Tüp bebek ilk deneme negatif

Çok haklısınız. Benimde ağrılarım vardı hatta belirti zannetmiştim kasık ağrısı karın ağrısı ama değilmiş sizi üzmek istemem ama 9. Günden sonra pozitif çıkması mucize gibi bir şey. Eğer dondurulmuşlarınız var ise tekrar şansınızı deneyin mecbur ayağa kalkacağız nasibimiz kaçıncıda bilmiyorum Allah sizede güç kuvvet versin

Evet bende zaten çıkacağını düşünmüyorum.
Evet daha var dört tane. Ama gücüm kalmadı. Aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamaktan yoruldum.
Amin hepimize

Bende ılk kımysala oldu 5aa ve 5ab , 2 cı negatıf olsu sonra 3 cı 3aa hamıleyım umutlu olun yıkılmıyın anlıyorum bende yaşadım o hıssı ama hayat

Bende ılk kımysala oldu 5aa ve 5ab , 2 cı negatıf olsu sonra 3 cı 3aa hamıleyım umutlu olun yıkılmıyın anlıyorum bende yaşadım o hıssı ama hayat
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Sorun neydi peki nasıl bir yol izleyip 3 te nasıl pozitif aldınız?

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Sorun neydi peki nasıl bir yol izleyip 3 te nasıl pozitif aldınız?
Eşimde morfolojı bozuklugu vardı, 3 cı deneme sıfırda başlıyıb dıyetynlw çalışdık ureme eşimde bende sorada embryyonlaro genetıye yoladık

Bazen dışda 5 aa oluyırda ıcı bozuk oluyır genetıkde çıkıyor işde bende 3aa sağlıklı geldı genetıkde düşünun

Bizimde aynı sorun var 6 sene oldu. Ama hiç tüp bebek yapmadık hiç bir doktor da tüp bebeksiz imkansız değil demedi şans var ama düşük. Kiloluysanız ikinizde kilo verin ve özellikle de sen inositol kullan yumurtaları geliştiriyo yumurtlama yaptırıyor filan. Eşin de çinko ve Q10 kullansın.

Hergün bir avuc soyulmus tuzsut kabak cekirdeği tüketsin hergün 1 muz fındık biraz bitter çikolata yesin. Spermler yükselecek. Türkiyede varmı bilmiyorum biraz pahalı ama kaliteli ürün Orthomol Fertil plus erkekler için spermler 3 ayda anca toparlanıyor ama bu vitamin yüzde 50 eşimde yükseklik sağlamıştı.

İnositol kullanıyorum. Eşim için dediğiniz Takviyeyi araştıracağım teşekkür ederim. Kilomuz yok aksine çok sağlıklı beslenip dikkat ediyoruz. fonksiyonel diyet tedaviside aldım. Nasip artık. sizde güzel haberler alın en tez zamanda tüp bebeğe hiç gerek kalmadan inşallah.

Bazen dışda 5 aa oluyırda ıcı bozuk oluyır genetıkde çıkıyor işde bende 3aa sağlıklı geldı genetıkde düşünun
Evet kaliteli görünenlerinde içini bilemiyorlar maalesef. Ama tüp bebek için morfoloji önemli değil diyorlar morfoloji genetiği nasıl etkiliyor o kısmı anlamadım

Evet kaliteli görünenlerinde içini bilemiyorlar maalesef. Ama tüp bebek için morfoloji önemli değil diyorlar morfoloji genetiği nasıl etkiliyor o kısmı anlamadım
Yumurta ıle sperm birleşsıyındw deyışıkık falan cıkıyormus embryonlog deyılım bılmıyorum eşimle ben genetık testler yapdık ter temız çıkdı sonra 5 embryon yoladık 2 tane pgt de sağlam geldo genıtıyı

Harika sevindim hem kilo olarak avantajdasin hem inositol kullaniyosun mutlaka arastir dedigimi bide üzülme benim arkadasimda pko vardi zayifladi esinde hic sperm yoktu 4. tüp bebegi tuttu ve ikizleri oldu:) kayseri de yaptirdi bence iyi doktor da bulmak mesele hepsini tekrar gözden gecirmek gerek. Sen neree yaptirdin acaba sormamda sakinca yoksa? Ben kendim icin soruyorum..

Ben istanbuldayım medicalparkda Prf. Meryem eken hocaya yaptırdım doktorumu seviyorum çok başarılı inşallah bu sefer olur nasip siz ilk defa mı başlayacaksınız?

Ben istanbuldayım medicalparkda Prf. Meryem eken hocaya yaptırdım doktorumu seviyorum çok başarılı inşallah bu sefer olur nasip siz ilk defa mı başlayacaksınız?
Ne güzel doktoruna güveniyosun evet eğer eşimde hala sıcak bakarsa bu işe ilk olucak

benimde ilk transfer tıtmamıştı doktor rahim içine bakalım dedi histeroskopi yapıldı bir sonraki ay evet çizik atıldı ve bir şeyi genişlettik gibi bir şey dedi onu çok anlamadım. benimde hsg temizdi. ikinci transfer tuttu. belki beklesem doğal bile olacaktı. bence o çizik atılma işlemi ile yarıyor. yaşınız çok çok genç ben olsam çizik işleminden sonra doğal denerim bir süre

İşe yaramasına çok sevindim inşallah bende de öyle olur. Doğal beklemememizin sebebi eşimde sperm azlığı var. En son varikosel ameliyatından sonra 5 milyona kadar yükseldi ama gebelik için az. Tabi Rabbimin mucizeleri bitmez

bizde hiç bir sorun olmadığı halde ikinci çocuğumuz 2 yıl olmadı. hatta doktor doğalda olur diye zaman verdi. senin gibi genç olsam beklerdim tabi ama yaş 40 a yaklaşıyordu ikinci bir çocuğumuz daha olsun istemiştik. yani sorun olmayınca da olmuyor.yine tutmasaydu zaten vazgeçmiştim. ilerde pişman olmayım diye tüp bebek denemiştim zaten. hayırlısı de olanda hayır vardır de. belkide değer yükselecek bilmiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…