Sağlık sigortası kısmını bilmiyorum ama İstanbul şişli echomar var oraya bir sorun ücretiniMerhaba kızlar özel sağlık sigortası hsg filmini karşılıyor mu bilen varsa yardımcı olabilirmi yada İstanbulda yaptıran varsa fiyat paylasabilirmi 9 aydır evliyim hiç bir sorun olmamasına rağmen bebegim olmuyor zeynep kamile gittim rapor için vermiyorlar değerlerin çok iyi diyetüplerime baktiricam sonomed 2800 dedi farklı uygun yerler varmi
Wowww ne kadar pahalanmış. Tüp bebek merkezleride cep yakıyr Allah yardım etsin. Ben hekimoğlu’da çektirmiştim orayıda arayıp fiyat sorabilir sinizMerhaba kızlar özel sağlık sigortası hsg filmini karşılıyor mu bilen varsa yardımcı olabilirmi yada İstanbulda yaptıran varsa fiyat paylasabilirmi 9 aydır evliyim hiç bir sorun olmamasına rağmen bebegim olmuyor zeynep kamile gittim rapor için vermiyorlar değerlerin çok iyi diyetüplerime baktiricam sonomed 2800 dedi farklı uygun yerler varmi
Ben sonomed de çektirmiştim 1700 tlydı ne kadar pahalınlanmışMerhaba kızlar özel sağlık sigortası hsg filmini karşılıyor mu bilen varsa yardımcı olabilirmi yada İstanbulda yaptıran varsa fiyat paylasabilirmi 9 aydır evliyim hiç bir sorun olmamasına rağmen bebegim olmuyor zeynep kamile gittim rapor için vermiyorlar değerlerin çok iyi diyetüplerime baktiricam sonomed 2800 dedi farklı uygun yerler varmi
Bende oradan randevu aldım 900 dedi çok agriniz oluyor muWowww ne kadar pahalanmış. Tüp bebek merkezleride cep yakıyr Allah yardım etsin. Ben hekimoğlu’da çektirmiştim orayıda arayıp fiyat sorabilir siniz
Benim tüpler yapışıktı açmaya çalıştıkları için oldu maalesef adet sancısının en şiddetlisi kadar. Ama dayanılmıcak gibi değildi. Çabuk geçiyor. Çalışanlarında ilgisi iyiydi.Bende oradan randevu aldım 900 dedi çok agriniz oluyor mu
Hadi ya bebeğiniz oldumu pekiBenim tüpler yapışıktı açmaya çalıştıkları için oldu maalesef adet sancısının en şiddetlisi kadar. Ama dayanılmıcak gibi değildi. Çabuk geçiyor. Çalışanlarında ilgisi iyiydi.
Tedavideyim hala . Tüp bebek transfer olmak için adet günümü bekliyorumHadi ya bebeğiniz oldumu peki
Ozel hastanemi peki fiyat ne verdilerTedavideyim hala . Tüp bebek transfer olmak için adet günümü bekliyorum
Evet Medicalpark ta tedavi görüyorum ben ocakta zam gelmeden başladım. Zamdan sonra 29 bin olmuş tedavi ücretiOzel hastanemi peki fiyat ne verdiler
Aynur hanım mı doktorunuz benim kiz kardeşim de orada yaptirdi ilk denemede 2zleri var şuanEvet Medicalpark ta tedavi görüyorum ben ocakta zam gelmeden başladım. Zamdan sonra 29 bin olmuş tedavi ücreti
Sonomedde çok iyi ama fiyatları yüksekYakın zamanda Echomarda Cevat Beye çektirdim . 2700 TL ödedim . Ağrı ,sizi,lekelenme herhangi birşey olmadı . Daha uygun yerler de var ama ben buradan memnun kaldim .
Yok benim ki nur hanım. İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder tek seferde 2 taneAynur hanım mı doktorunuz benim kiz kardeşim de orada yaptirdi ilk denemede 2zleri var şuan
Amin inşallahYok benim ki nur hanım. İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder tek seferde 2 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?