Merhaba ercelf,
İğne ilacı konuşurken haftalar geçmiş maşallah. Allah kızını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah, tabiki tüm hamilelere de..
Ben yaklaşık 2,5 aydır badem yağı kullanıyorum hergün düzenli olarak, şimdilik çatlağım yok, inşallah ileriki aylarda da olmaz :) Zor biraz karnım şimdiden kocaman oldu sanki :) Tüylenme yaptığını söylüyorlar ama ben ekstra bişey farketmedim henüz, ilk 3 ayda bir miktar artış olmuştu sadece. Hamilelikte zaten karın bölgesinde tüylenmede artış oluyormuş hormon değişikliğinden dolayı (hatta bir arkadaşımda dekolte kısmında da olmuştu, sonra gitmişti) ama doğumdan sonra gidiyormuş. Ayrıca doktoruma da sormuştum, diğerleri kozmetik, en doğalı badem yağı demişti. Biran önce başlarsan iyi edersin, derin esneklik kazansın şimdiden.
sağol canım. ben de çok pahalı kozmetik ürünleri almayı düşünmüyorum. badem yağı kıllanma yapıyor diye duymuştum. arkadaşıma da o yüzden doktoru badem sütü önermişti. ben de onu kullanıyorum şimdi memnunum. duştan sonra ıslak tene de vazelin in çok iyi nemlendirdiğini söylediler. bu tür şeyler kullanıcam bende. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.
Herkese merhaba, sadece son sayfayı okuyabildim her şeyin yolunda olmasına çok sevindim
Kızlar bizim odamız geldi, temizliğimiz yapıldı şimdi mobilya kokusunun çıkmasını bekliyoruz. Sadece yatak odasında kullanacağımız beşik ile banyo malzemeleri kaldı.
Eğer bilginiz varsa bana yardımcı olur musunuz? Şampuan konusunda kararsız kaldım, başka bir marka alacakken çok kişi sebamed ürünlerinin daha saf olduğunu söyledi. Siz ne aldınız veya alacaksınız?
Ercelf, göbüşün için servet harcama. Basit ve işe yarayan bir tarif vereyim. Eşit miktarda zeytinyağı, kayısı yağı ve çörekotu yağını karıştır. Her akşam hem göbüşüne hem de bacaklarının üst kısmına sür. bence çok işe yarıyor hem de doğal![]()
sırf zeytinyağı kullananlarda duydum ama yazın akar kokar bulaşır diye sürmek istemiyorum. artık duruma göre bakarız sağol canım. banyo ürünleri konusunda da alman markası olan bübchen i tavsiye ederim canım.