- 17 Kasım 2025
- 31
- 7
- 1
- 23
- Konu Sahibi kokulumumluk
-
Merhaba benim de 5. Gün embriyosu 11. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı normal mi sizce10. Gun yaptim ama idrarda çıkmadı.tek çizgi cikti . Lekelenmem oldu benim 3 gun falan sürdü adet seklinde agrilarim cok oldu
11. Gün negatif gördüm Salı günü kan vereceğim inşallah vardır sizde durumlar neBen 3.gün embriyosu T+8 sabah erken test yaptım negatif. Erken testte negatif görüp kanda pozitif gören var mı?
Benim negatif oldu11. Gün negatif gördüm Salı günü kan vereceğim inşallah vardır sizde durumlar ne
Ben de 5.gün embriyo transfer sonrası ilk 3 4 gün ayaklarım aslaa ısınmadı 17 kasım transfer oldum 20 kasım yarım doz ovitrelle önerdi doktorum 20kasım akşamına kasık ağrılarım başladı çok korktum ama adet olmadım 23 kasım beta hcg verdim 72 çıktı yarın tekrar vereceğim inşallah pozitif devam eder sizce normal miCanım bu ayak üşümesi transferin başından beri mi vardı sende?
Merhabalar hayırlı olsun Bende 19 Kasım transfer oldum sonucum versem benim de cikarmi acabaBen de 5.gün embriyo transfer sonrası ilk 3 4 gün ayaklarım aslaa ısınmadı 17 kasım transfer oldum 20 kasım yarım doz ovitrelle önerdi doktorum 20kasım akşamına kasık ağrılarım başladı çok korktum ama adet olmadım 23 kasım beta hcg verdim 72 çıktı yarın tekrar vereceğim inşallah pozitif devam eder sizce normal mi
içinize sinmiyorsa Evde test yapın benim güzel bir silik çizgi çıkmıştı o gün sabahında öğreneyim derseniz kan verin ama çıkmama ihtimali de var bence belirtin yoksa bekle benim karnım ve başım çok ağrıdı ağrı kesici içmeye cesaret edemedim acile gidip öğrendim şimdi de yarın olmasını bekliyorum 2 katına çıkacak mı diyeMerhabalar hayırlı olsun Bende 19 Kasım transfer oldum sonucum versem benim de cikarmi acaba
Bende 6 gün cikarmi bilmiyorum korkmuyorum da vermek icin testiçinize sinmiyorsa Evde test yapın benim güzel bir silik çizgi çıkmıştı o gün sabahında öğreneyim derseniz kan verin ama çıkmama ihtimali de var bence belirtin yoksa bekle benim karnım ve başım çok ağrıdı ağrı kesici içmeye cesaret edemedim acile gidip öğrendim şimdi de yarın olmasını bekliyorum 2 katına çıkacak mı diye
Aynısını ben araştırıyordum göğüslerim dolu dolu şuan progesteron arttıkça göğüste dolgunlaşma oluyormuş.Bu süreçte ne yaşasak ümitleniyoruz.Ben dün 8.günümde idrarda silik çizgi gördüm bugün kan verdim sonuç saat 3 gibi çıkcak dediler kalbim durcak şuan beklerken.Hakkımızda hayırlısı olsun allah yüzümüzü güldürsün inşllhTransferimin 5. Günümdeyim ben de arkadaşlar. 3. Günden itibaren göğüslerim baya bi dolgunlaştı. İlk denememde de böyle olmuştu pozitif gördük ama sonra kalbi durdu maalesef kürtaj oldum. Sizce ümitleneyim miiiii
Ayy inşallah güzel sonuçla rabbim yüzünüzü güldürürAynısını ben araştırıyordum göğüslerim dolu dolu şuan progesteron arttıkça göğüste dolgunlaşma oluyormuş.Bu süreçte ne yaşasak ümitleniyoruz.Ben dün 8.günümde idrarda silik çizgi gördüm bugün kan verdim sonuç saat 3 gibi çıkcak dediler kalbim durcak şuan beklerken.Hakkımızda hayırlısı olsun allah yüzümüzü güldürsün inşllh
Merhaba,transfer 9.günüm betahcg 37.70 çıktı nasıl düşük ama yükselme ihtimali var değil miAyy inşallah güzel sonuçla rabbim yüzünüzü güldürürbizi haberdar edin muhakkakk
İnşallah yükselir, sakın canınızı sıkmayın iki gün sonra tekrarlayınca eminim rahatlayacaksınızMerhaba arkadaşlar,transfer 9.günüm betahcg 37.70 çıktı nasıl düşük ama yükselme ihtimali var değil mi
Tüp bebek sonrası beta hcg
Aminn inşllhİnşallah yükselir, sakın canınızı sıkmayın iki gün sonra tekrarlayınca eminim rahatlayacaksınız
Allah bilir 2 gün arayla kan verin o zaman belli olurMerhaba arkadaşlar,transfer 9.günüm betahcg 37.70 çıktı nasıl düşük ama yükselme ihtimali var değil mi
Tüp bebek sonrası beta hcg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?