüpleri acmaya çalışcaz dendi ama kötü derecede su toplamıs sol tüp alındı. Opuya hazırlık sürecinde sağ tüpte şişkinlik görüldü ameliyat gerekecek dendi bağlama yada çıkarma gerekecek dendi. Sonradan bu sorun düzeldi çok şükür
Nasil duzeldi peki ne gibi islem yapildi.benim sag tupumde minimal gecis var diye birakmislarsi doktor gecedebilir kapanadabilir demisti:(ama gecmemis

Nasil duzeldi peki ne gibi islem yapildi.benim sag tupumde minimal gecis var diye birakmislarsi doktor gecedebilir kapanadabilir demisti:KK43:ama gecmemis
Aynen öyle ilk tanı konduğunda zaten sağda minimal geçiş sol tamamen kapalı dendi. Çikolata kistim alıncaktı istersen açayım dedi hatta ek ücret aldı bu işlem için ama mümkün değildi dedi tüp bebekte tutunmayıda engelleyeceği için aldım dedi doktor. Nasıl düzeldi kısmına gelecek olursak opuya hazırlanırken hep tüpte şişkinlik var hidrosalpenks görüntü var ameliyat gerekebilir deniyodu kesin tanı için opudan sonra hsg çekildim işlem sırasında verilen sıvı ordaki siviyida bosaltıp çıkarmış hiç bi sorun kalmadı hatta tüpüm tamamen açılmış olabilirmiş

Aynen öyle ilk tanı konduğunda zaten sağda minimal geçiş sol tamamen kapalı dendi. Çikolata kistim alıncaktı istersen açayım dedi hatta ek ücret aldı bu işlem için ama mümkün değildi dedi tüp bebekte tutunmayıda engelleyeceği için aldım dedi doktor. Nasıl düzeldi kısmına gelecek olursak opuya hazırlanırken hep tüpte şişkinlik var hidrosalpenks görüntü var ameliyat gerekebilir deniyodu kesin tanı için opudan sonra hsg çekildim işlem sırasında verilen sıvı ordaki siviyida bosaltıp çıkarmış hiç bi sorun kalmadı hatta tüpüm tamamen açılmış olabilirmiş
Yaa cok iyi bana hsg cekelim tekrar dedi ama ben cesarwt edemedim:)bakalim insallah benimkide duzelir kendiliginden.size lucrin gibi kistleri baskilayici igne yapildi mi

Ben çok bulantılı geçiriyorum opu dönemi öncesini ve opu sonrasını .. opu öncesi son 4 gün sırf tuzlu haşlanmış patates yediğimi biliyorum en son sefer . E2 değerin çok yüksektir o yapar buda amh değerinle alakalı olur geneldr amh kaç ?

Merhaba arkadaslar tup bebek icin tedavi surecindeyim cetrotide gectigim 4.gunden beri migde bulantim var yumurtalarimda carsamba toplanacak nasil dayanacagim bu bulantiya:KK43:oneriniz var mi?
O ilacı kullanmadm ama iğneler döneminde bulantılarım olmuştu .doktora danış bulantı ilacı versin bi sakıncası yoksahamilelere verilenlerden.

Ben çok bulantılı geçiriyorum opu dönemi öncesini ve opu sonrasını .. opu öncesi son 4 gün sırf tuzlu haşlanmış patates yediğimi biliyorum en son sefer . E2 değerin çok yüksektir o yapar buda amh değerinle alakalı olur geneldr amh kaç ?
Amh 2.17 .insallah ondandir.opu sonrasi bulanti me zaman bitecek

Amh 2.17 .insallah ondandir.opu sonrasi bulanti me zaman bitecek
Aslında gayette normal amh dozun yüksekmimiaçta ? Herkeste olmuyor ben opu sonrası 2:3 saat bulantı çrkiyorum ama oda bol bol su içince kesiliyor .

Aslında gayette normal amh dozun yüksekmimiaçta ? Herkeste olmuyor ben opu sonrası 2:3 saat bulantı çrkiyorum ama oda bol bol su içince kesiliyor .
Dozlarim 150 gonalf 150 meriofert 250 cetrotide gecsin artik daha opu olmadim olunca rahatlarim jmarim

Back
X