Tüp bebek kanda ne zaman çıkar?

aydinnfeyza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2020
86
61
38
42
Kızlar arkadaşım tüp bebek yaptırdı. 4 gün günü geçti umutlandık. bugün kan testi verdi Beta 1.20 çıktı. Negatif dediler..
Hala adet görmedi. günü de şaşmazdı. Şaşırdık kaldık. Hiç mi ihtimal yok yaşadıklarınızdan paylaşırmısınız benimle. Çok ağladık ben çok istiyorum anne olsun. Güzel kalbine göre versin

Merhaba benimde 1.2 cıktı yani negatif artık malesef yükselmez.. RABBİM tez zamanda kucağını doldursun inşallah arkadaşınızın.. herşey nasip kısmet..ilaclar adet gecikmesi yapiyor... transferin kaçıncı günü yapıldı kan testi??.
benim 2 negatif tüp bebek deneyimim var.. bugün yarın 3. Tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse inşallah...

Kızlar arkadaşım tüp bebek yaptırdı. 4 gün günü geçti umutlandık. bugün kan testi verdi Beta 1.20 çıktı. Negatif dediler..
Hala adet görmedi. günü de şaşmazdı. Şaşırdık kaldık. Hiç mi ihtimal yok yaşadıklarınızdan paylaşırmısınız benimle. Çok ağladık ben çok istiyorum anne olsun. Güzel kalbine göre versin
Transferden sonra 9. Gunde ogrenmistim ben. Gecikme durumunu malesef igneler yapabiliyor

Merhaba benimde 1.2 cıktı yani negatif artık malesef yükselmez.. RABBİM tez zamanda kucağını doldursun inşallah arkadaşınızın.. herşey nasip kısmet..ilaclar adet gecikmesi yapiyor... transferin kaçıncı günü yapıldı kan testi??.
benim 2 negatif tüp bebek deneyimim var.. bugün yarın 3. Tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse inşallah...
canım inşalllah hayırlısı olur.. bu sefer rabbim gönlüne göre versin..
kaçıncı günü olduğunu tam bilmiyorum ama normalde bu sabaha test yapacaklardı kasıklarından sancılanınca doktor bir gün öncesinde yapabilirsin demiş. :( daha da olmaz demi

Transfer tarihinden sonra 5.gün emriyosuysa 9.günde 3.gün embriyosuysa 12.günde kanda kesin sonuç çıkar. Kullanılan ilaçlarda adete etki ediyo o yüzden adet günü şaşabilir bazen daha erken geliyo bazen daha geç onu baz almasın

5. Gün embriyosu en erken 5. Gün çıkıyor. Üçünde de 5. Gün öğrendim. 3. Gün embriyoları 10-12 gün civari netleşir hayırlısı olsun hakkında. Tüp bebekte de illa tutcak diye bişey yok aslına bakarsan tutmaması düşükten daha iyi bence iki düşük yapmış biri olarak tek diyeceğim bu.

Back
X