Tüp Bebek ile 11 hafta Yoğun Kanama

BSli16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2021
116
65
48
31
Merhaba arkadaşlar öncelikle tüp bebek tedavisi ile 11 haftalık hamileyim dün sabah 5de pijamam da kan görerek uyandım tuvalette dahada yoğun geldi ve hafif baygınlık geçirdim eşim ambulans çağırdı ve acile gittik direk. Hemen muayene edildim bebek ve kese yerinde kalp atışları normaldi rahim ağzı da normal ama aktif kanama alanın var hemen yatış dedi kanama kesmek için iğne serum verip 1 gece yatırdı sürekli kanama takibi yapıldı şükür ki bu sabah saatlerinde pede gelmedi ama tuvalette hafif devam şekline geldi kanama ve muayene de Bebek iyiydi kanama alanı biraz daha küçüldü dedi hastaneden çıktık ve evde sürekli yatış dedi. Progestan fitili 3 ve iğnesini 2ye çıkartıp takibe devam dedi. Sormak istediğim bu şekilde kanama yaşayıp sıkıntısız geçen var mı? Dünden beri tanıdıklardan da olabilir bazı insanlar bunu Yaşar sen kendini sakin tut diyorlar ama elimde değil korkmamak..

Merhaba ben de tüp bebek hamileliğimin 10. Haftasında çok yoğun kanama yaşadım. Benim de progrstan fitilimi 3’e çıkarttılar ve bir süre progestan iğneye başladım kalçadan. 18. Haftadayım kanama alanım geçti çok şükür ama bu sürwçte yataktan bile sadece tuvalet için kalktım çok dikkat ettim bol bol su içtim. Ama tüp bebek hamileliklerinde çok oluyomuş kanama benim de duyduğum. Doktorum da dikkat et kendini yorma bol bol yatak istirahati dedi çok ciddi bir risk olarak değerlendirmedi oluyo tüp bebekte dedi sadece. Siz de endişelenmeyin lütfen bol bol dinlenin kanama alanı zamanla yok olucaktır.

Bende öyle yapıyorum Allah'ın izniyle geçer hepimizin inşallah Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…