Merhaba kızlar cumartesi kontrolüm vardı 8 haftalık olmuşuz dondurulmuş embrioydu benim artık iğneyi bıraktık 200 mg fitile geçtik sabah akşam . Bu sabah uyguladıktan sonra yatıp uyudum kalkınca bütün halinde çıktısanırım hareket etmek ve yatmamak gerekiyor dağılması için. Hala estrofem içiyorum ve fitile de 3 aylık olana kadar devam. Onun haricinde folbiol ve b12 bir de coraspin kullanıyorum. Doktorum henüz kan tahlili istemedi bulaşıcı hastalıklara ve tüm kan tahlillerime 6 ay önce bakılmıştı tüp bebeğe başlarken onları referans aldı ve istemedi biraz daha büyüsün 3 aylık olunca yaparız dedi. Ama ben tiroid hastasıyım ayda bir ölçüm yaptırıyouk devlet hastanesinde o zaman idrar ve kan da baktır dedi.
Sanırom şuan için folik asit ve b12 yetiyor 3. Aya kadar. Siz neler kullanıyorsunuz ilaç kızlar ilk kan değerlerinize ne zaman bakıldı? Fitili 3 aylık olana kadar kullanan varmı? Benim gibi![]()
hayırlı olsun bebişin canım, şu an 7+4üm 6+1ken kalp atışlarını duymaya gittik ve doktorum hemen kan tahlilerimi istedi. aynı zamanda toxoplasma rubella ve cmw diye bir tahlil de istedi. ama bütün sonuçlarım çıkmadı henüz. Yalnız benim doktorum 6+1 ken progestanı da kesti . Şu an sadece elevit kullanıyorum. herkesten 12. haftaya kadar kullanacağım diye duyunca şaşırdım ama doktorumu dinliyorum tabi. Ama ilacı bırakmış olmak da beni korkutuyor