tüp bebek ile düşük yapan ve tekrar hamile kalan arkadaşlar var mı?

mercan_1

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
16
8
18
Merhaba biz dört kez tüp bebek denemesi ile dördüncü denememizde hamile kalıp 8. haftalık hamileyken bebeğimizin kalp atışları malesef durmuş ve kürtaj oldum. Doktorumuz iki ay sonra denemelere tekrar başlayabileceğimiz söyledi fakat ben korkuyorum tekrar negatif sonuç almaktan. Ama denemekte istiyorum haziranda inşallah tekrar başlayacağız. Bizim sorunumuz sperm hareketsizliği ve azlığı...
Bizim gibi bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı?

Ayrıca doktorumuz haziranda pgt yöntemi ile genetik tanı yapılacağını söyledi embriyolara. Düşük riskine karşı. Ben acıbadem hastenesine gidiyorum. İlk üç denemeyi istanbul tüp bebek merkezinde yaptık fakat olumlu sonuç alamadık oraya da dr yönlendirmesi ile gitmiştik malesef oranın labaratuarlarının iyi olmadığını düşünüyorum. Bizim gibi hastalarda daha dikkatli değerlendirmeler yapılabilmeli...

Merhaba biz dört kez tüp bebek denemesi ile dördüncü denememizde hamile kalıp 8. haftalık hamileyken bebeğimizin kalp atışları malesef durmuş ve kürtaj oldum. Doktorumuz iki ay sonra denemelere tekrar başlayabileceğimiz söyledi fakat ben korkuyorum tekrar negatif sonuç almaktan. Ama denemekte istiyorum haziranda inşallah tekrar başlayacağız. Bizim sorunumuz sperm hareketsizliği ve azlığı...
Bizim gibi bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı?
canım allah sabır versın inşallah herşey yolunda gıder vardır herşeyde hayır o senin şefaatçin olcak yeterkı rabbim ol desinn.. kalbı durmadan bişey farkettınmı kananmı oldu nasıl anlaşıldı canm

Benim iki arkadasim dusuk yapti 1nin ilk denemesinde dustu.. Suan 2.ciye hamile.. 4aylik
2.arkadasimda 3.denemsinde dusuk yapti... Sonra tekrr denedi.suan hamile.. 2aylik.. Rabbim insallh isteyen herkese nasip etsin..

Çok teşekkür ederim D dogannu bende öyle diyorum belki böylesi hayırlıydı. Hayır her şey gayet normaldi hiç hamilelik belirtisi ve sorunları da yaşamadım (mide bulantısı vs...) kanamam olmadı kürtaja gittiğim günün sabahı doktorum bir fitil verdi öğleden sonra kanamam başladı bu ilaç zaten rahmi genişletip kanamayı başlatmak içinmiş.

kızlarrr bişe duydummmmmmmmmmmm düşük yapan kadınlar okusunnn
EMBRİYO YAPIŞTIRICI

Embriyo transferi sırasında kullanılan yeni bir hücre kültür solüsyonudur. İçeriğindeki hyaluronan adı verilen maddenin etkisiyle embriyonun rahim duvarına tutunma gücünün arttığı düşünülmektedir. Bu maddenin embriyo-rahim duvarı arasındaki ilişkide ne rol aldığı net olarak bilinmemekle birlikte gebeliği arttırıcı etkisi olduğu da tartışmalıdır.

kızlarrr bişe duydummmmmmmmmmmm düşük yapan kadınlar okusunnn
EMBRİYO YAPIŞTIRICI

Embriyo transferi sırasında kullanılan yeni bir hücre kültür solüsyonudur. İçeriğindeki hyaluronan adı verilen maddenin etkisiyle embriyonun rahim duvarına tutunma gücünün arttığı düşünülmektedir. Bu maddenin embriyo-rahim duvarı arasındaki ilişkide ne rol aldığı net olarak bilinmemekle birlikte gebeliği arttırıcı etkisi olduğu da tartışmalıdır.

Canım benim görümcemde aynı yöntemle hamile kaldı ne kadar etkiledi bilmiyorum takdir Allah ın . Acıbademde bu gibi işlemler mevcut hatta kuaförümün denemeleri sürekli düşükle sonuçlanıyordu ve rahimin içine kese diktiler ve embriyoyu oraya koydular ( bilimsel adını bilmiyorum bu işlemin) ve bebeklerini kucaklarına aldılar şimdi . Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin.

Canım benim görümcemde aynı yöntemle hamile kaldı ne kadar etkiledi bilmiyorum takdir Allah ın . Acıbademde bu gibi işlemler mevcut hatta kuaförümün denemeleri sürekli düşükle sonuçlanıyordu ve rahimin içine kese diktiler ve embriyoyu oraya koydular ( bilimsel adını bilmiyorum bu işlemin) ve bebeklerini kucaklarına aldılar şimdi . Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin.
aaa süpermişşş

peki ilk düşüklerden sonrada mı yapılıyor tekrarlayan düşükler için mi?

peki ilk düşüklerden sonrada mı yapılıyor tekrarlayan düşükler için mi?
İlk denemesi tutmamıştı. Bizde doktora gittiğimizde bu yöntemi uygulamalı mı dedik dr: Bu yöntem sihirli değnek değil ki önce bi deneyelim inşallah tutar ttutmazsa çözüm düşünürüz dedi

benm ilk düşüğümde doktor dedı hıstereskoi olacaksın.pazartesi olacam
Bize sadece embriyoların pgt nin yapılacağını (genetik test) embriyologlarla toplantı vs. ona göre değerlendirme olacağını söyledi. Şuan için rahat çünkü doktorumuza güveniyorum.

Bize sadece embriyoların pgt nin yapılacağını (genetik test) embriyologlarla toplantı vs. ona göre değerlendirme olacağını söyledi. Şuan için rahat çünkü doktorumuza güveniyorum.
ne bılım bu amelıyatta düşüğü ne derece engellıyebılır..para tuzağı değildir işallah

Artık insaflarına kalmış bir durum malesef çünkü onlara güvenmek zorundayız bilmediğimiz durumlar onlar ne derse evet diyoruz
doktorumun yuzune tukurmek ıstıyorum sadece.........nenden bana ılk tüp bebek denemesınde histereskopi yapmadı ..şerefsizzzzzzzzzzz

ilk denemede düştü....bu sefere histereskopi yapacakmış düşüğü incelicekmiş de sonra dondurulmuşu yollucakmışşş...güvnm yokkk..keşke ilk histereskopi olsaydımmmmmmmmm
ama doktorda bilemezdi ki düşükle sonuçlanacağını ben biraz kaderciyim sağlıksız bir bebek olsaydı daha kötü olurdu benim 4. denemem ve 5. yi bekliyorum ve umutluyum ilk 3 de hep negatif aldık istanbul tüp bebek merkezine gitmiştik malesef orası bize yaramadı orada da hamile kalanlar var ama bize kısmet olmadı en azından senin ilk denemede tutmuş

Back
X