[
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
asis ayrıntılı iyi geçmiş gözün aydın.boğaz enfeksiyonu olmuşsun umarım hemen ilaçsız bi şekilde iyileşirsin benim de boğazımda hafif enfeksiyonum var ama çok az dr a gitmedim kendi geçecek inşallah...
balık yiyemeyenler için günde 5 tane ceviz ama kabuklu alıp kendiniz hemen yemeden önce kıracaksınız,bol bol semiz otu öneriliyor fakat ben ceviz yememe ve haftada 1 gün balık, arada semiz tüketmeme rağmen bazen ceviz yemeğim günlerde ( insan bıkıyo hergün hergün ) omega3 içiyorum beyin gelişimi için önemli diye...
bu arada 2-3 gündür ayaktayken ve yürürken özellikle vajen in üstüne ağrı giriyor çok ayakta kaldım gezdim o günden sonra başladı 2 gündür devam ediyor sizde de oluyo mu böyle oturup uzanınca sorun yok..[/QUOTE]
bazen banada ağrı girip çıkıyor zonklama gibi. uzun sürmüyor. ama benimde ayakta durunca ayaklarım şişmeye başladı. süreklide yatamam ki daha tehlikeli
enfeksiyonum iyice arttı sesim tamamen gitti

(((((
semiz otu aldım onu ve ceviz yiyeceğim. insan her gün aynı şeyi ymekten bıkıyor gerçekten doktorumdan omega 3 hapı talep edeceğim.
sizlerden şeker yüklemesi istedilermi benden henüz istemediler. daha zamanımız var galiba.
geçmiş olsun asis bende grip oldum 1 haftadır gecmedi hala... yalnız benım 2doz tetanozumda yapıldı biri nisanda biri mayısta. diğerleri doğumdan sonra... ayrıntılı ultrasonda cektırdım çok şükür hersey yolunda... senın kızın hareketleri nasıl?
geçmiş olsun sanada canım benimde geçmedi ve geçeceği yere iyice arttı sesim tamamen gitti. ilk doz aşımı yaptırdım ikincisi 1 ay sonra kısmetse.
ayrıntılı ultrasonun iyi olmasına çok sevindim. kızımı sormuşsun gerçekten çok hareketli. ayaktayken bir şey anlamıyorum ama oturur oturmaz özellikle arkama yaslandığımda yada uzandığımda hemen tekmelemeye başlıyor.
perşembe günü sağlık ocağında hemşire tekmelerden kalp atışını zor duydu. sağlık ocaklarındaki kalp dinleme cihazları doktorlardakine benzemiyor. elde taşınır ufacık bir şey neticede :)))
başak çocukları ağır ve nazlı olurmuş normalde bakalım bizim bebişler nasıl olacak
senin bebeğinin hareketleri nasıl canım sende bahset biraz. nasıl gidiyor hamilelik???
kızlar bu arada benim ayaklarım şişmeye başladı. sizlerdede varmı böyle bir durum. özellikle misafirim geldiğinde yorulduğum zaman şişiyor ertesi günede hafif şişliği kalıyor. bacaklarımda çok şişlik olmuyor özellikle ayak bileklerim davul gibi oluyor ve ayağımın üstü. derimin içinde su varmış gibi oluyor