• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek işlemi ağrılımıdır

peppecura

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
167
5
96
İstanbul
hayırlı akşamlar kader arkadaşlarım ben 32 yaşındayım 3 yıllık evliyim 2 yıldır denemler tedaviler 3 aşılama sonuç hep negatif kendimi çok kötü hissediyorum aslında bi yandan da şanslıyım kendimce sorunumuz sebepsiz infertil eşim ve ben tüp bebeğe karar verdik kısmetse yarın ilk görüşmeye gidicez aslında çok korkuyorum aşamalardan çok ağrı oluyormu deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim bide tüp bebekte cinselliğin yasak olduğunu biliyorum ama bi sorum olucak tüp bebek sonrası cinsellik ne zaman oluyo ve ağrılı oluyomu nolur beni yanlış anlamayın sadece merak ediyorum inanın çok tediirginim bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler arkadaşlar

tüp bebek ağrılı bi işlem değil kesinlikle.hergün iğne kullanılıyor ama insülin iğneleri kullanıldığı için hiç acı hisstmiyorsun.ultrason muayeneleri,anestezi altında yumurta toplama ve trasferden başka bi işlem yok.hepside ağrısız.tedavi bazen 2-3 hafta bazen 1 ay sürüyo kişiye göre değişiyo.tedavinin en zor kısmı beklemek,ne olacağını bilememek.tedaviden sonra ilişki yasak değil acıda vermiyo ama genelde hamile kalınca bebeğimize bişey olacak korkusuyla yapamıyoruz.umarım yardımcı olabilmişimdir.kafana takılan başka bişey olursa çekinme.Allah yar ve yardımcın olsun.sevgiler...

korkulacak hiç bişey yok en fazla adet sancısı gibi kasıklarda ağrı oluyo
bizde tedaviye başlayınca yasaktı ilişki yumurtalar çatlayabilir diye transferden sonrada ne olur olmaz bebeğin ne durumda olduğunu bilemediğimiz için hiç olmasın 11. haftadayız 3 ay olmadanda dr pek tavsiye etmiyo.zaten kasıklarda ağrılar oluyo bu durumda daha çok ağrı olur ki
normal gebeliklerdede düşük riski 3 aya kadar zaten oda olmasın bi süre hayatımzda

tüp bebek ağrılı bi işlem değil kesinlikle.hergün iğne kullanılıyor ama insülin iğneleri kullanıldığı için hiç acı hisstmiyorsun.ultrason muayeneleri,anestezi altında yumurta toplama ve trasferden başka bi işlem yok.hepside ağrısız.tedavi bazen 2-3 hafta bazen 1 ay sürüyo kişiye göre değişiyo.tedavinin en zor kısmı beklemek,ne olacağını bilememek.tedaviden sonra ilişki yasak değil acıda vermiyo ama genelde hamile kalınca bebeğimize bişey olacak korkusuyla yapamıyoruz.umarım yardımcı olabilmişimdir.kafana takılan başka bişey olursa çekinme.Allah yar ve yardımcın olsun.sevgiler...

canım cinsel ilişki yasak değil yazmışsın ama hastanelerin broşürlerinde kocaman harflere yasak diyo yumurta toplama işleminden sonraki doktorlarımda yasak dedi ben ikinci denememi yapıcam onun dışında da birsürü doktora danıştık görüşme yaptık ama kimse serbest demedi tam aksine sıkı tembihlerle yasak olduğunu vurguladılar

canım cinsel ilişki yasak değil yazmışsın ama hastanelerin broşürlerinde kocaman harflere yasak diyo yumurta toplama işleminden sonraki doktorlarımda yasak dedi ben ikinci denememi yapıcam onun dışında da birsürü doktora danıştık görüşme yaptık ama kimse serbest demedi tam aksine sıkı tembihlerle yasak olduğunu vurguladılar
canım yanlış anladın sanırım.arkadaş tedaviden sonrasını sormuş bende tedaviden sonra yasak değil yazdım.tedavi boyunca zaten ilişki olmuyo.bana verilen buroşürlerde trasferden 3 gün sonra ilişkide dahil nornal hayata dönülebileceği yazıyo.ben dr ların söylediklerini yazıyorum.yeni tedavin hayırlı olsun bu arada.umarım hayırlısylasağlıkla bebeğine yada bebeklerine kavuşursun.

Son düzenleme:
saol canım valla bana transferden sonrasıo içinde yasak dediler hatta doktorum ilk 3 ay gebelik oluşursada yasak olabilir dedi bilmiyorum artık öyle yada böyle zaten arkadaşımızıda tedirgin olmasına gerek yok zaten doktorlarımız anlatıyor genelde onada da bi yön çizerler

Back
X