Benim de 11.hafta olmuştu kanamam. Gece 5 gibi oldu hafif lekelenme. Sonra ayağa bi kalktım tüm yatak batmıştı. Tuvalete koştum kanama devam ediyordu klozet bile kıpkırmızı oldu ve parçalı kanamaydı. Kabus gibi bir gündü. Bebeğimi kaybettim sandım ağlaya ağlaya helak olduk eşimle sabaha kadar. Sabah saatin 9 olmasını bekledik hemen doktora gittik. Bi baktım yerinde duruyor bizim ki. Gülme seslerimi eşim çığlık atarak ağlıyorum sanmış yan odadan. Kaybettik bebeğimizi diye. Sonra hemşire eşimi çağırınca odaya bir gelişi vardı duygular şelale
hiç bişey olmadı. Progestana devam ettirdi doktorum hem iğne hem fitil olarak. Bir kaç gün daha kanama seyrekleşti ve sonra tamamen bitti. 4.aya girdik ve hamilileğimin tadını o zaman çıkarmaya başlamıştım ilk 3 ay ara ara kanamalı geçiyordu benim son kanamam demin anlattığım gibiydi ve onunla son buldu. Haziranda doğumumu yaptım. 3 aylık oğlum var merak etmeyin hepsi geçecek hamileliğinizin tadını çıkarın
Bir süre yatarak geçirin sadece wc için kalktım. Bol su ve dengeli iyi beslenmeyle destek olun bedeninize ve bebeğinize. Sağlıkla kucağınıza alırsınjz inşallah