Tüp bebek kaçıncı gün embriyosu transferden kaç gün sonra test yaptırdınız?

Canım bu ayak üşümesi transferin başından beri mi vardı sende?
Ben de 5.gün embriyo transfer sonrası ilk 3 4 gün ayaklarım aslaa ısınmadı 17 kasım transfer oldum 20 kasım yarım doz ovitrelle önerdi doktorum 20kasım akşamına kasık ağrılarım başladı çok korktum ama adet olmadım 23 kasım beta hcg verdim 72 çıktı yarın tekrar vereceğim inşallah pozitif devam eder sizce normal mi

Merhabalar hayırlı olsun Bende 19 Kasım transfer oldum sonucum versem benim de cikarmi acaba

Merhabalar hayırlı olsun Bende 19 Kasım transfer oldum sonucum versem benim de cikarmi acaba
içinize sinmiyorsa Evde test yapın benim güzel bir silik çizgi çıkmıştı o gün sabahında öğreneyim derseniz kan verin ama çıkmama ihtimali de var bence belirtin yoksa bekle benim karnım ve başım çok ağrıdı ağrı kesici içmeye cesaret edemedim acile gidip öğrendim şimdi de yarın olmasını bekliyorum 2 katına çıkacak mı diye

Bende 6 gün cikarmi bilmiyorum korkmuyorum da vermek icin test

Transferimin 5. Günümdeyim ben de arkadaşlar. 3. Günden itibaren göğüslerim baya bi dolgunlaştı. İlk denememde de böyle olmuştu pozitif gördük ama sonra kalbi durdu maalesef kürtaj oldum. Sizce ümitleneyim miiiii

Aynısını ben araştırıyordum göğüslerim dolu dolu şuan progesteron arttıkça göğüste dolgunlaşma oluyormuş.Bu süreçte ne yaşasak ümitleniyoruz.Ben dün 8.günümde idrarda silik çizgi gördüm bugün kan verdim sonuç saat 3 gibi çıkcak dediler kalbim durcak şuan beklerken.Hakkımızda hayırlısı olsun allah yüzümüzü güldürsün inşllh

Ayy inşallah güzel sonuçla rabbim yüzünüzü güldürür bizi haberdar edin muhakkakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…