- 9 Kasım 2023
- 14
- 8
- 1
- 31
- Konu Sahibi mercan3509
Konyadayim canim ben 35bin ilaçlar haricCanım.sen nerde yaptırdım tüp bebek zor mu devlette mi yaptırdın ücreti ne kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konyadayim canim ben 35bin ilaçlar haricCanım.sen nerde yaptırdım tüp bebek zor mu devlette mi yaptırdın ücreti ne kadar
Aminn canim aminnnnGeç olsun güç olmasın canım inşallah![]()
Ozelde mi yaptırdınKonyadayim canim ben 35bin ilaçlar haric
Selam Kızlar,
Sanırım hepimizin hayali bir gün burada hamileyim yazmak :) bana da nasip oldu çok şüküristeyen bekleyen herkes için sürekli dua ediyorum
Bizim sürecimiz çok da uzun olmadı aslında. 1 senelik korunmasız ilişki olmasına rağmen pozitifi göremeyince rutin kontrollerimizi yaptırdık. Eşimde veya bende herhangi bir olumsuzluk çıkmadı.
Benim sol yumurtalığımda 4cm’lik çikolata kistim var ama sorun teşkil etmediği söyledi.
Biz beklemek istemediğimiz için tüp bebek sürecine başladık ve 3 aylık bir tedavi süreci ile şuan hamileyim çok şükür
Tüp bebek süreci ile ilgili aklınıza takılan ne varsa cevaplayabilirim
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hamile olan annelerim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım anne olmak için hasret çeken tüm kardeşlerim için de hayırlısıyla sağlıkla en yakın zamanda Allahım size de hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah![]()
Amin canım siz de hayırlısıyla kavuşursunuz inşallahSelamünaleyküm canım hayırlı ygurlu olsun inşallah erzurum bunyamin beyde bana tüp bebek.dedi toplam.maliywti ne kadar acaba
Devlette yaptırabilmek için şartlar var canım bu arada 2 aşılama olumsuz olduysa , 1 tüp bebek olumsuz olduysa , eşinizde ya da sizde infertilite tanısı koyulduysa , yaşınız 35 yaş üstüyse gibi şartlar var herkese devlette tüp bebek yapmıyorlarCanım.sen nerde yaptırdım tüp bebek zor mu devlette mi yaptırdın ücreti ne kadar
Merhaba canım doktorum Funda Göde , eşimde ya da bende herhangi bir sorun yoktu tüm testleri yaptırmıştık her şey normaldi ama olmadı biz de çok fazla beklemek istemedikMerhabalar Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin
Hangi doktorla görüştünüz acaba ve başka herhangi bir problem varmıydı
Merhaba son durumunuz nedir bende orayı düsünüyorum doktorları nasılÖzel canim novafertil
Merhaba ya bende galiba tüp bebek yapicam acaba ucreti ne kadarSelamünaleyküm canım hayırlı ygurlu olsun inşallah erzurum bunyamin beyde bana tüp bebek.dedi toplam.maliywti ne kadar acaba
Hangi doktor memnun kaldın mı bende düşünüyorumÖzel canim novafertil