Eylül Ekim tüp bebek transferi yaptiranlar

bebekloiding

🩷🔅
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
252
174
18
23
Kizlar merhaba süreciniz nasıl ilerliyor neler kullaniyorsunuz bakalm benimki dogal tüp bebek folik asit coraspirin kullaniyrm sadecee bugün lipid bağışıklık serumu taktirdim ondan yaptiran oldumu aranizda

Merhaba benim transferim Ekim sonu gibi olacak transfer hazırlığı için 20 gün sonra gidecegim ilk kez adetin 21.gunu gel dediler neler yapılıyor ne veriliyor bilen aydınlatırsa sevinirim🌸
Tebrikler bu arada sonuçlar yüzünüzü güldürsün ❤️

Kizlar merhaba süreciniz nasıl ilerliyor neler kullaniyorsunuz bakalm benimki dogal tüp bebek folik asit coraspirin kullaniyrm sadecee bugün lipid bağışıklık serumu taktirdim ondan yaptiran
Kizlar merhaba süreciniz nasıl ilerliyor neler kullaniyorsunuz bakalm benimki dogal tüp bebek folik asit coraspirin kullaniyrm sadecee bugün lipid bağışıklık serumu taktirdim ondan yaptiran oldumu aranizda

oldumu aranizd

Lipd serum neden yaptırdınız

Merhaba benim transferim Ekim sonu gibi olacak transfer hazırlığı için 20 gün sonra gidecegim ilk kez adetin 21.gunu gel dediler neler yapılıyor ne veriliyor bilen aydınlatırsa sevinirim🌸
Tebrikler bu arada sonuçlar yüzünüzü güldürsün ❤️
Merhabalar bende ekim de ilk tüp bebek denemesi yapıcam nelere dikkat etmeliyim şimdiden yada bu süreçte ne yenmeli ne içmeli? Çok heycanlıyım🌸💓🥲

Benimde ilk çok tecrübeli değilim açıkçası ama yumurta buyutmade alkol sigaradan uzak durmak Akdeniz tipi beslenme artı kaliteli protein folik asit avakado ve çiğ kabak cekirdegi transferden sonrada aynı şekilde çok çok özellikle yaptığım bişey olmadı hic

Merhaba bende 14-15 gündür rahim kalınlıştıracak ilaçları içiyorum folik asit coraspirn estrofem progestan gbi inşallah perşembe sabah transferim olucak yarın gece Kıbrısa uçacağız inşallah 🤗

Back
X