Biz 7,8 ay denedik. Ha deyince olacak sanıyorduk.
- İlk tüp bebek 4. Haftasında düştü. Kürtaj oldum.
- Ardından doğal yolla hamile kaldım ama yeri kötüydü rahmimi kaybedebilirsin büyürse dediler. Kalp atışı varken aldırdım. İkinci kürtaj.
- Daha dün ikinci tüp bebek sonucum da negatif geldi.
Ben şuan 30 yaşına geldim. Evlendiğimde 27 yaşındaydım. Bu kadar çileli olacağını gerçekten tahmin etmemiştim. Şimdi 23 yaşında çocuğunu kucağına alanları gördükçe içim sızlıyor. En iyi ihtimalle 31 yaşında anne olacağım. O da olursa…
Ve çocuğum benim yaşıma geldiğinde ben 62 yaşında bir nine olacağım. Çok şey kaybettik bence. Olumlu düşün vs kısmına da inanmıyorum. Olumlu düşündük transferden sonra hemen bir otele gittik hareket etmeyelim diye. Dünya paralar döktük…
Sonuç böyle. Canım çok acıyor saklamayacağım. Geçen hafta en yakın arkadaşımın doğumundaydım. Şimdi iki arkadaşım da hamile. Ben sanki lanetlenmiş gibi hissediyorum kendimi.
Tek iyi tarafı eşim yanımda ve maddi bir sıkıntımız da yok. Yakında kız kardeşim de evleniyor normalde hayatta çocuk yapmam diyordu şimdi ilk hedefi çocuk yapmak hemen.
Onun çocuğunu da kucaklarım kendim de menapoza girer kocamla bir başıma çeker gideriz bu diyardan…