Tüp bebek kaçıncı gün embriyosu transferden kaç gün sonra test yaptırdınız?

kokulumumluk

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2024
58
12
8
28
İyi günler arkadaşlar tüp bebekte kaçıncı gün embriyosunu transfer yaptırdınız bir de transfer sonrası kaçıncı günde idrar yada kan testi verdiniz sonuç ne çıktı

İyi günler arkadaşlar tüp bebekte kaçıncı gün embriyosunu transfer yaptırdınız bir de transfer sonrası kaçıncı günde idrar yada kan testi verdiniz sonuç ne çıktı
İyi günler 5 cı gun embryosu 7 cı gun idrarda silik çıkdı dayanamadım sabahı kan versım 8 cı gun 63 beta ile öyrendım

İyi günler 5 cı gun embryosu 7 cı gun idrarda silik çıkdı dayanamadım sabahı kan versım 8 cı gun 63 beta ile öyrendım
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız benim de 5. Gün embriyosu pazar günü 10. Günde kan testi vereceğim sizin ilk denemeniz miydi

Merhabalar güzel sonuçlarınız olsun inşaAllah🙏🏻 5. Gün embriyosu transferin 5. Günü çok silik bi çizgiydi 9. Gün 111 - 11. Gün 250 - 13. Gün 561 kan vermedim birdaha. Kalp atışı için bekliyoruz dualarınıza talibim🥲🙏🏻

Merhabalar güzel sonuçlarınız olsun inşaAllah🙏🏻 5. Gün embriyosu transferin 5. Günü çok silik bi çizgiydi 9. Gün 111 - 11. Gün 250 - 13. Gün 561 kan vermedim birdaha. Kalp atışı için bekliyoruz dualarınıza talibim🥲🙏🏻
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız ilk denemeniz miydi peki

5. Gün embriyosu 9. Gün test verdim pozitifi görmüştüm evde hiç idrar testi yapmadım, 10. Gün verecektim ama dayanamamıştım o zaman iğne vurmaktan sıkılmıştım 🥲

Back
X