• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim de eh işte...halsizlik uyku hali var...
dün akşam midem bulanır diye korktum ama devam etmedi Allah tan...
bende kalp atışına takmış durumdayım...
duysaydım rahatlayacaktım...sen ne yapıyorsun
kalp atışı için gittinmi?

kızlar bende 5+6 da keseyi gördüm 13 mm idi yolk sac da görülüyordu
kalp için 10 gün sonra gel dediler
2 günüm var ama kafayı yicem
sanki hamile değilim gibi geliyor sanki korkuyorum
ama her dr a gidişimde herşey yolundaysa yeniden hamilelik haberi almış gibi de seviniyorum
çok zor bir bekleyiş bu yaaa
şimdi 7+2 de kalp bakılacak
alltan mı muayene olurum acaba? bilen var mı?

dr keseyi benim bu transfere göre hesabımdan 3 gün önde söyledi onu da anlamadım

şimdi kalbi inşallah duyabilirim

inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz buraya hep

Son düzenleme:
ama her dr a gidişimde herşey yolundaysa yeniden hamilelik haberi almış gibi de seviniyorum
dr keseyi benim bu transfere göre hesabımdan 3 gün önde söyledi onu da anlamadım

seninki az kalmış ben 4 şubatı bekleyeceğim...4 şubatta benimki de 7+2 oluyor karından bakılıyormuş canım...
aynı şeyleri hissediyorum inan...
doktora gidip onun orda olduğu duymak rahatlatacak...
mutlaka haber ver...merak ederim..
benimde bugün midem kötü olmaya başladı...korkarım devam etmesin...

öncelikle hayırlı olsun,allah tamamına erdirsin...ben de bugün 12. haftamı tamamladım çok şükür...ama hala tam rahatlayamıyorum...tüp bebek olunca tedirgin oluyor insan ister istemez..bu cumartesi bakacağız plasenta oluşmuşsa estrofemden kurtulacağım...8. haftanın içinde kalp atımı için alttan muayeneye gerek yok...karından bakılınca görülebilir...ama yine de her gebenin durumu farklı...ben sadece 5.haftamda kese için alttan muayene oldum onun dışında hiç bakmadılar alttan...doktorunuz en iyisini bilir ama zaten görürsünüz,sesini de dinletirler:)sonumuz güzel olsun...dediğiniz gibi hep hayırlı haberlerle gelelim inşallah..

merhabalar.

adana da tup bebek yaptıran ya da bilgisi olan arkadaslar var mı acaba?

ben varım canım..adana turan çetin tüp bebek merkezi...ikinci denememde dondurulmuş embriyo ile başarılı olduk çok şükür...doktorum feza bey...hasta potansiyeli ve başarı oranı yüksek bir merkez...

valla iştahım yok fazla ama en önemlisi yorgunluk halsizlik...uyku hali..
annem ve ablamın çok midesi bulanırdı inş.bulanma yaşamam...ama gelecek hafta netleşir heralde
bende şimdi kalp atışına takmış durumdayım
tek kese gördük sevindim fakat şimdide tek yumurta ikizi olabilirmi?
kalp atışını duyckmıyım...diye vesvese vesvese işte...
2 hafta sonra yani 7.hafta bitimine randevu verdi doktor...
bilemiyrm daha erken mi gitsem acaba

evet tabiki erken gitmemelisin. randevu gününde git ve kalp atışlarını duy.
şimdi başka yere gidip duyamayacaksın doğal olarak çünkü zamanı değil ve kalp atışları oluşmadı.
tekmi ikizmi bilemem Allah gönlüne göre versin ve sağlıklı olsun

kızlar benim hiç iştahım yok sizler nasılsınız?

benimde hiç iştahım yok. yemek isimlerini saydıklarında da midem bulanıyor. su içmek bile gelmiyor içimden.
en sevdiğim yiyecekleri bile görmek istemiyorum. yiyemediğim içinde çok halsiz kalıyorum 1 bardak su ve ilaç içip koltuğa oturana kadar yoruluyorum :)))))))

öncelikle hayırlı olsun,allah tamamına erdirsin...ben de bugün 12. haftamı tamamladım çok şükür...ama hala tam rahatlayamıyorum...tüp bebek olunca tedirgin oluyor insan ister istemez..bu cumartesi bakacağız plasenta oluşmuşsa estrofemden kurtulacağım...8. haftanın içinde kalp atımı için alttan muayeneye gerek yok...karından bakılınca görülebilir...ama yine de her gebenin durumu farklı...ben sadece 5.haftamda kese için alttan muayene oldum onun dışında hiç bakmadılar alttan...doktorunuz en iyisini bilir ama zaten görürsünüz,sesini de dinletirler:)sonumuz güzel olsun...dediğiniz gibi hep hayırlı haberlerle gelelim inşallah..

amin canım hepimizin sonu güzel olsun. sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalım.
sizin hamileliğiniz nasıl geçiyor. bulantılarınız yada başka şikayetleriniz varmı

kalp içinde alttan bakılıyor galiba emin değilim.
cuma günü gideyim öğrenirim :)))

kızlar bu arada herkesin mevlid kandili mübarek olsun.
bol bol dua edin kabul olurmuş bu gece

amin canım hepimizin sonu güzel olsun. sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalım.
sizin hamileliğiniz nasıl geçiyor. bulantılarınız yada başka şikayetleriniz varmı

en belirgin şikayetim progestanın da etkisi ile-fitil olarak kullanıyorum gerçi-kabızlık...bir de gece saat ondan itibaren mide yanması..sanki taş yemişim...bulantı hafif var...ama iştahım yerinde...ekşi-limon-turşu gibi şeylere bayılıyorum....kilo da alıyorum malesef:(ki zaten 68 kg ağırlıkla başladım...artık hamile egzersizlerine başlayayım diyorum...bir de yürüyüş yapacağım 30 dk lık yürüyüşler...yoksa yarım dünya olacağım...kendimi kabızlığın da etkisi ile çok şiş hissediyorum...bakalım hayırlısı olsun...

en belirgin şikayetim progestanın da etkisi ile-fitil olarak kullanıyorum gerçi-kabızlık...bir de gece saat ondan itibaren mide yanması..sanki taş yemişim...bulantı hafif var...ama iştahım yerinde...ekşi-limon-turşu gibi şeylere bayılıyorum....kilo da alıyorum malesef:(ki zaten 68 kg ağırlıkla başladım...artık hamile egzersizlerine başlayayım diyorum...bir de yürüyüş yapacağım 30 dk lık yürüyüşler...yoksa yarım dünya olacağım...kendimi kabızlığın da etkisi ile çok şiş hissediyorum...bakalım hayırlısı olsun...

bende progestan fitil olarak kullanıyorum ve kabızlığım var 2 haftadır.
geçen cuma karnıma o kadar feci ağrı girdiki iki kat oldum evdede kimse yok ödüm koptu bebeğim düşüyor diye.
afedersiniz ama ishal olmuşum bu seferde :))
ertesi gün ise yine kabızlığım başladı ve hala devam ediyor. ben içtiğim haplara bağladım ama progestandan da olabilir.
mide yanmam var iştahsızlık var karnım nasıl gurulduyor açlıktan ama yiyemiyorum :((((
53 kilo ile başladım 50 ye düşmüşümdür bende :(((((
inşallah 9 ay boyunca böyle sürmez en başları böyledir.
bende yürüyüşlere başlayacağım ama öyle halsizim ki dışarıda düşer kalırım diye korkuyorum.

seninki az kalmış ben 4 şubatı bekleyeceğim...4 şubatta benimki de 7+2 oluyor karından bakılıyormuş canım...
aynı şeyleri hissediyorum inan...
doktora gidip onun orda olduğu duymak rahatlatacak...
mutlaka haber ver...merak ederim..
benimde bugün midem kötü olmaya başladı...korkarım devam etmesin...
az kaldı az kaldı ama şu son günler geçmek bilmiyor çok kuruntu yaptım
birde bugün bi dolaba uzandım bişey almak için bişey oldu mu diye bu sefer panik haldeyim
valla zor bulunca mı böyle oluyor bilmiyorum
daha dikkatli olmak lazım ama ben de duramıyorum 2 dakka yerimde
haber veririm tabiki
tüp gurubu olması iyi oldu
teşekkür ederim
hepimizinkini allah tamamına erdirip sağlıkla kucaklatsın
12 yi doldursam rahatlıcam diyorum bende ama bilmiyorum hep zor geçecek galiba aslında keyfini çıkartamıyoruz gebeliğimizin kuruntular yüzünden
diyorum 12 den sonra gerine gerine gebeyim diyecem kendime
tüp bebek merkezini bıraktım yeni dr buldum ona da ilk kez gideceğim işte keşke daha erkene randevu alsaydım
tüpçüler 10 gün sonra dedi bende öyle randevu aldım
etrafa da söylerim artık o zaman
kalp içinde alttan bakılıyor galiba emin değilim.
cuma günü gideyim öğrenirim :)))
sabah mı gedeceksin ben de cuma gidiyorum öğlen :)

Son düzenleme:
birde bugün bi dolaba uzandım bişey almak için bişey oldu mu diye bu sefer panik haldeyim
haber veririm tabiki

teşekkür ederim
12 yi doldursam rahatlıcam diyorum bende ama bilmiyorum hep zor geçecek galiba aslında keyfini çıkartamıyoruz gebeliğimizin kuruntular yüzünden
tüp bebek merkezini bıraktım yeni dr buldum ona da ilk kez gideceğim işte keşke daha erkene randevu alsaydım

valla aynı şeyler düşünülüyor heralde 12 aftayı atlatayım herkese söyleyeceğim diyorum...daha ailem(ablamın dışında), eşimin ailesi bilmiyor...
dayanıyrum bakalım kalp atışından sonra dayanamam heralde

haber veririm tabiki

teşekkür ederim

öğleden sonra 3 te gidiyorum

Son düzenleme:
kızlar nerelerdesiniz. sayfa bomboş.
hiç kimse hamileliği ile ilgili bilgi vermiyor.
nasıl geçiyor hamilelik döneminiz. yaşadığınız öğrendiğiniz ilginç şeyler varmı

kızlar nasılsınız...asis in dediği gibi bu topic canlı değil...benim midem bulanmaya başladı sık sık yediğimde problem yok...çok enterasan bir durum...
ve yine enterasandırki midemin bulanmasına seviniyorum bebeğim benimledir diye düşünüyorum...
inş.benimledir...
:emir_bebek::emir_bebek:

herkes ikili sohbet yaptıgı için muhabbet sürmüyor ben hergün girip takıp edıyorum bi konu açıyorum baska biri gelıyor farklı birşey söylüyor konu kapanıyor süreklilik yok

Back
X