Tüp bebek ilk deneme negatif

pnrergl

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2023
37
14
18
27
15 temmuzda transferim gerçekleşti 2 adet 5aa embriyo. Doktorum çok umutluydu kesin tutar gözüyle bakıyorduk hiç bir problem yok görünüyordu değerlerim her şeyim güzeldi. 2 gün önce negatif aldım yıkıldım resmen. Hayal kırıklığımı anlatamam. Sürekli ağlıyorum burayada ilk defa yazıyorum içimi döküp rahatlamak için ailelerimiz bile bilmiyor hiç kimseye anlatamıyorum çok üzgünüm çok

İnanın bu mesajınızı ağlayarak okuyorum bende sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende transfer oldum yarın test günüm 7. Günde kan verdiğimde 1.20 çıktı 5 gün 5AA kalitede embriyom vardı doktor banada kesin gözüyle bakıyordu embriyoglue felanda yaptırmıştık bi sorun yoktu ama olmayınca olmuyor maalesef ki. İnşallah 2. Denemede güzel sonuçlar elde ederiz de dağa taşa nasıl şükredeceğimizi bilemeyiz mutluluktan

Cok üzüldüm ana dogru zamanda olcaktir cok arkadasim tüp bebek sonrasi kendiliginden hamile kaldi ilaclarin etkisi devam ettiginden söz ettiler bilmiyorum nekadar dogru. Hangi rahatsizliktan dolayi yaptirdiniz ? Bizde düsünüyoruz allah nasip ederse

4.kez bu süreçte olan biri olarak sizi ve acınızı o kadar iyi anlıyorum ki. Uzun süre kendime gelemedim ben de. Üzülmeyin diyeceğim ama insan üzülüyor, üzülmemeye çalışın lütfen bunda da vardır bir hayır, kaç yaşındasınız ,yine denersiniz bu süreçte moral ve hızlı toparlanmak çok önemli. Hepimiz zor bir yolda yürüyoruz evet ama kimimiz ilkinde kimimiz 2. 3.denemede pozitif sonuç alıyor, inşallah sonraki tedaviniz pozitif olur Doktorunuz bir açıklama yaptı mı sonucunuzla ilgili ?

Canim cok cok gecmis olsun
Ben de 28 Mayis transfer oldum ve 5 haziran negatif haberini aldim. O kadar icimde uzulmustumki ama etrafima shakayla anlatiyordum negatif haberimi. Icimde oysa neler donuyordu. Bununla da vazgectim bu sevdadan. Biliyorum senelerce bekleyenler var ama ben kendimce dedim bu sefer olmadiysa 1 sene dusunmeyecegim bebek. Vee tam 1 ay sonra kendiliginden hamile kaldim:)
Demek bazen vazgecmek gerekiyor biseylere ulasmak icin. O yuzden sana tavsiyem uzulme. Onemli olan sagliklisin hayattasin seni seven ailen esin yaninda. Diger seyler beklenmedik anda olur

İnşallah arkadaşım amin inşallah sizin adınızada çok üzüldüm nasip kısmet herhalde bu işler Rabbim büyük

İnşallah. Eşimde sperm azlığı var bende de hafif pko. 3 yıldır istiyoruz tüp bebeğede geç başladık biraz daha beklemek ve doğal yöntemler denemek istedik ama olmadı tüp bebek yaptık oda olmadı nasip kısmet

Ne kadar umut verici bir mesaj.. inşallah benide böyle mucizeler bulur… çok sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza alın

Toparlanırız inşallah yapacak bir şey yok. Rabbim büyük sizede dua edeceğim inşallah. 27 yaşındayım. Beta hcg baya düşük çıktığı için doktorum rahimde problem olduğunu yani hiç tutunamadığını düşündü. Rahimin içini biz bilemiyoruz dedi histereskopi ile rahim çizdirme önerdi. Hgs rahim filmim sorunsuz çıkmıştı bu arada. Ama histereskopi daha detaylı sanırım aynı zamanda rahim içine tutunması için jelde sürecek. Birde era testini önerdi. Yani biyopsi alınacak rahim duvarından acılı bir işlem bunu düşündükçe daha çok çıldırıyorum. ben zaten muayenelerde hafif vajinismusdan dolayı rahat olamıyorum en zor kısmı benim için o. Tüm cesaretimi toplayıp yinede evlat için tüp bebeğe başladım ve negatif ben neye yanayım şimdi tekrar o muayeneleri nasıl yaşayacağım

Aaa yaşınız genç daha , asla umutsuz olmayın yumurtalarınız da genç sizin henüz, olur Allah'ın izniyle Teşekkür ederim ,ben de sizin için dua edeceğim Yapılacak işlemlerle ilgili çok tecrübem olmadigi için bir şey diyemiyorum benim hiç araştırılmadı çünkü neden olmadığı. Ama Rabbim gönlünüze ferahlık versin ,endişe ve korkularinizi yok etsin ,işlemleriniz de sıkıntısız olarak hallolsun inşallah

Teşekkür ederim inşallah Negatiflerinizden sonra neden hiç araştırmadılar bir sebebiniz yok mu yani? 4 negatif diyorsunuz Rabbim sabır versin çok güçlüsünüz

Teşekkür ederim inşallah Negatiflerinizden sonra neden hiç araştırmadılar bir sebebiniz yok mu yani? 4 negatif diyorsunuz Rabbim sabır versin çok güçlüsünüz
Çok zor günler yaşadım, her seferinde ümitlendim ,her tutunduğum dal elimde kaldı, bir yandan düştüm ,yoruldum ,bunaldim diğer yandan kendi kendimi kaldırdım, üzüntümü de çevremde kimseyle paylaşabilen bir insan değilim çünkü.
İlk merkezden memnun kalmadım bana güven vermediler hiç, olmayınca da oranın kapısından bile geçmedim daha. 2.ve 3.negatifimi de devlette aldım. Orda zaten doktor yüzü bile göremediğim için yine öğrenemedim. Suanki doktorumdan memnunum 4.tedavime başladık bakalım Allahim o mutluluğu yaşatır inşallah bu sefer muhtemelen çikolata kistinden dolayı olmamıştır dedi şimdiki doktorum. Bir de ben 34 yaşındayım bana yaşın genç henüz olur senin üzülme dedi düşünün, sizin çok genç yani hiç sıkmayın canınızı

İnşallah olumlu sonuçlanır bu sefer amin

Allah yardımcınız olsun dileklerinize ulaştırsın tez zamanda inşallah

Sizi çok iyi anlıyorum.

Ben de bugün 9. günümdeyim. Ağrılarım vardı, doktora gittim, kanıma baktılar ama sonuç negatif çıktı.
Doktorum pazartesi günü tekrar kan alacaklarını söyledi, erken olabilir diye.
Ama ben ümidimi tamamen kaybettim, resmen yıkıldım. Bu ikinci denememizdi ve çok ümitlenmiştim. Her şey çok iyiydi, çok güzeldi, embriyo da kaliteliydi.
Ama nasip olmadı, gücüm kalmadı artık. Bunu kendime tekrar yapmak istediğimden de emin değilim.

Benim de hsg usg temizdi histeroskopi oldum perde varmış meğer eğer donmuş embriyonuz varsa doktorunuz çizik atacaktır rahime sonra transfer edecektir. Şansınız hala devam ediyor ikinciye odaklanın ilki oldu bitti. Arkadaşlm da aynısı oldu tuttu bebeği her zaman doktorum rahime bakmamız lazım derdi okeyledim perde çıktı arkadaşım da polip çıktı mesela o yüzden içiniz ferah tutun.

İnşallah olur bu sefer dediğiniz gibi rahime çizik atılacak tekrar deneyeceğiz sizin şuanki durumunuz nedir peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…