- 10 Nisan 2009
- 1.954
- 17
- 158
- 43
benim de annem cuma günü gelecek temizlik için. aslında daha erken sanırım büyük temizlik için ama dedem rahatsız ve Allah göstermesin kötü bir haber gelirse annem gitmek zorunda kalacako yüzden işleri, en azından camları ve dolapları erkenden bitirmek zorundayız. ben de halıları yıkatmıştım ve bir süre daha temizlik yapılsa da halısız oturucaz:)
asis benim arkadaşım hastanede çikolata yerine kurabiye dağıtmıştı, onlar da çok sevimli ama daha fazla uğraşacak, koşturacak gücüm kalmadı sanki. ben sadece çikolata dağıtmayı düşünüyorum. belki mevlitte kurabiye eklerim:)
Bence büyük işleri halledin annenle. Tül perdeleri yıkayın, camları silin. koltukları silin. halıları zaten yıkatmışsın benim gibi önceden. Banyo duvarları ve mutfak dolaplarını silin.
Sanada doğuma kadar haftada bir evi süpürüp silmek ve toz almak kalsın. Eşinde yardım eder ediyormu bilmiyorum ama :)))
fazla yorucu iş kalmaz en azından.
Hastaneye gelenlere doktorlara, hemşirelere bir kutu çikolata dağıtılır. Kendi doktorumada özel ayrı bir kutu alsakmı onu düşünüyorum.
Mevlittede zaten gün gibi olur. Duadan sonra ikramlıklar verilir pasta börek salatalar alan tabaklarda, belki içinde kurabiyede olur bilemedim :)))