Tüp bebek ilk denemeden hamiş kalanlarımız varmı?

DrGunay

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
2.270
9
316
Diğer
Arkadaşlar benim ilk denemem olduğu için çok heyecanlıyım.Sizlerden bir aaz morel almak istedim.Canlarım tüp bebek tedavisinde ilk denemeden hamiş kalanlarınız varmı?

ben allaha şükür ilk denenemde hamile kaldım canım
şu an 16 haftalık oldum.
3 adet hemde 2 kalite embriyo ile,
bir tanesi tuttu ki buda dahada başarılı bir durum biliyorsun

seni çok iyi anlıyorum.allah yardımcın olsun.inşallah seninde meleğin hemen gelir hiç bekletmez seni

Arkadaşlar benim ilk denemem olduğu için çok heyecanlıyım.Sizlerden bir aaz morel almak istedim.Canlarım tüp bebek tedavisinde ilk denemeden hamiş kalanlarınız varmı?

canım hayırlısı olsun inşallah Rabbim yüzünü güldürsün.Allah ıma binlerce kere şükürler olsun ki bende ilk mikroenjeksiyon denememizde hamile kaldım.14 haftalık olduk Rabbime şükür.inşallah hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle kucağımıza alacağımız günleride görürüz. inşallah sende bu sevinci yaşarsın canım Rabbim yardımcın olsun

tedavin hayırlı olsun rabbim yüzünü güldürsün arkadaşım.bende 3 kez tüp bebekle hamile kaldım.her denememde tuttu.ama bazı talihsizlikler oldu.4.deneyeceğim yaza bu sefer inşallah daha güzel olacak.seninde gönlünce olsun tedavin canım

canım ben ilk denememde hamile kaldım şuanda 8 haftalık hamileyim içini ferah tut rahat ol onlar seninle olur o zaman hiç sıkma kendini moral çok ama çok önemli

canım benimde ilk denememde tuttu 11 gün kaldı kızımı kucaklamaya... darısı seninde başına içini ferah tut

arkadaşlar benim ilk denemem olduğu için çok heyecanlıyım.sizlerden bir aaz morel almak istedim.canlarım tüp bebek tedavisinde ilk denemeden hamiş kalanlarınız varmı?

canım öncelikle hayırlı olsun bende ilk tüp bebekle hamile kalanlardanım inşallah sende birkerede hamile kalırsın rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah

günaycımm bizim ilk denememizde sonuç pozitif çıktı şimdi hamileliğimin 5. haftası bitti dün kesemizi gördük haftaya da kalp atışlarını duyucaz bebişimizin...darısı isteyen herkesn başına..umarım senin için de herşey yolunda giderkaydirigubbakcemile3

tedavin hayırlı olsun canım. bende ilk denememle hamile kaldım. şimdi oğlumuzu bekliyoruz.

:CüvCüv: tedavin hayırlı olsun cnm...allah tamamını erdirir inş....bende ilk tüp bebek denememde hamileyim hamd olsun...6 haftalık...cumartesi kalp atışını duymaya gidicem inş....darısı dilerim sana olur ve tüm isteyenlerekaydirigubbakcemile5

Çokkk teşekkür ederim arkadaşlar.Ne güzel böğle bir birimize destekte bulunuyoruz.Ya arkadaşlar bu siteye kayıt olduktan sonra tüp bebek tedvisine başlama kararım kesinleşti.Doktorumu da bu sitede arkadaşların tavsiyesiyle buldum.Umarım her şey gönlümce ve gönlünüzce olur kızlar ya.
Kızlar bu hafta bizde bayram NOVRUZ bayramı.Baramda ailede kaç kişi varsa o kadar mum yakmalı yumurta boyamalısın.MAsamı süstledim 3 mum yaktık 3 yumurta boyadık belki bebiş duyarda erken gelir annesine ....

canım benimde ilk denememde tuttu 11 gün kaldı kızımı kucaklamaya... darısı seninde başına içini ferah tut

canımmmm ne güzel maşallahhhhh size büyük güne çok az kalmış :)) darısı hepimizin başına. inşallah hepmiz hayırlısı ile yavrulamızı kucağımıza alırız sağlıkla sıhhatle.

tedavin hayırlı olsun canım umarım mutlu sona ulaşırsın..
bende kasım ayında ilk tüp bebek denemde ikizlerime hamile kalmıştım ama sadece iki ay kaldılar benimle kalp atışları durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi hala dinlenmedeyim işallah haziran gibi tekrar denemeyi düşünüyoruz..
isteyen herkesin mutlu sona ulaşması dileğiyle hoşçakalın..

merhaba canım, benimde ilk tüp bebek denememde tuttu. Allahın izniyle cuma günü keseleri ve kalp atışlarını duymaya gideceğiz. ınşallah bu güzel duyguyu sende ilk denemende yaşarsın canım. Tüm dualarım senin ve senin gibi sonuç bekleyen herkese....

drGünay, ben de ilk denememde hamile kaldım. Şu an daha çok yeni, Allah inşallah tamamını da getirir. Endişelenme, meraklanma, strese girme, erken davranma. Olumlu düşün, gerçekten olumlu şeyler oluyor. Allah yardımcın olsun.

canım sakın stres yapmaallah büyük bende ilk denemde hamile kaldım hakkında her zaman hayırlısı olsun ve mevlam kalbindekini nail etsin inş....

Ay kizlaaaaaaaaaaarrrr öpüyorum sizi canlarım yaaa.Çok teşekkür ederim desteğiniz için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…