Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar doktor kan sulandırıcı iğne ok sapar verdi transferden sonra kullanıyorum siz bu iğneyi ne zamana kadar kullandınız sonuç aldıktan ne kadar süre sonra bıraktınız
Merhaba arkadaşlar doktor kan sulandırıcı iğne ok sapar verdi transferden sonra kullanıyorum siz bu iğneyi ne zamana kadar kullandınız sonuç aldıktan ne kadar süre sonra bıraktınız
Bende 9ay kullanacaktım.fakat 6+0 da rahimde büyük bir kanama alanı oluştu.içimden kan boşaldı resmen.ve leke şeklinde kanamam 2.5 aylık olana kadar devam etti.6.haftamda kestik