Tüp bebek ilaçlarının temini hak

Abdera

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2020
5
2
1
65
Arkadaşlar merhaba kardeşim için ACİL olarak crınone jele ihtiyacımız var kullanmayıp ta elinde olan varmı acaba veya temin edebileceğimiz/ edebileceğiniz yerler varsa bilgi verirmisiniz teşekkür ederim

Arkadaşlar merhaba kardeşim için ACİL olarak crınone jele ihtiyacımız var kullanmayıp ta elinde olan varmı acaba veya temin edebileceğimiz/ edebileceğiniz yerler varsa bilgi verirmisiniz teşekkür ederim
Piyasada yok. Tek tek ezcanelere depolara soracaksiniz belki bulunur. Bulamayinca doktor muadili baska bir ilaca baslatti beni.

Malesef piyasada yok tek tek eczane dolaşmanız lazım yoksa başka muadili ilaç veriyor doktorlar

Piyasada yok. Tek tek ezcanelere depolara soracaksiniz belki bulunur. Bulamayinca doktor muadili baska bir ilaca baslatti beni.
Bulunduğumuz yer ve çevre illere de baktırdık ancak bulamadık belki kullanmayıp elinde kalan vardır diye bir yazayım dedim ilginize teşekkür ederim sağolun 🙏🙏

Back
X