Kalçalarında anormal büyüklükte şişlikler oldu mu? Sadece ağrı mı?
canım şişlikler yüzünden tedirgin olma. bu iğneleri bana evde kardeşim yapıyordu, bir gün evde olmadığı için acilde yaptırayım dedim, oradaki hemşire bile iğneyi zor yaptı. çok yağlı bir iğneymiş. vurulduktan hemen sonra soğuk kolonya ile pansuman yaparsan daha az şişiyor.
evet anlatılmaz yaşanır yani bu heyecan. Ben hayırlısıyla kız istiyorum ama kayınvalidem erkek istiyo hemde baskıcı bi tavırla bir de erkek olursa kayınpederimin adı olcakmış. Bu bana haksızlık gibi gelio okadar sıkıntı çekiyorum 3 kez tedavi gördüm ismi onlar koyucak. Oyüzden kızım olsun istiyorum yoksa tadımız kaçıcak![]()
her insanın huyu suyu geleneği göreneği farklı elbette ama bu kız erkek konusunda da isim konusunda da çok takıntılıyım ben ya. neymiş erkek olsun da soy isimleri devam etsinmiş, ya da kendi isimleri verilsinmiş bebeğe. arkadaşım lafım sana veya ailene değil, sakın yanlış anlama. bu nasıl bir egoizmdir ya nasıl bir kendini beğenmişliktir? yani ben öldükten sonra soy adım devam etmiş etmemiş bana ne, İngiltere kralı değil sonuçta kimse. ayrıca çocuğun ismi kulağına okunurken adıyla yaşasın derler sonra da gidip genç yaşta ölmüş bir aile büyüğünün adını koyarlar. bu çocuk nasıl adıyla yaşayacak şimdi. ha ben annesi olarak gerçekten isteyerek bir aile büyüğünün adını koyabilirim, hatırasını yaşatmak isteyebilirim. bu seçim sadece anne ve babaya aittir. tekrar söylüyorum arkadaşım lafım sana değil, ben sadece öfkemi kustum. öyle bir durum yaşarsan da dedikleri gibi iki isim koyar sevdiğin isimle seslenirsin. Allah bebişine sağlık versin.