Maşallah bebeğine asis, koca kız olmuş artık Öykü :)
Senin aldığın kilolar bebeğe gitmiş, sen hiç kilo almamışsın ki, nasıl becerdin çok merak ediyorum, ne yer ne içersin :))
Doğum şekli olarak ne düşünüyorsun?
evet teyzesi kocaman oldu Öykücüm. Evet kilolarım bebeğime gitmiş. görsen kollarımda, bacaklarımda omuzlarımda, yüzümde hiç bir farklılık yok top gibi karnım var. her gören erkek bebekmi diye soruyor 7,5 aydır bana :)))))
3 öğün yemek yiyorum arada meyve yiyorum. sabah akşam süt içiyorum. cam şişede günlük süt içiyorum ısıtınca bolca kaymağı çıkıyor bebeğede yarıyor galiba bulabilirsen sende bul iç. biz mahalledeki bütün bakkal marketleri dolaştık eşimle günlük süt bulabilmek için.
Doğum şekli olarakta normal doğum düşünüyorum. 5 Eylüle kadar normal olmazsa sezeryan olabilir demişti doktorum.
Bu arada sağ böbreğimi iyi görmedi bu sana sıkıntı yapabilir ileride ağrıların olabilir dedi. İnşallah olmaz. Böbreklerede bakıyor her gitmemde her şeyden anlıyor valla :)))))))))
seninle aynı dönem doğum yapıcaz inşallah :)
maşallah senin minnoş da kocaman olmuş...
sağlığın nasıl şakayetlerin var mı?
karnım üste doğru dolmaya başladı eğilemiyorum artık ben 36. haftada rahim kaburgaya dayanıcakmış ondan sonra biraz zorlanacakmışız dr öyle söyledi.
bende salı günü dr a gittim 2020 gr olmuştu bende toplam 9-10 kg aldım ama son bir aydır hiç kilo alamıyorum hataa son hafta biraz vermişim biraz tedirgin olmuştum kilo almam gerileyinde amann bebiş büyüsünde...... gelişimi normal dedi dr amcası da
hatta biraz aceleciymiş şimdiden dönüvermiş doğum pozizyonuna bekliyor kuzum yaaa günler geçtikçe iyice duygusallaşıyorum koynuma alacağım günleri özlemle bekliyorum
herkese kolay gelsin bu sıcaklarda hamilelik zorluyor biraz
aynı duyguları paylaşıyorum canım seninle.
Bugün doktorumda banada aynısını söyledi. başı ağıya dönüktü doğum şeklini almış her şey yolunda dedi. 1700 gram bekliyordum ama bebeğin 1950 gram olmuş çok güzel dedi. Kendinede bebeğinede çok iyi bakıyorsun aferin dedi.
Her gün 1 saat yürüyüş yap. Gidebilirsen tatile git yüz dedi. Havuza gir dedi. Havuzdan çıkışta 1 litre suya 1 çay bardağı sirke koyup vajina bölgeni yıkayabilirsin dedi. Akıntısı olan bayanlarada en iyi çözüm budur dedi.
2 hafta önce 57 kg idim bugünde 57,700 çıktım. Ama çok şükür bebek kilo almış. Her şey normal giderse senden 3-3,5 kg ağırlığında bebek bekliyorum ddi.