• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek kan sulandırıcı iğne kullananlar

kokulumumluk

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2024
73
12
8
28
Merhaba arkadaşlar doktor kan sulandırıcı iğne ok sapar verdi transferden sonra kullanıyorum siz bu iğneyi ne zamana kadar kullandınız sonuç aldıktan ne kadar süre sonra bıraktınız

Merhaba arkadaşlar doktor kan sulandırıcı iğne ok sapar verdi transferden sonra kullanıyorum siz bu iğneyi ne zamana kadar kullandınız sonuç aldıktan ne kadar süre sonra bıraktınız
6+5 kullanmaya devam bir sıkıntı olduğundan değil devam etmesi gerektiği için devam :)

transfer günü başlamıştım, 7haftam dolunca kesilmişti. Doğumdan sonra da 12 gün vuruldum tedbiren

Test gününe kadar kullanacağım sonrasını bilmiyorum 1 haftada morardı heryerim kol bacak kalçada olur dedi hemşirenlmiz zorlanıyorsanız öyle yapin

Bende 9ay kullanacaktım.fakat 6+0 da rahimde büyük bir kanama alanı oluştu.içimden kan boşaldı resmen.ve leke şeklinde kanamam 2.5 aylık olana kadar devam etti.6.haftamda kestik

Back
X