- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi Pembepanterr
İkili tarama yaptırdın mı canım?Çok şükür bir sorun yokmuş kesede bebekte çok şükür.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkili tarama yaptırdın mı canım?Çok şükür bir sorun yokmuş kesede bebekte çok şükür.
İKili tarama yapılmayacak canım genetik tanı yapılmıştı benim .senin canım yapıldı mı?İkili tarama yaptırdın mı canım?
çok şükür yolunda herşeyCanım nasıl gidiyo herşey yolundamı?
Yaptırdım kuzum temiz çıktı çok şükürİKili tarama yapılmayacak canım genetik tanı yapılmıştı benim .senin canım yapıldı mı?
Benim bıdık cinsiyetini öğrenmemize izin vermiyo inat etti göstermiyo canımçok şükür yolunda herşeybebegin cinsiyetini öğrendiniz mi bana yüzde 80 kız dedi simdi den kıyafetlere bakmaya başladım kendimi zor tutuyorum daha çok erken diye
sizde durumlar nasil
çok şükür yolunda herşeybebegin cinsiyetini öğrendiniz mi bana yüzde 80 kız dedi simdi den kıyafetlere bakmaya başladım kendimi zor tutuyorum daha çok erken diye
sizde durumlar nasil
[/QUOTE
Çok sevindimYaptırdım kuzum temiz çıktı çok şükür![]()
Merhaba, benim de 6+2 de kalp atışını duyamadık hala..Canım karından benim daha bebiş bile görünmedi bırak kalp atışını, ama herkeste farklımı bilemiyorum 6+3 de sadece kese gördüm
Merhaba 7.hafta duyarsın canım Allahın izniyle korkmaMerhaba, benim de 6+2 de kalp atışını duyamadık hala..
Vajinal ultrasonlamı baktı doktorun yoksa karından mı canım?Merhaba, benim 4. tüp bebek denememde tutundu çok şükür.. 6+4. gündeyim.. Kalp atışını duymaya gittik duyamadık, haftaya tekrar bakılacak.. Sizin kaçıncı haftada duyuldu kalp atışı? Çok stresli ve tedirginim, cevap yazar mısınız lütfen??
Erken daha canım 18/20 haftalarda ancakKızlar bebeği hiç hissettiniz mi ben biraz sabırsızım galiba bişeyler oluyor ama bağırsak hareketi mi bebek mi bilemiyorum
hic boyle olmamıştı daha önce günde 1 kere bazen 2 ama hissediyorum bugün daha belirgindi çok güzel bi duyguErken daha canım 18/20 haftalarda ancak
Ne güzel kişiden kişiye değişiyor demekkihic boyle olmamıştı daha önce günde 1 kere bazen 2 ama hissediyorum bugün daha belirgindi çok güzel bi duygu![]()
Merhaba benm merk ettiğim bır soru var bende ıkı aşılama yaptm tutmadı ve eşim yurt dışına gıttı bu tüp bebek masrafları ne kdr oluyor en guvenılır yer neresi cok merk edıyorm cevap larsanız sevınırımMeraba hanımlar bugün 7+0 haftalık oldu bebişim nasılsınız bulantı , halsizlik var mı sizde ben bugün yataktan kalkamadım çok halsizlik var
maşallah allah saglicakla kucağına almayida nasip etsin inşallah benim eşim de ikiz çok istedi ama olmuyormuş ilklerdeMerhaba! Benimde 25 martta transferim oldu 2 tane blast embriyo ile hamileyim şükür☺ Cuma qünü dr randevum var kese veye keseleri qörmeye qidecem inş.
canım güvenilir yer diye ilk bende çok araştırdım ama sonra en yakin yere gitmek zorunda kaldik ve çok şükür tuttu ilk denemede 10 milyar kesin tutuyor ilaçlar ve hastane parası uzak bi yere gidersen 5 milyarda yol,yemek,kalma parası tutuyor eğer raporun varsa az tutuyormuş bizim gittiğimiz hastanede rapor anlaşması yoktuMerhaba benm merk ettiğim bır soru var bende ıkı aşılama yaptm tutmadı ve eşim yurt dışına gıttı bu tüp bebek masrafları ne kdr oluyor en guvenılır yer neresi cok merk edıyorm cevap larsanız sevınırım