- 10 Nisan 2009
- 1.954
- 17
- 158
- 43
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.1.tüp bebek denememde bebeğimin kalp atışı 8 haftalıkken durmuştu.Sonra aynı merkezde dondurulmuşları denedik sonuç negatif.Aradan 1 sene sonra başka merkezde tüp bebek tedavisi gördüm.Şu an ikizlerime hamileyim.ikisininde kalp atışını 3 gün önce duyduk sağlıklı bi şekilde:)7+4 haftalıklar.kafanıza takılan herşeye bildiğim kadarıyla cevap verebilirim.Darısı tüm bebek sahibi olmak iseyenlere inşallah...
Canım kalp atışlarını duymana çok sevindim. Yolun ilk yarısını başarıyla atlatmışsın. Allah tamamına erdirir inşallah.
Kızlar iyi akşamlar. Ben de tüp bebek ile hamileyim çok şükür.. Sizler gebelik kontrollerinizi tüp bebek yaptırdığınız merkezde mi yoksa başka bir yerde mi yaptırıyorsunuz. Ben istanbuldayım. Var mı önereceğiz merkez ya da doktor.. Tavsiyelerinizi bekliyorum..
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun yeni hamişlerimizdensin. Ben 5. ayım bitene kadar tüp bebek doktoruma gidip daha sonra doktorumu değiştirmiştim. Tüp bebek doktorumun muayene ücretinin fazla olması ve ve evime çok uzak olması sebebi ile değiştirdim.
hanımlar topikte doğum yapan varmı yada doğumlara ne kadar kaldı :)
Daha doğumlar başlamadı. Sıramızı bekliyoruz. Ben Eylül annelerinede katılıyorum takip ediyorum artık. :)))
Sona doğru adım adım :))) Son ayda haftada bir çağırıyorlarmış.
Benim de yarın kontrolüm var, gelişmeleri yazarız çok merak ediyorum kilosu boyu ne kadar oldu, ben son 3 haftada 1 kg almışım.
Önce asis, sonra özbican, sonra sen, sonra da ben inşallah sırayla giderse tabi :))
Ben de medikal parka gitmeye başladığımdan beri (2 kere gittim) böbrek ve karaciğerime bakıyor doktor. Belki de sen anlamadan bakıyordur da sana söylemiyordur.
Ben 50 kg idim 59 oldum. Bebeğimde 3 kg olmuş. Bugün doktora gittik her şey yolunda çok şükür. İlk NST takibimizde başladı. Ondada sorun yok her şey yolunda günümüzü bekliyoruz artık :)