• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek ile gebe kalıp çok agrısı olanlar paylaşalım

asuman03

Guru
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
76
2
296
40
Afyon
arkadaşlar ilk tüp denememde gebe kaldm 6. haftanın içindeyim ama rahim agrılarım cok benim durumumda olan var mı cvp yazarsanızx cok sevinirm

canım benimde baştan beri ağrılarım var 16 haftamdayım hala devam ediyor.benim rahmim kalp şeklinde dr ağrılarının sebebini bu dedi.

canım benimde baştan beri ağrılarım var 16 haftamdayım hala devam ediyor.benim rahmim kalp şeklinde dr ağrılarının sebebini bu dedi.

kramp tarzında ve bişey düşecekmiş gibi agrılar mı canım ben cok korkuyorum düşük yapıcam die kalp şeklinde rahim nasl yani dar oldugu için falan mı acaba yazdgn için tşk ederm canm bu arada seninde mi tüp bebek inş allah bebişlerimizi kucagmıza almayı nasip etsin inş

canım bu arada benim bugün gittim dr a benm rahmimde kalp şeklindeymiş ve kalp şeklindeki rahimlerde daha cok düşük riski varmş duymuşmuydun yada drun söyledi mi bende varmş cok korkuyorum inş bırakmaz beni allah hepimzin yardımcısı olsun

Back
X